- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #22.421
Evet bende 26 Nisanda ikizlerimin kalp atışları olmadığı için on haftalıkken kürtajla alındı içimde parça kaldığı için kanamalarim az az ama hergun 7 temmuza kadar devam etti ertasi gün kocaman pihtilar düşünce acilen tekrar kürtaj oldum Allah kimseye yasatmasin inş tekrar kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavusuruzMerhabalar , ben de bir aylık bir mutluluğun hüzünlü sonunu yaşıyorum. 8 haftalıkken bebeğim kalp atışının duyulmaması ve gelişimin durması sebebiyle kürtaj oldum. Çok acı bir duygu kabullenmek çok zor. Bugün kontrole gittim doktor parça kaldıgını onu atamadığımı eğer kalırsa cok sancımın olacagını soyleyip tekrar bir işlem yaptı. O koltuğa tekrar oturmak cok zordu benim için. Ama ilerisi için korkuyorum. Hamile kalmadan önce Rahim iç duvarına bakalım dedi. Var mı boyle durum yaşayan? Kürtaj sonrası parça kalan?
Öncelikle gecmis olsun canim benimde 8 haftalik bebisim terk eti beni ama 10 gün bir kanamam oldu bitti normande benim bildigim eyer kimyalsal veya kürdas olursa ilk regl 45 güne kadar olunuyor ama sende 45 gün kanama olmus normal bir olay gibi gelmedi doktorlar bu durumunu nasil normal karsiliyorlar yabugün 45. günüm hala kesik kesik kanamalarım oluor. doktor polikistik olduğumdan hormonlar bozulmuştur diyor. tahlil bile yapmadı. rezil bi haldeyim. koku yapıyor artık diye enfeksiyon için antibiyotik verdi. kanama bazen kesilip 1 gün gelmiyor. gelirse de çok az geliyor. o yüzden doktor da bir şey yapmıyor normal görüntü var ultrasonda diyor. ona güveniyor. ama ben doktorlara bir türlü güvenemedim çünkü hrkesin kanaması kısacık sürmüş benimki 8 haftalık olmasına rağmen 45 gündür var.
Canım vitamin eksikliği gebe kalmaya engel özellikle demir eksikliği falan varsa aklında bulunsun .ben hep vitamin kullandıktan bir ay sonra gebe kaldımBen bir bucuk yil oNce 2aylik bebegimin kalbi durdugu icin ilacla dusuk yapip kurtaj oldum. 40 gun agrili kanamam surdu sonra gecti. Uc ay korun dediler ama biz hic korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum. Doktorlar rahmin temiz diyor ama bir bucuk yildir hala bebek yok. Bence beklemeyin ihmal de etmeyin. Su an bedenen ve psikolojik olarak cok perisanim
Başın sağolsun canım bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım bir zamanlar Allahım sabrını veriyor bol bol dua et. Tez zamanda kucağın dolar inşaallah6 aylık bebegimin kalbi durdu bir hafta önce ilaçlarla ölü doğum yaptım çok zordu ilk bebegim olacaktı oğlumu kucagima alamadım. Mezara koymak çok zor. Gidip goremedim oglumu mezarında cesaret edemiyorum. Bir an olsun aklımdan çıkmıyor ne hayaller kurmustum ona dair sanki beni de canlı canlı gomduler. ALLAH kimseye yasatmasin.
Üzülme canım bende 31 haftalık bebegimi kaybettim melek gönderdik öbür tarafa sabrın bol olsun en kısa zamanda sağlıklı bebisler versin inşallah.6 aylık bebegimin kalbi durdu bir hafta önce ilaçlarla ölü doğum yaptım çok zordu ilk bebegim olacaktı oğlumu kucagima alamadım. Mezara koymak çok zor. Gidip goremedim oglumu mezarında cesaret edemiyorum. Bir an olsun aklımdan çıkmıyor ne hayaller kurmustum ona dair sanki beni de canlı canlı gomduler. ALLAH kimseye yasatmasin.
Amin inşallah cumlemize nasip etsin bir daha yasatmasin RabbimÜzülme canım bende 31 haftalık bebegimi kaybettim melek gönderdik öbür tarafa sabrın bol olsun en kısa zamanda sağlıklı bebisler versin inşallah.
Benimle aynı şeyleri yaşayan bir suru insan varmış . Aynı acıları bilen insanlarla konuşmak iyi geliyor kimse anlayamıyor çünkü adını. Tekrar hamile kaldınız mi sizBaşın sağolsun canım bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım bir zamanlar Allahım sabrını veriyor bol bol dua et. Tez zamanda kucağın dolar inşaallah
Aynen canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler.Tam 4 hamilelik geçirdim onun üstüne 2 si hayatta 2 si düşük oldu, ben hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim vardır Allahımın bi bildiği dedim, sende yaradana sığın, kendine dikkat et, hiç bir zaman unutmuyosun ama hafifliyo acısı,Benimle aynı şeyleri yaşayan bir suru insan varmış . Aynı acıları bilen insanlarla konuşmak iyi geliyor kimse anlayamıyor çünkü adını. Tekrar hamile kaldınız mi siz
Çok şükür almışsınız kucaginiza evlatlarinizi Allah onlara sağlıklı hayırlı omurler versin.Inşallah bende hayırlısı ile alırım kucagima bebegimi bir dahaAynen canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler.Tam 4 hamilelik geçirdim onun üstüne 2 si hayatta 2 si düşük oldu, ben hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim vardır Allahımın bi bildiği dedim, sende yaradana sığın, kendine dikkat et, hiç bir zaman unutmuyosun ama hafifliyo acısı,
nasibin de yoksa iki dünya da bir araya gelse olmayacaktır. derdi veren Rabbim dermani nida verir.. başın sağ olsun. Rabbim yar ve yardimcin olsun..6 aylık bebegimin kalbi durdu bir hafta önce ilaçlarla ölü doğum yaptım çok zordu ilk bebegim olacaktı oğlumu kucagima alamadım. Mezara koymak çok zor. Gidip goremedim oglumu mezarında cesaret edemiyorum. Bir an olsun aklımdan çıkmıyor ne hayaller kurmustum ona dair sanki beni de canlı canlı gomduler. ALLAH kimseye yasatmasin.
Amin AllAh razi olsunnasibin de yoksa iki dünya da bir araya gelse olmayacaktır. derdi veren Rabbim dermani nida verir.. başın sağ olsun. Rabbim yar ve yardimcin olsun..
İkinci bebeğim de 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla almak zorun da kaldı doktor ....Patoloji raporun da her şey normaldi (kesenin büyüklüğü.bebeğin gelişimi vs) Bu ikinci kayıp olduğu için genetiğe gidip eşimle birlikte kan verdik şimdi sonuçlarını bekliyoruz doktorum pıhtılaşmadan olabilir dedi ama bakalım sonuçları alalım ondan sonrası nasıl bir tedavi uygulanır göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun .........Peki tavsiyelerine uyacam ....artık bunları düşünmemeye çalışacam...hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?