Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Evet bende 26 Nisanda ikizlerimin kalp atışları olmadığı için on haftalıkken kürtajla alındı içimde parça kaldığı için kanamalarim az az ama hergun 7 temmuza kadar devam etti ertasi gün kocaman pihtilar düşünce acilen tekrar kürtaj oldum Allah kimseye yasatmasin inş tekrar kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavusuruz

bugün 45. günüm hala kesik kesik kanamalarım oluor. doktor polikistik olduğumdan hormonlar bozulmuştur diyor. tahlil bile yapmadı. rezil bi haldeyim. koku yapıyor artık diye enfeksiyon için antibiyotik verdi. kanama bazen kesilip 1 gün gelmiyor. gelirse de çok az geliyor. o yüzden doktor da bir şey yapmıyor normal görüntü var ultrasonda diyor. ona güveniyor. ama ben doktorlara bir türlü güvenemedim çünkü hrkesin kanaması kısacık sürmüş benimki 8 haftalık olmasına rağmen 45 gündür var.

Öncelikle gecmis olsun canim benimde 8 haftalik bebisim terk eti beni ama 10 gün bir kanamam oldu bitti normande benim bildigim eyer kimyalsal veya kürdas olursa ilk regl 45 güne kadar olunuyor ama sende 45 gün kanama olmus normal bir olay gibi gelmedi doktorlar bu durumunu nasil normal karsiliyorlar ya

Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün. Kendi hikayemi yazmak istiyor parmaklarim ama geri siliyorum. Biliyorum ki bu bir imtihan.ve ben bu imtihani kaybetmekten korkuyorum. Ama birgün yavrum olursa benm gibi olanlara umut olmak icin paylasacagim. Dilerim o gun bigün gelir.

Ben bir bucuk yil oNce 2aylik bebegimin kalbi durdugu icin ilacla dusuk yapip kurtaj oldum. 40 gun agrili kanamam surdu sonra gecti. Uc ay korun dediler ama biz hic korunmadigimiz halde hamile kalamiyorum. Doktorlar rahmin temiz diyor ama bir bucuk yildir hala bebek yok. Bence beklemeyin ihmal de etmeyin. Su an bedenen ve psikolojik olarak cok perisanim

Canım vitamin eksikliği gebe kalmaya engel özellikle demir eksikliği falan varsa aklında bulunsun .ben hep vitamin kullandıktan bir ay sonra gebe kaldım

Kızlar ayın 1. İnde beta hcg 86 cıktı. 4.ünde adet oldum. 56 cıktı. Dört gun kanamam oldu. Bitti. Tam adet gunumde oldum. Dr korunmayın dedi. Adetle atacaksın dedi. Düşük dedi. Kimyasal Neyse bugun test yaptırdım. Beta 26 cıktı. Şimdi 1.beta degerim yavas a mı azalacak.yoksa yeniden hamile mi kaldım.

6 aylık bebegimin kalbi durdu bir hafta önce ilaçlarla ölü doğum yaptım çok zordu ilk bebegim olacaktı oğlumu kucagima alamadım. Mezara koymak çok zor. Gidip goremedim oglumu mezarında cesaret edemiyorum. Bir an olsun aklımdan çıkmıyor ne hayaller kurmustum ona dair sanki beni de canlı canlı gomduler. ALLAH kimseye yasatmasin.

Başın sağolsun canım bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım bir zamanlar Allahım sabrını veriyor bol bol dua et. Tez zamanda kucağın dolar inşaallah

Üzülme canım bende 31 haftalık bebegimi kaybettim melek gönderdik öbür tarafa sabrın bol olsun en kısa zamanda sağlıklı bebisler versin inşallah.

Başın sağolsun canım bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım bir zamanlar Allahım sabrını veriyor bol bol dua et. Tez zamanda kucağın dolar inşaallah
Benimle aynı şeyleri yaşayan bir suru insan varmış . Aynı acıları bilen insanlarla konuşmak iyi geliyor kimse anlayamıyor çünkü adını. Tekrar hamile kaldınız mi siz

Benimle aynı şeyleri yaşayan bir suru insan varmış . Aynı acıları bilen insanlarla konuşmak iyi geliyor kimse anlayamıyor çünkü adını. Tekrar hamile kaldınız mi siz
Aynen canım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler.Tam 4 hamilelik geçirdim onun üstüne 2 si hayatta 2 si düşük oldu, ben hiç bi zaman ümidimi kaybetmedim vardır Allahımın bi bildiği dedim, sende yaradana sığın, kendine dikkat et, hiç bir zaman unutmuyosun ama hafifliyo acısı,

Çok şükür almışsınız kucaginiza evlatlarinizi Allah onlara sağlıklı hayırlı omurler versin.Inşallah bende hayırlısı ile alırım kucagima bebegimi bir daha

nasibin de yoksa iki dünya da bir araya gelse olmayacaktır. derdi veren Rabbim dermani nida verir.. başın sağ olsun. Rabbim yar ve yardimcin olsun..

Patosloji sonucum cikti bugun Plasentada normalden fazla ve yoğun damarlanma ve kanlanmadan söz ediliyor sonuçta korkuyorum müdahale edilecek bir durum değilmiş ve gebelikte olacak diye bisey yok dedi doktor ama bilmiorum bir daha gebe kalirsam bu korku nasıl geçer bilmiyorum tekrar yaşamaktan korkuyorum aynı seyi

Ben de ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim. sonrasında da hamile kalamadım.Sağlıklı bir gebelik olsaydı şu sıralar bebeğim kucağımda olacaktı. Bugün 4 yaşindaki oğlum oyun oynarken asker oyuncaklarını aile olarak hayal ediyor bi taraftanda konuşuyordu.ben de kulak verdim dinliyorum. Bu anne, bu baba, bu doruk ve bu da kardeşim dedi 4 kisilik bir aile kurdu. o kadar çok kardeş istiyor ki komşular bebekleriyle geldiklerinde göndermek istemiyor. bebek bizde kalsın diyor. Bu ayda hamile kalamazsam tedaviye başlamayı düşünüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Peki tavsiyelerine uyacam ....artık bunları düşünmemeye çalışacam...hayırlısı artık ‍
İkinci bebeğim de 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla almak zorun da kaldı doktor ....Patoloji raporun da her şey normaldi (kesenin büyüklüğü.bebeğin gelişimi vs) Bu ikinci kayıp olduğu için genetiğe gidip eşimle birlikte kan verdik şimdi sonuçlarını bekliyoruz doktorum pıhtılaşmadan olabilir dedi ama bakalım sonuçları alalım ondan sonrası nasıl bir tedavi uygulanır göreceğiz hakkımızda hayırlısı olsun .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…