- 2 Şubat 2020
- 922
- 674
- 23
inşallah canım. bekleyelim görelim. ben başı çekeyim sizde peşimden gelinGözüm üstünde sen bari güzel haber verde keyfimiz yerine gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım. bekleyelim görelim. ben başı çekeyim sizde peşimden gelinGözüm üstünde sen bari güzel haber verde keyfimiz yerine gelsin![]()
Takıldık peşineinşallah canım. bekleyelim görelim. ben başı çekeyim sizde peşimden gelin![]()
![]()
![]()
Bitmek bilmiyor benim kuzumKızlar regliniz kaç günde bittibenim dünden beri kahverengiye dönen akıntılarım devam ediyo.
Bende eğer ilk günü saymazsam 5.günüm akşam abdest alcam daha gelmez inşallahBitmek bilmiyor benim kuzumömrümün en uzun adeti sanırım, ilk lekeli olan gunu saymıyorum bugun 6. günüm azar azar geldi yine
Bitecek diye bekliyorum, darısı nisanın başına
![]()
Ben biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranızaBende eğer ilk günü saymazsam 5.günüm akşam abdest alcam daha gelmez inşallahvallahi kürtaj oldugumuz için olan herşeyi normal saymaya çalışıyorum uzar da kısalır da
senin normalde kaç gün sürüyodu?
Adet olarak yaniBen biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranızaokullarda tatil oldu artık bol bol aranızdayım
![]()
Ayy kuzuum çok sevindimmmmBen biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranızaokullarda tatil oldu artık bol bol aranızdayım
![]()
Senin ilk gün nasıl geldi? Regl kanı gibi miAdet olarak yani![]()
5 gün sürüyordu ve bu kadar yoğun olmuyordu canım, bakalım 2. adet nasıl gelecekBende eğer ilk günü saymazsam 5.günüm akşam abdest alcam daha gelmez inşallahvallahi kürtaj oldugumuz için olan herşeyi normal saymaya çalışıyorum uzar da kısalır da
senin normalde kaç gün sürüyodu?
Valla bol bol yazarsın dışarıya çıkma mumkun oldugu kadar...ortalik karışacak gibi inşallah karışmazBen biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranızaokullarda tatil oldu artık bol bol aranızdayım
![]()
Duramıcam gibi duruyo hadi hayırlısı. Ama artık evde de bebek konusu konuşmama kararı aldım5 gün sürüyordu ve bu kadar yoğun olmuyordu canım, bakalım 2. adet nasıl gelecekuzak duracak mısın buralardan
Valla bol bol yazarsın dışarıya çıkma mumkun oldugu kadar...ortalik karışacak gibi inşallah karışmaz
Ama buradaki kimse hamile değil henüzAyy kuzuum çok sevindimmmmben aslında buralardan biraz uzak kalim bebek düşüncesini kafamdan atim diyorum ama çok zor denicem en azından. Çünkü herkes kafasında hamilelik olmadıgı zaman hamile kalmış
![]()
İnşallah kuzum ya valla çok karışık durumlar5 gün sürüyordu ve bu kadar yoğun olmuyordu canım, bakalım 2. adet nasıl gelecekuzak duracak mısın buralardan
Valla bol bol yazarsın dışarıya çıkma mumkun oldugu kadar...ortalik karışacak gibi inşallah karışmaz
Valla artık umut bağlamıyorum kuzum napim olursa olur olmazsa olmaz.Ama buradaki kimse hamile değil henüzbelki işk sen olursun
![]()
Aynen öyle yap Allah sağlıkla hayırlısını versin. Zaten ortalığın durumuna baksana insan düşünemiyo kiValla artık umut bağlamıyorum kuzum napim olursa olur olmazsa olmaz.![]()
Gerçekten öyle. Bu sene herşey peş peşe geliyoAynen öyle yap Allah sağlıkla hayırlısını versin. Zaten ortalığın durumuna baksana insan düşünemiyo ki
Rica ederim :) ben de vakumlu olmuştum. Mutlaka 1 hafta sonra gel demişti bana . Sen de ihmal etme inşallah.Doktor çağırmamıştı bana da garip geldi o zaman. Vakumlu kürtaj olmuştum. İnşaAllah yakın günlerde doktora gideceğim. Teşekkür ederim canım
Neden dış gebelik riskin var ki ?Kızlar bana Dr 2 ay bekle demişti. Önümdeki adet gelse bitmiş oluyo süre. Bir yanım çok istiyor bir yanım korkuyor. Bir de bu virüs var bikaç ay beklesem mi diyorum. Benim gebelik olunca hemen öğrenmem lazm. Bdış gebelik riskim var ve hemen iğne de kullanmam lazm. Bu durumda hiç hastanelere uğramak. istemyrm.
Benim düştüğüm dış gebelikti.Neden dış gebelik riskin var ki ?
Bu kadar erken belli olmaz ki. Olsa da bu defa Hcg takibi yapacsn. Bence en doğrusu adet gününü beklemek. Tabi dayanabilirsen:) hem boş yere erken gebelik testlerinr para verme. Diğerleri bile 40. 50 Hcg değerimi bile ölçüyorAdetleriniz hayırlı olsunbitenlere de selam olsun kolaylıklar diliyorum
düşünmeden de nasıl olacak ki. Yumurtlamayı takip et sonra değerlendir ondan sonra da bekle babam bekle. Ben hâlâ batı bekliyorum ve erken gebelik testleriyle kafayı yemek üzereyim. 9 gün kaldı bat a ve negatif hep.