Doğum yapan kadınlarda anneden bebeğe gecisler de bildirilmiş çinde ve ingilterede, bebeklerin durumu iyiymiş şimdilik, ama erken dönem gebeliklerde enfeksiyon bir düşük nedeni o yüzden salgın durumu artarsa korunmak lazım bu dönemEvet maalesef ben de korku içindeyim. Evde ne varsa yıkamaya başladım. Yatağı karbonatla temizledim falan. Benim adetim de gün geçtikçe artıyo hiç bitecek gibi değil ama vakalar artarsa ben de korunmayı uzatabilirm. Şuan hamile olsaydım pimpirikten kafayı yerdim herhalde
Aynen öyleama şimdi de umreden gelenler endişelendiriyor insanı. Senin bitti mi lekelenmen falan. Ben daha adetin 3. GünündeyimSeninde yoğun geliyo ilk reglin demi. Benimde öyle oldu kanamam bitti lekelenmelerim kaç gün sürdü. Valla kuzu şimdi tek kendimizi düşünüyoruz hamile olsak bebeğimizide düşüncektik. İnşallah bu kaos ortamı biter bian önce. Allahtan yöneticilerimiz erkenden önlem aldı önlem almayan ülkelerin durumu belli.
Çok haklısın kuzum. Bu durum şimdilik iyiye gitmeyecek gibi görünüyor zaten. Ger gün vaka geliyorDoğum yapan kadınlarda anneden bebeğe gecisler de bildirilmiş çinde ve ingilterede, bebeklerin durumu iyiymiş şimdilik, ama erken dönem gebeliklerde enfeksiyon bir düşük nedeni o yüzden salgın durumu artarsa korunmak lazım bu dönem
Öyle kuzum 21 bin insan gelmiş sanırım. Bitti ya hiç bitmicek gibiydiAynen öyleama şimdi de umreden gelenler endişelendiriyor insanı. Senin bitti mi lekelenmen falan. Ben daha adetin 3. Günündeyim
Çok kötü allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar vakalar 6 oldu, umreden gelenlerle birlikte daha da artacaktır tedirginim... 2 adet korunacaktim ama bu salgın olayı büyürse daha fazla korunacagim oyle bir karar aldım ki bence büyüyecek de maalesef..kimse evinde durmuyor herkes acillerde
Çok tedirginim Allah yardımcımız olsun...Çok dikkat edelim. Can kaybı vermeden atlatırız umarım bu virüsü.
Bende aynı şekildeÇok tedirginim Allah yardımcımız olsun...
Günaydınn kesinlikle öyle sürekli haberleri dinliyorum. Ne olacak bilmiyorum. Vaka sayısı gittikçe artıyoGünaydın kızlar... Tedirgin olmamak imkansız. Sana bulaşsa sevdiğin birine farketmeden bulaştırma ihtimali. Sen atlatsan o atlatamazsa... Her türlü kötü ihtimal... Allah yardımcımız olsun...
canım sonucun altında yazıyor açıklamaları bi resmini at bakalımVe de PAI-1 4g-4g genotipi saptanmıştır diyo. O ne demek acaba
Bence direk doktorunla görüş canımVe de PAI-1 4g-4g genotipi saptanmıştır diyo. O ne demek acaba
Ona attım ama daha dönüş gelmedi meraktan çatlayacamBence direk doktorunla görüş canım
O zaman şöyle deyim bu düşüğe neden olabilirmiş.Ve de PAI-1 4g-4g genotipi saptanmıştır diyo. O ne demek acaba
Ahhh sağol kuzum. Bi de bir genimde homozigot var. Diğer kan testleri kromozom falan hepsi temiz. Demek ki bu sebeple oldu. İğne kullanılacak o zamanO zaman şöyle deyim bu düşüğe neden olabilirmiş.
Ama diğer değerlerde önemli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?