Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Tam 1 sene once bugun 20 eylul. 12 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Atlatmasi zor bir imtihandi benim icin. Ama hayat boyle bir sey iste. Simdiyse bebegimi kucagima alacagim gunu bekliyorum cok az kaldi insallah. Yaradan hepinizin yüzünü güldürsün birdaha evlat acisi yasatmasin..

canım bence liste oluşturalım böylece daha iyi anlarız kim hamile kim bekliyorr
Merhaba arkadaslar bende kurtaj oldum 1 sene gecdi hala hamile kalamadim bi problem yok klomen kullandm 3 defa bu ay femaraya basladim eyer olmasa bidaki ay asilama olucam allah herkese bir evlat nasip etsin

Hamile oldugumu öğrendiğim gün kanama başladı bhcg değerim giderek düşüyor. Ama 3 gün sadece kahverengi leke geldi. Midem bulanıyor anlamadım neden.??

Doktorum hiçbir şey yapmadı başka bir Dr progestan kullan ver ayaklarının altına yastık koy dinlen dedi ama hiçbir işe yaramadı

Mrb bende 19eylülde 11haftalık bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettik 9.5haftada kalmış miniğim kabus gibiydi ertesi gün aldılar operasyonla.çok kötü bir durum perişan haldeyiz bende polikistik over rahatsızlığı var iğnelerle hamile kalmıştım tekrardan başa döndük bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum

Cok g.olsun cnm allah bidaba yasatmasin o acilari bende yasadim sabretmekten baska yapacak bisey yok ins tez zamanda kavusursun meleyinee(

Cnm ben 1 sene once kalp atisi durdu kurtaj oldum hala olmadim bi problemde yok tahliller temiz klomen kullandim 3 ay olmadi bu ay femara kullaniyorum buqun kontrolum var yumoslar buyumusse iqne vercek umarim buyumusdur yksa bu ayda qtti cope

Anladım cnm inşallah herşey istediğin gibi olur ben femare kullanmıştım ama işe yaramamıştı bana iğneler etki etmişti tekrardan direk iğne ile başlarım herhalde..tekrar aynı süreci baştan yaşamak pco için çok zor ama napalım yapacak bişeyimiz yok

Bende ise yaramis 22 mm olms bqun igne vruncam carsamba asilama olckmis ins tutar

Kızlar benim demir eksikliği var ilaç kullanınca hamile kalabiliyoruz.sizde bı vitamin değerlerini olcturun isterseniz nacizane tavsiye
erhaba canim. Bende de demir eksikligi vardi yillarca onemsemedim. Ancak iki aydir feramat kullaniyorum. Bebegim gelismedigi icin kurtaj olacagim bu hafta ici. Sen ne kullaniyorsun demir eksikligi icin. Nasil tedaviye basladin?

Merhaba.Benim 3 yaşında çocuğum var. Sonrasında 2 dusuk yaptım. 7.haftada kalp atışı durduğu için kürtajla alındı. Tedavi olmadan tekrar hamile kalmak istemiyorum. İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor var mj? Devlet veya özel farketmez. Beylikduzu civarı olabilir.

Ben supradyn kullandım . Hayır Dr demedi çünkü ben de hiç ben neden hamile kalamiyorum ne yapmam lazım diye gitmedim . Demir eksikliği için başladım ve 3 gebelik geçirdim ucunde de hap başladıktan bı ay sonra gebe kaldım bu benim tespitim. İnternetten okumuştum vitamin eksikliği gebe kalmaya engel diye öyle başladım fayda gördüm. Vitamin hapı dan sonra gebe kalan arkadaşlarimda var. Yani denemeye değer bence herhangi bir marka farketmez feramat ta iyi şuan ferrozinc kullanıyorum.demir+ çinko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…