Ben de rafa kaldırdım içim kan ağlaya ağlayaBen de tedirginim kızlar bu hastalık risk tamamen bitmeden yeni bir gebelik fikrini rafa kaldırdm.
Bence aspirin ve iğnesiz kalmayalım kuzum benim fikrim buAhhh sağol kuzum. Bi de bir genimde homozigot var. Diğer kan testleri kromozom falan hepsi temiz. Demek ki bu sebeple oldu. İğne kullanılacak o zaman
Çözümü olsun yeter ki tatlımAhhh sağol kuzum. Bi de bir genimde homozigot var. Diğer kan testleri kromozom falan hepsi temiz. Demek ki bu sebeple oldu. İğne kullanılacak o zaman
canım sonucun altında yazıyor açıklamaları bi resmini at bakalım
Acaba bu sonuçlardan dolayı mı bebek düştü bunu merak ediyorumCanım tam bişey demeyelim tabi doktor iyisini bilir. Hamile kalırsan iğne ilaç takviyesi alacaksın
Canım özele bak. Msj atıyorumAcaba bu sonuçlardan dolayı mı bebek düştü bunu merak ediyorum
100 üzerinde bekliyordum, umarım bunlar gerçek rakamlardır.....Vaka sayısı 47 olmuş kızlar.
Daha da artar büyük ihtimal. Bebek hayalleri yalan oldu uzun bi süre100 üzerinde bekliyordum, umarım bunlar gerçek rakamlardır.....
Kalabalıga girmeyelim kızlar aman dikkatHer gün sayı artıyor. Kardeşm ünv okuyo bilet bulamadı hala gidemedi memlekete. Abim ve kardeşim de yurtdışıbda yaşıyor. Çok şükür kardeşm geldi abim izin kullanamaz gelemez
Aklımızda virüsden başka hiçbirşey yok vallaKızlar nasılsınız ses soluk çıkmamış bugün, moralimiz bozuk tabiOhal ilan edilir mi sizce? Bugünkü vaka sayısını merakla bekliyorum...
Yarın cumhurbaşkanı açıklama yapacak sokağa çıkma yasağı gelebilir millet marketlerde stok yapıyor evine bugün gittim bende kuyruk vardı kasada bankaya gittim tek tek alıyorlar içeri benim de atölyem var açmadık bugün birgün açıp birgün açmıcaz insan korkuyor italyayı gördünüz mü haberde hastanelere sığmamış hastalar hasta seçiyorlar yaşlılar alınmıyor birgünde 360 kişi öldü çok korkutucuKızlar nasılsınız ses soluk çıkmamış bugün, moralimiz bozuk tabiOhal ilan edilir mi sizce? Bugünkü vaka sayısını merakla bekliyorum...
O kaçmaya çalışanlara sinir oldum zaten tamam onlar içinde zor biyerde kapalı kalıyolar tüm şüpheli insanlarla birlikte ama en azından kimseye bulaştırmamak için en iyisi buYarın cumhurbaşkanı açıklama yapacak sokağa çıkma yasağı gelebilir millet marketlerde stok yapıyor evine bugün gittim bende kuyruk vardı kasada bankaya gittim tek tek alıyorlar içeri benim de atölyem var açmadık bugün birgün açıp birgün açmıcaz insan korkuyor italyayı gördünüz mü haberde hastanelere sığmamış hastalar hasta seçiyorlar yaşlılar alınmıyor birgünde 360 kişi öldü çok korkutucubide kaç bin tane umreden geleni konyaya getirdiler kaçmaya çalışan olmuş
Aynen kaçarak bir sürü kişiyi tehlikeye atıyorlarO kaçmaya çalışanlara sinir oldum zaten tamam onlar içinde zor biyerde kapalı kalıyolar tüm şüpheli insanlarla birlikte ama en azından kimseye bulaştırmamak için en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?