- 4 Ocak 2017
- 77
- 31
- 88
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.361
Stres bütün bedenine zarar verir sabret oluruna bırak o zaman tutuyor denenmiş bir tavsiye canım ..Arkadaşlar bende iki tane düşük yaptım.şuan tekrar düşünüyoruz ama olmuyo.3 Aydın deniyoruz olmuyo klomen çatlatma iğnesi kullanmama rağmen olmadı.psikolojim çok bozuknapacam ?
Peki tavsiyelerine uyacam ....artık bunları düşünmemeye çalışacam...hayırlısı artık Stres bütün bedenine zarar verir sabret oluruna bırak o zaman tutuyor denenmiş bir tavsiye canım ..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inş. Prolaktin hormonu ölçtürmeni tavsiye ederim canımArkadaşlar bende iki tane düşük yaptım.şuan tekrar düşünüyoruz ama olmuyo.3 Aydın deniyoruz olmuyo klomen çatlatma iğnesi kullanmama rağmen olmadı.psikolojim çok bozuknapacam ?
Amin canım ama o testi yaptım herşey normal deri doktorRabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inş. Prolaktin hormonu ölçtürmeni tavsiye ederim canım
Rahme tutunmadıysa sorun başkadır, kan pıhtılaşması olduğu zaman bebeğe giden damarlara pıhtı atıyor be beslenemeyip ölüyor çocuk kalbi duruyor, sizin başka bir sorununuz olmasınBenim bir oğlum bar ikinci gebelikti rahme tutunamamış patoloji sonucu ya işte kan pıhtılaşması falan heral
Ne gibi bilmiyorumRahme tutunmadıysa sorun başkadır, kan pıhtılaşması olduğu zaman bebeğe giden damarlara pıhtı atıyor be beslenemeyip ölüyor çocuk kalbi duruyor, sizin başka bir sorununuz olmasın
Kaçıncı haftada düşük yaptınız peki, kalbi mi durmuştu bebeğinizDr 2 ay korunma verdi ama ben tam 28. Gunde adet oldum ve yumurtlama Günlerinde Korunmasız ilişki oldu ama korkuyorum yani 3 haftam vardı daha ya hamile kalıp aynı şeyleri yaşarım diye
7haftada kalp atışı yok dnildi gec Döllenme olmuştu benimki ya kanamam yoktuysa lekem geliyorduKaçıncı haftada düşük yaptınız peki, kalbi mi durmuştu bebeğiniz
Nasıl düşük oldu, kanama oldu bebek yaşıyor muydu mesela
Boş gebelik olabilir mi7haftada kalp atışı yok dnildi gec Döllenme olmuştu benimki ya kanamam yoktuysa lekem geliyordu
Teşekkürler aminnnÇOK geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Ne acıdan bişey olurmu? Ama dinen çok günah.boş gebelik değildi embriyo görülüyorduMrb arkdslar ben 5 bucuk haftalıkken boş gebelikten dolayı kurtaj oldum. Ve kurtajdan iki gun sonra eşimle anal dan ilişkiye girdik. Bi zararı var mıdr
Embrıyo görunmuyordu bende. Kurtaj oldum. Ama analdan ilişkı oldu. Normaldelfde iki hafta yasak yaNe acıdan bişey olurmu? Ama dinen çok günah.boş gebelik değildi embriyo görülüyordu
Merhaba arkadaşlar , öncelikle hepinize geçmiş olsun ..Rabbim en kısa sürede saglikla bebislerinize kavuşmayı nasip etsin.bende 27 gün onve 5 aylık meleğimi kalp atışları durması sebebi ile toprağa verdim. .normal doğum yolu ile aldılar kızımı. .sonrası tam bir sabırdı benim için çünkü 2 hafta sütüm geldi.öyle zordu ki Rabbim kimseyi yaşatmasın. Doktor en az 3 ay gebelik yok dedi.kanamam biteli 4 gün oldu..yazın bitmesini bekliyorum.inşallah bende sizde burada güzel haberlerinizi paylaşırız.sevgiler
Mrb arkdslar ben 5 bucuk haftalıkken boş gebelikten dolayı kurtaj oldum. Ve kurtajdan iki gun sonra eşimle anal dan ilişkiye girdik. Bi zararı var mıdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?