Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla her gün gece 12 ye doğru yine açıklama olur mu diye bekliyorum. Ama tedirginiz valla. Eşim bankacı işe gidiyo yüreğim ağzımda her gün valla
Bankacıysa parayla içli dışlı Allah yardımcısı olsun kuzum eve gelince hemen sıcak bi duş alsın.

Hangi ilaci verdi mahsuru yoksa soyleyebilir misiniz

S Storycan Cnm seninle aynı pıhtılaşma sonucumuz doktorun iğneye ne zaman baslaticakmis dedi mi

Bende gecen sene 5.5 aylikken suyumun gelmesiyle kaybettim ikinciyide 8.5 haftalikken kalp atisinin durmasiyla kaybettim ve kurtaj oldum 3 ay hamileligi dusunme dedi doktor bende yeniden hamile kalmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip eder

Pihtilasma sorununu arastirmak gerekiyormu hamile kalinca hemen ilac ve igne kullansak olmaz mi

Kızlar hamile kalamadıgım için üzülmüştüm. Şimdi seviniyorumm. Rabbim nasip etmiyosa bi bildigi varmş demekki. Bu durumda ne kontrole gidebilirsin ne tehliken olsa hastanede kalabilirsin.

Kızlar hamile kalamadıgım için üzülmüştüm. Şimdi seviniyorumm. Rabbim nasip etmiyosa bi bildigi varmş demekki. Bu durumda ne kontrole gidebilirsin ne tehliken olsa hastanede kalabilirsin.
Aynen oyle canım, şu anda çok büyük sıkıntı gebe kalmak, önümüzü görmemiz lazım öncelikle

Ben de ocakta 15 gün hastanede yattım düşük yaparken. Zırt pırt ağrılarıma acile gitmem gerekiyordu. Her an iç kanama riskim vardı. İyi ki atlatmşm. Bu süreçte hastanede olmak da zor olacaktı..

Başladı demekki kuzum hadi gözün aydın ben iyiyim kuzum benim bel ağrım var sarı akıntım var ama bakalım
Merhaba hanımlar bende 12+4te 28 şubatta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 9marta hematom olduğu için yani rahim de kan parçası kalmış onu aldılar bugün yine kontrol oldum temiz çıktı patoloji de temiz geldi bir adet bekle sonra denersiniz dedi doktor banada bu süreçte destek olun lütfen

Geçmiş olsun canım. İnşallah ilk adetinde çabuk gelir bekletmez. Test yapıldı mı kalbinin durmasının sebebi neymiş

Amin canım amin
Bugün izinliyim her yeri sirkeleyip çamaşır sulayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…