- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.381
oncelikle gecmis olsun .Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin ins.muhtemelen normaldir arkadaşım. benimde meleğiminde 5 aylıkken kalbi durdu20 gün önce bebeğimin kalbinin durması sonucu 7 haftalık kürtaj oldum.
Önce lekelenmem sonra kanamam oldu. Duruyor gibi olup tekrar başlıyor. Sonra adet kanaması gibi oldu 1 hafta sonra...Ardından kocaman pıhtı parçaları düşürünce doktora gittim.
Bir daha kürtaj yapacaktı istemeyince Metiler diye bir ilaç verdi...İlaç işe yaradı pıhtıları attım.
Başka doktora gittim. Şu an iyi durumdasın, dedi. Metiler'e devam et dedi. Ama BetaHCG 90 çıktığı için haftaya kontrole çağırdı.
Bu arada kanamalarım devam ediyor. Oh be bitti diyorum yeniden başlıyor. çok kısa sürüyor.
3 gün sonra kontrole gideceğim ama benim gibi 20 gün geçmesine rağmen kanaması devam eden var mı?
yaşayan var mı bunu?
Kanama ne zaman yürüsem aktif olsam başlıyor ve kahverengiye dönüp duruyor. mesela şu an kahverengi akıntı şeklinde. Bazen o akıntı da sarıya dönüp bitecek gibi oluyor ama diyelim ev işi yaptım bakıyorum kanamaya dönmüş. WC de fark ediyorum. siliyorum kahverengi akıntıya dönüyor kan.
Enfeksiyonum yok. Kanama miktarı da az. Benim gibi uzun süre kanayan oldu mu çok az da olsa*
Ne olur içimi rahatlatın çok kafaya takan biriyim....öyle abartıyorum ki bu kanamalar hiç geçmeyecek gibi geliyor oysa ki azaldı da....ama hala hala var. :: duyan var mı böyle normal mi*
tekrar hatırlatayım 20. günüm kürtaj sonrası.
Geçmiş olsunoncelikle gecmis olsun .Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin ins.muhtemelen normaldir arkadaşım. benimde meleğiminde 5 aylıkken kalbi durdu23 gün sürdü .doktorum başta söylemişti 40 gün de sürebilir diye lahusalik yaşayacaksın çünkü demişti. aynı senin gibi hele son haftada hareket edince çok az bir lekenme şeklinde kahverengine döndü ve sonra 23.gün biti.ardından 2 hafta sürmeden ilk adetim oldum
Sizde pıhtılaşma sorunu mu vardı? bende sorun olup olmadığına bakılmaksızın bebeğimin kalbi yavaşlayınca pıhtı tedavisine başladılar ama maalesef 1 hafta içinde durdu.sağol arkadaşım. . şuan sağlığım iyiye dönüyor çok şükür. ilk adetimi oldum bitti.normalde 8 gün sürer bu defa ilk kez 11 gün ve yoğun sürdü. evet tekrar istiyorum ama doktorumda eşimde en az 3 ay bekle diyor.hem ruh sağlığı açısından hemde bedenin toparlanıp kendine gelsin diyorlar.haklilarda. .hala bir sarkida kızım geliyor aklıma ..gözyaşlarımı tutamiyorum.50 gün oldu ...zihnim dağılsın bedenim toparlanın diye spora salonuna yazıldım ..çok iyi geliyor, tavsiye ederim, nasipse eylül ekim gibi bende korunmayı bırakmak istiyorum
Merhabalar! Bir hikayeyi anlatmak isterim. Arkadaşımda bir ay önce düşük oldu...çok acı çıkıyor. Doktor ona yumurta donasyonu yapılmasını tavsiye etti. Yurt dışına gitmeye karar verip kliniği seçti. Yorumlara göre oldukça iyi bir klinik olduğunu söylüyor...ucuzdur...ama bence yurt dışındaki tedavi her zaman mezura gibidir...
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tekrar o duyguyu sana yaşatsın ve sağ sağlim kucağına al inşallahoncelikle gecmis olsun .Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin ins.muhtemelen normaldir arkadaşım. benimde meleğiminde 5 aylıkken kalbi durdu23 gün sürdü .doktorum başta söylemişti 40 gün de sürebilir diye lahusalik yaşayacaksın çünkü demişti. aynı senin gibi hele son haftada hareket edince çok az bir lekenme şeklinde kahverengine döndü ve sonra 23.gün biti.ardından 2 hafta sürmeden ilk adetim oldum
amin inşallah arkadaşım. tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. ben meleğimi patolojiye gondermemistim ama doktor yinede küçük bir parça almisti. .dün çıktı sonuçlar. herhangi bir neden bulunamamış. yani bebekte bir anomali yada bende birşey yokmuş. dediği gibi olabiliyor bazen .. nasibimiz meleğim le cennette buluşmakmisCanım çok geçmiş olsun Rabbim tekrar o duyguyu sana yaşatsın ve sağ sağlim kucağına al inşallah5 aylıkken çok zordur ben 8. Haftada kaybettim sebebi belli oldu mu?
yok canım kan pıhtılaşma sorunum yoktu, evet spor çok iyi geliyor motive ediyor.bu arada bence sen bi Dr. sor.kan sulandırıcı kesmen gerekebilir belki..Sizde pıhtılaşma sorunu mu vardı? bende sorun olup olmadığına bakılmaksızın bebeğimin kalbi yavaşlayınca pıhtı tedavisine başladılar ama maalesef 1 hafta içinde durdu.
Sıkmayın canınızı evet spor çok işe yarıyor. Ben sonunda sporla motive olmayı öğrenip 12 kg vermiştim ve hamile kaldım. Beklemiyordum. Üstelik adetim de hep düzensizdir. Ama nasip olmadı. daha yarım santimken kalbi durdu. Tek avuntum küçük olması, daha şoku atlatıp tam alışamamam ve duygusal bağı tekmelerini hissetmemiş olmam. Tabi ki çok üzüldüm ama büyük olsa çok daha yıkılırdım. Bebek planım yokken oldu. Hala şaşırıyorum hamile kalabilmeme çünkü kistim bile vardı.
Ama ben sağlıklı yaşama yoruyorum bu durumu. Spor yaptım 12 kg verdim ve beklenmedik şekilde hamile kaldım.
siz de sporu bırakma sağlıklı beslen arkadaşım. hiç düşünme düşük yapmak çok normal.
keşke şu kanamalarım normal mi onu bilsem bi de günlerce süren :) yani sana diyorum ama ben toparlanmıyorum.
en ufak harekette kanaması çok sinir bozucu kürtajdan 20 gün geçti minicik bir gebelikti. Geçse de ben de spora başlasam çünkü yıllarımın depresyonunu sporla atmıştım. yeniden ihtiyacım var.
Acaba diyorum pıhtılaşma tedavisi yüzünden mi geç iyileşiyorum, kan sulandırıcılar yüzünden mi...ama sonuçta 20 gün geçti üzerinden.
Ah ah...aslında acımı fiziksel sorunlara yönlendiriyorum.
amin inşallah arkadaşım. tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. ben meleğimi patolojiye gondermemistim ama doktor yinede küçük bir parça almisti. .dün çıktı sonuçlar. herhangi bir neden bulunamamış. yani bebekte bir anomali yada bende birşey yokmuş. dediği gibi olabiliyor bazen .. nasibimiz meleğim le cennette buluşmakmis
Buna da şükür en azından ikinizde de sorun çıkmamış çok şüküramin inşallah arkadaşım. tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. ben meleğimi patolojiye gondermemistim ama doktor yinede küçük bir parça almisti. .dün çıktı sonuçlar. herhangi bir neden bulunamamış. yani bebekte bir anomali yada bende birşey yokmuş. dediği gibi olabiliyor bazen .. nasibimiz meleğim le cennette buluşmakmis
Ben de kürtajdan sonra küçük parçalar kaldığını söyledi doktorum ben ilaç kullanarak dusurdum, düşmese tekrar kürtaj yapacağını söyledi ama gerek kalmadiMerhabalar , ben de bir aylık bir mutluluğun hüzünlü sonunu yaşıyorum. 8 haftalıkken bebeğim kalp atışının duyulmaması ve gelişimin durması sebebiyle kürtaj oldum. Çok acı bir duygu kabullenmek çok zor. Bugün kontrole gittim doktor parça kaldıgını onu atamadığımı eğer kalırsa cok sancımın olacagını soyleyip tekrar bir işlem yaptı. O koltuğa tekrar oturmak cok zordu benim için. Ama ilerisi için korkuyorum. Hamile kalmadan önce Rahim iç duvarına bakalım dedi. Var mı boyle durum yaşayan? Kürtaj sonrası parça kalan?
Çok sancılı olacağını soyledi bana. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırızBen de kürtajdan sonra küçük parçalar kaldığını söyledi doktorum ben ilaç kullanarak dusurdum, düşmese tekrar kürtaj yapacağını söyledi ama gerek kalmadi
Bunu ilk düşuğum de yaşadım 19 haftalık ikizlerimİ kaybettim aradan 1 buçuk yıl geçti tekrar hamile kaldım hamile kaldığımı düşük yapınca öğrendim iki ay önce. Tekrar sağlıklı bir hamilelik ınsallh Rabbim yaşatır hepimize..Çok sancılı olacağını soyledi bana. Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırız
Herangi bir araştırma yapıldı mı düşük ile ilgili?Bunu ilk düşuğum de yaşadım 19 haftalık ikizlerimİ kaybettim aradan 1 buçuk yıl geçti tekrar hamile kaldım hamile kaldığımı düşük yapınca öğrendim iki ay önce. Tekrar sağlıklı bir hamilelik ınsallh Rabbim yaşatır hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?