Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

Cok etkileyici yazmışsınız Tesekkür ederim... Biz daha tedavi aşamasına gecemedik.umut oldunuz

Merhaba arkadaşlar ben Çarşamba günü 10+4 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için suni sancı verdiler 6 saatlik sancı sonucunda meleğimi düşürdüm. 4 senedir bekliyoruz iki kimyasal gebelik yaşadım ve bu gebelikte keseyi gördük kalp atışını duyduk herşey yolundaydı hatta doktor çok iyi diyordu ne oldu da durdu kalbi bilmiyorum ama moralim psikolojim allah bullak. Genetik testi ve pıhtılaşma testini kimyasallardan sonra yaptırmıştım. Hem genetiklerimizde sorun çıkmadı hemde pıhtılaşma çıkmadı ama biz yine de tedbir amaçlı ecopirin 150 gr ilaç ve clexane 0.4 mg iğne hergün kullanıyordum. Kanamam dahi yoktu ne oldu da durdu kalbi anlamadım çok mutsuzum. Meleğimi ikiye bölüp patolojiye ve genetik teste yolladılar. Neden böyle oldu ? Ne gibi testler yapmalıyım??? Bide benim eşimde de problem var sperm sayısı hızı morfolojisi vs uğraşıp duruyorduk çok zor gebe kalıyorum 4 senede 3 defa gebe kalabildim ne olursunuz yardım edin bana

Allah sabır versin inş en yakın zamnda rabbim size sağlıklı br evlet nasip etsin brnimde çok gebeliğim oldu 5 gaftakik 16 haftalik bos gebelik dediginiz gibi pskolojim altustu ama unudumu hic yiyirmedim hamile kaldim 23 24 haftalarda rahm acildi sancisiz kanamasiz dikis atildi hep yattim doguma kadar cok sukur ki bebegimi saglikli br sekilde kucagima aldim 2016 eylulde ve suan 40 gunluk ikinci bebegimi dogurdum yine dikis atildi rahime drlarin hep dedigi dusuk oluyorsa bebekte br anormalik var sukret kimisi hamile bile kalmiyor hamile kalabilouorunya elbet doguracaksin elinden geldigince kendini uzmemeye calis insallah anne baba olacaksiniz unudunuz olsun rabbine sigin

İnş cnm Rabbim inş herkese de bize de nasip eder.

Allah sabır versin canım. Yaşayan bilir çok zordur. Benimde herhangi bir problem yokken 5 haftalık bir kaybım vardı. Patolojide malesef net bir sonuç çıkmıyor. O dönemde grip olmuştum ateşim çok yükselmişti ona bağladık. Arkadaşın dediği gibi eğer sağlıklı olsalardı bize sımsıkı tutunurlardı üzülme demem saçma olacak çabuk toparlamaya çalış kendini yeni bir tedavi için. Belki de tedavisiz sahip olabileceğin bebeğin için. Ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Yazımda bahsetmiştim serum tedavisini... onu doktoruna danışabilirsin. Ben de ecoprin ve kan sulandırı kullanmıştım. Kan sulandırıcım 0.8 likti.

Peki Sizde pıhtılaşma var mıydı ??? Benim eşimde de sorun var hemen gebe kalamıyorum maalesef. Ama pes etmiycem serum olayını da sorucam inşşşş.

Peki Sizde pıhtılaşma var mıydı ??? Benim eşimde de sorun var hemen gebe kalamıyorum maalesef. Ama pes etmiycem serum olayını da sorucam inşşşş.
Benim problemim çikolata kistiydi... eşimde herhangi bir problem yoktu. Pıhtılaşma çıkmamıştı ama yine de iğneyi kullandım

Benim problemim çikolata kistiydi... eşimde herhangi bir problem yoktu. Pıhtılaşma çıkmamıştı ama yine de iğneyi kullandım
Bende de çıkmamıştı ama doktor yine de önlem amaçlı verdi. Eşimde sorun var sürekli tedavide çok geç gebe kalıyorum. Bende de bağışıklık sorunu var galiba bizde herşey var gibi Bakalım sonuç ne çıkacak. Teşekkürler yorumunuz için....

Merhaba kızlar bende 11 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu tüp bebekle hamile kalmıştım ve kürtaj oldum hala toparlanamadım psikolojim çok bozuk tüp bebekten başka çaremiz Yok o duyguyu Rabbim nasip etti hamdolsun ve tekrar yaşamak istiyorum henüz tüp bebek doktorumla görüşmedim nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum

Aynı haftalarda aynı şeyi yaşamışız canım ama ben kürtaj oldum Benimde herşey yolundaydı son gaz bulantım devam ediyordu ne oldu ne bitti anlamadım bende genetik ve patolojiye gönderdim sonuç bekliyorum 7 senedeki ilk gebeliğimdi... 3. Tüp bebek aşılama ve yumurta takiplerini saymıyorum bile...

Ay cnm ya çok geçmiş olsun. Aynı durumdayız. 4 senedir bende uğraşıyorum 2 kimyasal gebelik yaşadım. Bu 3. Gebelikti tamam artık oldu dedim ama 11. Haftada bu şoku yaşadım. Nasip değilmiş inşşş daha hayırlısı olacağı için bu gebeliğimiz böyle olmuştur. Siz önceden pırtılaşma testi ve genetik test yada bağışıklıkla ilgili bi test yaptırmış mıydınız ??? Yaptırmamışsanız bunları muhakkak yaptırın. Araştırın muhakkak ki 2. Gebeliğiniz sağlıklı geçsin. Biz yaptırmamıza rağmen olmadı. Ama genelde drlar 12 haftalıktan önce bebeğin kalp atışı duruyorsa genetik bi problemdendir deniliyor. Genetik testte 40 günde çıkıyor. Bekleyip göreceğiz sebep neydi acaba diyeeee ??? Rabbim acılarımızı dindirsin. Allah yüzümüzü güldürsün inş

21 eylül ve 5 mart olmak üzere iki düşüğüm oldu

üzerine hamile kalamadım tekrar

şimdi bat bekliyorum kısmetse

Geçmiş olsun size de... bütün testler yapıldı canım nasip

Mrb sizinle aynı kaderi paylaşıyorum benimde bebeğimin kalp atışları 10 haftalıkken durdu ve kürtaj oldum bende tüp bebekle çok uğraşlar sonucu hamile kalabilmiştim.çok zor günler geçirdim.3 ay oldu hala atamadım toparlanamadım.bu ay dondurulmuş embriyoları tekrar tekrar deneyeceğiz ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye

Canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın hiç birimize inşâAllah O kadar zormuş ki gerçekten yaşamayan anlamıyormuş yani kendi adıma söylüyorum bu kadar acı vereceğini hımm etmezdim Rabbim daha büyük acılardan korusun sevdiklerimizi ailemizi bize bağışlasın inşâAllah.
Güçlü olmak zorundayız kararlı,azimli ve umutlu olmak zorundayız yoksa hiç bir zaman hedefe ulaşamayız ilk defa pozitif görmüştüm 7 Senede hcg çok iyi artmıştı hatta ikiz mi acaba dedi doktorum ama tek transferdi kesemiz gayet güzeldi kalp atışı 6. Haftada duyulmuştu 7. Haftada duymuştuk hiç bi sıkıntı ve belirtim olmadı kanama vs. Mide bulantım çok şiddetliydi... ama olmadı maalesef nasip değilmiş hayırlısı böyleymiş napalım elden hiç birşey gelmiyor maalesef. Benim 2 hafta oldu ama sanki bugün olmuş gibi taze acılarım hiç kimse anlamıyor çok sabırsızlık yarın gel transferin olsun deseler uçarak giderim...
İnşâAllah o günlerde sağ Salim hayırlısı ile nasip olur benim eylül aynı bulur gibi...
Hangi merkezde tedavi gördünüz inşâAllah bu sefer yine tutunur bebeğiniz ve sağlıkla kucağınıza da alırsınız

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sanada çok geçmiş olsun. Benimle aynı şeyi yaşayanlar beni anlar diye kaderdaşlarımı arıyorum.bende çok zorlandım büyük bi travmaydı benim için o günler, zaman durmuş gibiydi hatta ben öldüm beni gömmediler falan diyodum,hayatımda yaşadığım en acı şeydi tabi rabbim beterinden korusun nice evlatlar gidiyor.Geçiyomuş dedikleri gibi ama acısı bi köşede kalıyor.hakkımızda böylesi hayırlıymış demekten başka bişey gelmiyor elden gönülden..
benimki ikizdi birini düşürdüm diğeri 10.hafta dayandı.birinin acısı geçmeden diğeriyle katlandı rabbim inşaallah bu sefer hayırlısıyla nasip eder hepimize.kürtajın üzerinden en az 3 adet geçmeli dedi doktor yeniden transfer için sende acele etme iyice toparlan inşallah .bu arada kayseri acıbadem de tedavi görüyorum son iki embriyom onlar nize evlat olur inşallah.hep dua ediyorum rabbim bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla nasip et

Evet canım aynı şeyleri yaşamışız ne yazık ki bende dondum kaldım doktor bebek yaşamıyor dediğinde ne ağladım o anda ne konuştum sonra da susturamadı hiç kimse dediğin gibi nice evlatlar gidiyor ama bizim durumumuz çok farklı üç adet dönemi çok uzunmuş gibi geliyor bana şimdi gel dese dr şimdi giderim sen ne zaman başlıyorsun transferin ne zaman inşâAllah sağlıkla tutunsun minnaklar

Merhaba bende 2 kez kayıp yaşadım henüz daha pek miniklerdi amma velakin psikolojik olarak birik durumdayım. 3 ay oldu 2. Düşükten sonra sanki bir daha gebe kalamayacakmışım gibi hissediyorum.

Kafamı boşaltmaya rahatlamaya çalışıyorum ama yok yok gittikçe daha da dibe batıyorum. Eşimle de aram bozulacak bu yüzden. Keşke biraz halime bakıp şükredebilsem keşke biraz tevekkül edebilsem. Hep dilde kalıyor hayırlısı böyle diyorum ama bilinçaltım öyle demiyor :)

Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…