Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de tedirginim kızlar bu hastalık risk tamamen bitmeden yeni bir gebelik fikrini rafa kaldırdm.
Ben de rafa kaldırdım içim kan ağlaya ağlaya
Ahhh sağol kuzum. Bi de bir genimde homozigot var. Diğer kan testleri kromozom falan hepsi temiz. Demek ki bu sebeple oldu. İğne kullanılacak o zaman
Bence aspirin ve iğnesiz kalmayalım kuzum benim fikrim bu

İnsan bu durumda bebek felan düşünemiyo gerçekten. Bu düşüncede olcağım hiç aklıma gelmezdi.

Ahhh sağol kuzum. Bi de bir genimde homozigot var. Diğer kan testleri kromozom falan hepsi temiz. Demek ki bu sebeple oldu. İğne kullanılacak o zaman
Çözümü olsun yeter ki tatlım
Bir daha aynı acıyı yaşama, yaşamayalım

Çalıştığım kurum idari izin verdi ve olabilme ihtimali olan çalışanlar var henüz net değil gerçi

Eklentiler

• BE5EDA5F-9EA8-44D5-B66C-D5E1B9C3795C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 31
  • 8107C3ED-3A12-401D-94E0-46E3C383DB63.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 32
  • E81A20F5-35A5-44D8-8931-20D7B92787F1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 27
  • 8DCE36E7-A130-4ED0-9BAE-B4416E798E5F.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 24
Canım tam bişey demeyelim tabi doktor iyisini bilir. Hamile kalırsan iğne ilaç takviyesi alacaksın

Vaka sayısı 47 olmuş kızlar.

Her gün sayı artıyor. Kardeşm ünv okuyo bilet bulamadı hala gidemedi memlekete. Abim ve kardeşim de yurtdışıbda yaşıyor. Çok şükür kardeşm geldi abim izin kullanamaz gelemez

Risk geçene kadar hhiç dışarı çıkmamak lazm.sadece eşim evin altındaki fırına gidiyor ona Bile korkuyorz.her gün kapı kollarını prizkerini sirke ve çamaşır suyuyla siliyorum.

Kızlar nasılsınız ses soluk çıkmamış bugün, moralimiz bozuk tabi Ohal ilan edilir mi sizce? Bugünkü vaka sayısını merakla bekliyorum...

Kızlar nasılsınız ses soluk çıkmamış bugün, moralimiz bozuk tabi Ohal ilan edilir mi sizce? Bugünkü vaka sayısını merakla bekliyorum...
Aklımızda virüsden başka hiçbirşey yok valla

Yarın cumhurbaşkanı açıklama yapacak sokağa çıkma yasağı gelebilir millet marketlerde stok yapıyor evine bugün gittim bende kuyruk vardı kasada bankaya gittim tek tek alıyorlar içeri benim de atölyem var açmadık bugün birgün açıp birgün açmıcaz insan korkuyor italyayı gördünüz mü haberde hastanelere sığmamış hastalar hasta seçiyorlar yaşlılar alınmıyor birgünde 360 kişi öldü çok korkutucubide kaç bin tane umreden geleni konyaya getirdiler kaçmaya çalışan olmuş

O kaçmaya çalışanlara sinir oldum zaten tamam onlar içinde zor biyerde kapalı kalıyolar tüm şüpheli insanlarla birlikte ama en azından kimseye bulaştırmamak için en iyisi bu

O kaçmaya çalışanlara sinir oldum zaten tamam onlar içinde zor biyerde kapalı kalıyolar tüm şüpheli insanlarla birlikte ama en azından kimseye bulaştırmamak için en iyisi bu
Aynen kaçarak bir sürü kişiyi tehlikeye atıyorlar

Valla her gün gece 12 ye doğru yine açıklama olur mu diye bekliyorum. Ama tedirginiz valla. Eşim bankacı işe gidiyo yüreğim ağzımda her gün valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…