• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regliniz kaç günde bitti :işsiz: benim dünden beri kahverengiye dönen akıntılarım devam ediyo.
Bitmek bilmiyor benim kuzum :confused: ömrümün en uzun adeti sanırım, ilk lekeli olan gunu saymıyorum bugun 6. günüm azar azar geldi yine :confused: Bitecek diye bekliyorum, darısı nisanın başına :confused:

Bitmek bilmiyor benim kuzum :confused: ömrümün en uzun adeti sanırım, ilk lekeli olan gunu saymıyorum bugun 6. günüm azar azar geldi yine :confused: Bitecek diye bekliyorum, darısı nisanın başına :confused:
Bende eğer ilk günü saymazsam 5.günüm akşam abdest alcam daha gelmez inşallah:dondurma: vallahi kürtaj oldugumuz için olan herşeyi normal saymaya çalışıyorum uzar da kısalır da:halay: senin normalde kaç gün sürüyodu?

Bende eğer ilk günü saymazsam 5.günüm akşam abdest alcam daha gelmez inşallah:dondurma: vallahi kürtaj oldugumuz için olan herşeyi normal saymaya çalışıyorum uzar da kısalır da:halay: senin normalde kaç gün sürüyodu?
Ben biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranıza🤩 okullarda tatil oldu artık bol bol aranızdayım 🥳😎

Ben biraz geciktim ama şükür bugün katıldım aranıza🤩 okullarda tatil oldu artık bol bol aranızdayım 🥳😎
Ayy kuzuum çok sevindimmmm:KK200: ben aslında buralardan biraz uzak kalim bebek düşüncesini kafamdan atim diyorum ama çok zor denicem en azından. Çünkü herkes kafasında hamilelik olmadıgı zaman hamile kalmış:halay:

5 gün sürüyordu ve bu kadar yoğun olmuyordu canım, bakalım 2. adet nasıl gelecek :confused: uzak duracak mısın buralardan :confused:
Valla bol bol yazarsın dışarıya çıkma mumkun oldugu kadar...ortalik karışacak gibi inşallah karışmaz

5 gün sürüyordu ve bu kadar yoğun olmuyordu canım, bakalım 2. adet nasıl gelecek :confused: uzak duracak mısın buralardan :confused:

Valla bol bol yazarsın dışarıya çıkma mumkun oldugu kadar...ortalik karışacak gibi inşallah karışmaz
Duramıcam gibi duruyo hadi hayırlısı. Ama artık evde de bebek konusu konuşmama kararı aldım:KK12: hamilelik değil regl beklicem artık

Ayy kuzuum çok sevindimmmm:KK200: ben aslında buralardan biraz uzak kalim bebek düşüncesini kafamdan atim diyorum ama çok zor denicem en azından. Çünkü herkes kafasında hamilelik olmadıgı zaman hamile kalmış:halay:
Ama buradaki kimse hamile değil henüz 🤪 belki işk sen olursun🤩

İnşallah kuzum ya valla çok karışık durumlar

Doktor çağırmamıştı bana da garip geldi o zaman. Vakumlu kürtaj olmuştum. İnşaAllah yakın günlerde doktora gideceğim. Teşekkür ederim canım
Rica ederim :) ben de vakumlu olmuştum. Mutlaka 1 hafta sonra gel demişti bana . Sen de ihmal etme inşallah.

Kızlar bana Dr 2 ay bekle demişti. Önümdeki adet gelse bitmiş oluyo süre. Bir yanım çok istiyor bir yanım korkuyor. Bir de bu virüs var bikaç ay beklesem mi diyorum. Benim gebelik olunca hemen öğrenmem lazm. Bdış gebelik riskim var ve hemen iğne de kullanmam lazm. Bu durumda hiç hastanelere uğramak. istemyrm.
Neden dış gebelik riskin var ki ?

Adetleriniz hayırlı olsun :duduk::KK66: bitenlere de selam olsun kolaylıklar diliyorum :halay: düşünmeden de nasıl olacak ki. Yumurtlamayı takip et sonra değerlendir ondan sonra da bekle babam bekle. Ben hâlâ batı bekliyorum ve erken gebelik testleriyle kafayı yemek üzereyim. 9 gün kaldı bat a ve negatif hep.

Adetleriniz hayırlı olsun :duduk::KK66: bitenlere de selam olsun kolaylıklar diliyorum :halay: düşünmeden de nasıl olacak ki. Yumurtlamayı takip et sonra değerlendir ondan sonra da bekle babam bekle. Ben hâlâ batı bekliyorum ve erken gebelik testleriyle kafayı yemek üzereyim. 9 gün kaldı bat a ve negatif hep.
Bu kadar erken belli olmaz ki. Olsa da bu defa Hcg takibi yapacsn. Bence en doğrusu adet gününü beklemek. Tabi dayanabilirsen:) hem boş yere erken gebelik testlerinr para verme. Diğerleri bile 40. 50 Hcg değerimi bile ölçüyor

Back
X