• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet maalesef ben de korku içindeyim. Evde ne varsa yıkamaya başladım. Yatağı karbonatla temizledim falan. Benim adetim de gün geçtikçe artıyo hiç bitecek gibi değil ama vakalar artarsa ben de korunmayı uzatabilirm. Şuan hamile olsaydım pimpirikten kafayı yerdim herhalde
Doğum yapan kadınlarda anneden bebeğe gecisler de bildirilmiş çinde ve ingilterede, bebeklerin durumu iyiymiş şimdilik, ama erken dönem gebeliklerde enfeksiyon bir düşük nedeni o yüzden salgın durumu artarsa korunmak lazım bu dönem

Seninde yoğun geliyo ilk reglin demi. Benimde öyle oldu kanamam bitti lekelenmelerim kaç gün sürdü. Valla kuzu şimdi tek kendimizi düşünüyoruz hamile olsak bebeğimizide düşüncektik. İnşallah bu kaos ortamı biter bian önce. Allahtan yöneticilerimiz erkenden önlem aldı önlem almayan ülkelerin durumu belli.
Aynen öyleama şimdi de umreden gelenler endişelendiriyor insanı. Senin bitti mi lekelenmen falan. Ben daha adetin 3. Günündeyim

Doğum yapan kadınlarda anneden bebeğe gecisler de bildirilmiş çinde ve ingilterede, bebeklerin durumu iyiymiş şimdilik, ama erken dönem gebeliklerde enfeksiyon bir düşük nedeni o yüzden salgın durumu artarsa korunmak lazım bu dönem
Çok haklısın kuzum. Bu durum şimdilik iyiye gitmeyecek gibi görünüyor zaten. Ger gün vaka geliyor

Aynen öyleama şimdi de umreden gelenler endişelendiriyor insanı. Senin bitti mi lekelenmen falan. Ben daha adetin 3. Günündeyim
Öyle kuzum 21 bin insan gelmiş sanırım. Bitti ya hiç bitmicek gibiydi :halay:

Günaydın kızlar vakalar 6 oldu, umreden gelenlerle birlikte daha da artacaktır tedirginim... 2 adet korunacaktim ama bu salgın olayı büyürse daha fazla korunacagim oyle bir karar aldım ki bence büyüyecek de maalesef..kimse evinde durmuyor herkes acillerde :KK43:
Çok kötü allah yardımcımız olsun

Vaka sayısı 18e çıkmış kızlar :KK43:

Çok dikkat edelim. Can kaybı vermeden atlatırız umarım bu virüsü.

Günaydın kızlar... Tedirgin olmamak imkansız. Sana bulaşsa sevdiğin birine farketmeden bulaştırma ihtimali. Sen atlatsan o atlatamazsa... Her türlü kötü ihtimal... Allah yardımcımız olsun...

Günaydın kızlar... Tedirgin olmamak imkansız. Sana bulaşsa sevdiğin birine farketmeden bulaştırma ihtimali. Sen atlatsan o atlatamazsa... Her türlü kötü ihtimal... Allah yardımcımız olsun...
Günaydınn kesinlikle öyle sürekli haberleri dinliyorum. Ne olacak bilmiyorum. Vaka sayısı gittikçe artıyo

Ben de tedirginim kızlar bu hastalık risk tamamen bitmeden yeni bir gebelik fikrini rafa kaldırdm.

Kızlar pıhtılaşma testinde mthfr a1298c homozigot poliformizm yazıyor. Beynim yandı bu tam ne demek? Düşük bundan mı olmuş? C677t poliformizm görülmemiştir diyo. Anlamadım

Ve de PAI-1 4g-4g genotipi saptanmıştır diyo. O ne demek acaba 🤔
O zaman şöyle deyim bu düşüğe neden olabilirmiş.
Ama diğer değerlerde önemli canım

Eklentiler

• Screenshot_20200316_155846_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200316_155846_com.android.chrome.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 28
Back
X