Bankacıysa parayla içli dışlı Allah yardımcısı olsun kuzum eve gelince hemen sıcak bi duş alsın.Valla her gün gece 12 ye doğru yine açıklama olur mu diye bekliyorum. Ama tedirginiz valla. Eşim bankacı işe gidiyo yüreğim ağzımda her gün valla
Hangi ilaci verdi mahsuru yoksa soyleyebilir misinizGünaydın hepinize kızlar
Sonuçlarıma doktor baktı. Daha yeni evlisiniz ve sen çok stresli birisin. Yumurta kalitesi bu yüzden yüksek çıkmışta olabilir dedi. 6 ay kendiniz deneyin eğer olmazsa duruma bakarız dedi. Kalite için bir ilaç verdi sadece. Dünde tamamen regl bitti. Denemeye başlamadım daha ama diş bitse hemen başlayacağız
Bende gecen sene 5.5 aylikken suyumun gelmesiyle kaybettim ikinciyide 8.5 haftalikken kalp atisinin durmasiyla kaybettim ve kurtaj oldum 3 ay hamileligi dusunme dedi doktor bende yeniden hamile kalmak istiyorum rabbim isteyen herkese nasip ederMerhaba kızlar. Konuyu yeni görüp katıldım. Ben de 2 hamilelik geçirdim ilk bebeğimi eylül ayında 5 aylık erken doğumla kaybettim. İkinci bebeğimi ise ocak ayında 6 haftalık kalbinin atmadığını hiç gelişmediğini öğrenerek kürtajla aldılar.. Doktor sadece 2 hafta cinselliği yasakladı yeni bir hamilelik hakkında bir şey söylemedi. Yeniden hamile kalıp anne olmayı o kadar çok istiyorum ki. İnşaAllah Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek nasip etsin
Aynen oyle canım, şu anda çok büyük sıkıntı gebe kalmak, önümüzü görmemiz lazım öncelikleKızlar hamile kalamadıgım için üzülmüştüm. Şimdi seviniyorumm. Rabbim nasip etmiyosa bi bildigi varmş demekki. Bu durumda ne kontrole gidebilirsin ne tehliken olsa hastanede kalabilirsin.
Valla kuzum. Nolcagı hiç belli değilAynen oyle canım, şu anda çok büyük sıkıntı gebe kalmak, önümüzü görmemiz lazım öncelikle
Merhaba hanımlar bende 12+4te 28 şubatta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 9marta hematom olduğu için yani rahim de kan parçası kalmış onu aldılar bugün yine kontrol oldum temiz çıktı patoloji de temiz geldi bir adet bekle sonra denersiniz dedi doktor banada bu süreçte destek olun lütfenBaşladı demekki kuzum hadi gözün aydınben iyiyim kuzum benim bel ağrım var sarı akıntım var ama bakalım
Geçmiş olsun canım. İnşallah ilk adetinde çabuk gelir bekletmez. Test yapıldı mı kalbinin durmasının sebebi neymişMerhaba hanımlar bende 12+4te 28 şubatta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 9marta hematom olduğu için yani rahim de kan parçası kalmış onu aldılar bugün yine kontrol oldum temiz çıktı patoloji de temiz geldi bir adet bekle sonra denersiniz dedi doktor banada bu süreçte destek olun lütfen
Canım doktor omepaq10 vermişti ama henüz başlamadım.Hangi ilaci verdi mahsuru yoksa soyleyebilir misiniz
Gebe kalır kalmaz dedi canım. 4g-4g mi aynı yoksa a1298c olan mı?
Gidemedim mesaj attım o da gebe kalınca kan sulandırıcı başlıycaz pıhtılaşma var geninde dedi
Ellerimiz kurudu artık dezenfektan sıkmaktan yıkamaktan. Bu vakalar ölümler aşırı ürkütüyo beni. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsunBankacıysa parayla içli dışlı Allah yardımcısı olsun kuzum eve gelince hemen sıcak bi duş alsın.
İkiside aynı cnm bnmde ikisi 4g/4g ve 1298c homozigot tedbiren coraspin başlattı miGebe kalır kalmaz dedi canım. 4g-4g mi aynı yoksa a1298c olan mı?
Valla yüzyüze görüşemedik mesajla dedi sadece. O yüzden coraspirin hşç demedi.senin ki dedi mi? Senin kaç haftalıkken düştüİkiside aynı cnm bnmde ikisi 4g/4g ve 1298c homozigot tedbiren coraspin başlattı mi
Benimkinde 5g 5g yazıyor ne anlama geliyor genetik doktoru düzgün anlatmadıGebe kalır kalmaz dedi canım. 4g-4g mi aynı yoksa a1298c olan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?