Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah keşke dayanabilsem. Bir de okullar tatil evdeyim 24 saat. Dışarı çıkmak da riskli. Düşünme de dur şimdi

Düşünmemek için başka işlerle meşgul olmak gerekli bence daha erken yapmışsın ama negatif çıkması normal

Günaydın hepinize kızlar
Sonuçlarıma doktor baktı. Daha yeni evlisiniz ve sen çok stresli birisin. Yumurta kalitesi bu yüzden yüksek çıkmışta olabilir dedi. 6 ay kendiniz deneyin eğer olmazsa duruma bakarız dedi. Kalite için bir ilaç verdi sadece. Dünde tamamen regl bitti. Denemeye başlamadım daha ama diş bitse hemen başlayacağız

Günaydınn kuzumm. Stres herşeyin başı gerçekten. Rahat olmaya bak ben öyle yapıcam bu ay. Daha önümüzde uzun zamanlar var illaki bigün olcak öyle düşün. Olcak diye bekliyruz olmayınca hep kötü oluyoruz ama regl gelcek diye beklersek her seferinde daha iyi olur benimde regl bitti ama dünden beri kahverengi lekeler gelmeye devam ediyorbu ay yumurtlama felan ds ne zamn olcak diye bakmıorum saldım çayıra ne olursa olsun. Eşim kafana takma herşeyin bi vakti var vakti gelmeden olmaz diyo. Çok haklı ben ne yaparsa yapim vakti gelmeden olmıcak.

Kuzum sen geç de olsa bir adet oldun değil mi 2 miydi yoksa
Kesinlikle takma kafandan atmaya bak canım sen hem gencsin hem yeni evlisin kısa sürede yine olacak bak eminim...Beni de şeytan dürtmüyor değil kızlar bu ay için

Canım valla ben korunmadım olmadı olmayınca olmuyo yani bence korunmayın

Benim de bitti canım. Ama sonuçları görünce başımdan aşağı kaynar su dökülmüştü.
Doktor görüşmesi sonra moralim yerinde tabi canımın içi kocamın da sayesinde bir tane olsun bizim olsun hiç kasmaya gerek yok sen benim iyikimsin diyor
Ben bir de düzenli beslenen biri değildim. Meyve vs hiç yemezdim. Dün eşim bir sürü meyve almış. Sabah kalkar kalkmaz avakadonu yedin mi diyor dedim sana da günaydın
Sayesinde kafama da takmıyorum.
Takmadan birlikte olabileceğim
Senin de en kısa sürede bebişini kucağına alacağına eminim.
51 gün sonra oldum tatlım ilk adetim yeni bitti
Valla doktor bana 2 adet demişti. Dün hemen başla çalışmalara dedi
Kendini hazır hissediyorsan deneyebilirsin canım

Ben sana demiştim boşuna umutsuzluğa kapılma diye,önemli olan muayenen ve doğal yolla gebelik elde edebilmiş olman
Kayıplarimiz konusunda da kötü düşünmüyorum sadece sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettiğimizi dusunuyorum ve bu gruptaki herkes kafasından attığı rahatladığı an tekrar gebe kalacak ben eminim Önemli olan stresimizden arınıp rahatlamak...En hayırlı sağlıklı zamanda olsun hepimizin kızlar

Yaa yüzün hep gülsün kuzum burda siz mutlu olunca bende oluyorum vallahi. Bende yemezdim hiç kürtajdan sonra yemeye başladım. Bende takmıyorum artık bizi sadece yıpratıyo başka hiçbirşey oldugu yok :)

Belki hamilelik öncesi gitseydim belki değerlerim kötüydü ve ben hamile kalabildim. Denedikten 2 ay sonra Evet sağlıksız diye düşünüyorum artık kendimi suçlamıyorum canım. Seviyorum seviliyorum. Sevdiğimden ve benden bir parça bebeğim gelecek inanıyorum.
Aminnnn inşallah hepimizin tatlım
Yaa yüzün hep gülsün kuzum burda siz mutlu olunca bende oluyorum vallahi. Bende yemezdim hiç kürtajdan sonra yemeye başladım. Bende takmıyorum artık bizi sadece yıpratıyo başka hiçbirşey oldugu yok :)
Amin canım hepimizin gülsün... Bize gülmek yakışır. Evlatlarımıza güçlü anneler yakışır
Kesinlikle tatlım yine hamile kalacağız ve sağlıklı bir hamilelik sonrasında sağlıkla sıhatle kucağımıza alacağız minnaklarımızı

Günaydın kızlar vakalar 6 oldu, umreden gelenlerle birlikte daha da artacaktır tedirginim... 2 adet korunacaktim ama bu salgın olayı büyürse daha fazla korunacagim oyle bir karar aldım ki bence büyüyecek de maalesef..kimse evinde durmuyor herkes acillerde

Günaydın. Maalesef ben de tedirginim. 2 adet sonra bırakabilirim diye düşünüyordum. Bir iki ay daha bekleyecem

Günaydın herkese. Çok dikkatli olalım kimseyi kabul etmeyin eve. Gerekmedikçe çıkmayalım bence. Umreden gelenlerle vaka artcak büyük ihtimal inşallah çok yayılmaz ben kan tahlili yaptırcaktım vazgeçtim acil bişe olmadıkça gitmicem hastaneye.

Evet maalesef ben de korku içindeyim. Evde ne varsa yıkamaya başladım. Yatağı karbonatla temizledim falan. Benim adetim de gün geçtikçe artıyo hiç bitecek gibi değil ama vakalar artarsa ben de korunmayı uzatabilirm. Şuan hamile olsaydım pimpirikten kafayı yerdim herhalde

Seninde yoğun geliyo ilk reglin demi. Benimde öyle oldu kanamam bitti lekelenmelerim kaç gün sürdü. Valla kuzu şimdi tek kendimizi düşünüyoruz hamile olsak bebeğimizide düşüncektik. İnşallah bu kaos ortamı biter bian önce. Allahtan yöneticilerimiz erkenden önlem aldı önlem almayan ülkelerin durumu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…