Ama sanırım bunun öncesinde uzun bi süre hamile kalamamak mı gerekiyor acaba doktor durup dururken kullandırtmaz diye düşünüyorumcanım klomen adetin 3. veya 5. günü kullanılıyor sabah akşam 5 gün boyunca yumurtaları geliştirip büyümesine yardımcı bir ilaç sonra doktor seni ultrasona çağırıyor yumurtaların güzel büyümüşse eğer tabiki gerek görürse çatlatma iğnesi veriyor ve sonrasında bi saat söylüyor sana ilişki olsun diye. ben çatlatma iğnesi kullanmadım gerek görmedi kendi çatladı o ayda hamile kalmıştım
Öyle adet olma tarihi de farklılaşıyor herkesde kimi 25 günde kimi bir ayda kimi 45 günde oluyor bize sabredip beklemek düşüyoraynen bünyeden bünyeye değişiyor işte.kimse başkalarıyla kıyaslamasın kendini.
Kuzum sende ve eşinde bir sorun yoksa once doktor uygun gördüğü bir süre doğal yolla denemenizi ister normalde boyle yapiyorlar ama simdi durumlar degisti, kaybimiz oldugu icin nasil onerirler hemen baslarlar mi hic bilmiyorum, yarin doktoruma soracağım buraya da yazarımAma sanırım bunun öncesinde uzun bi süre hamile kalamamak mı gerekiyor acaba doktor durup dururken kullandırtmaz diye düşünüyorum
Sanırım ek bişe istemez. Çünkü test felan da gerek görmedi. Tamam kuzum yarın haber edersin.Kuzum sende ve eşinde bir sorun yoksa once doktor uygun gördüğü bir süre doğal yolla denemenizi ister normalde boyle yapiyorlar ama simdi durumlar degisti, kaybimiz oldugu icin nasil onerirler hemen baslarlar mi hic bilmiyorum, yarin doktoruma soracağım buraya da yazarım
ona doktor karar veriyorum canım o ne derse o :)Ama sanırım bunun öncesinde uzun bi süre hamile kalamamak mı gerekiyor acaba doktor durup dururken kullandırtmaz diye düşünüyorum
Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Amin canım ya güzel haberler verelim hepimiz. Sen yumurtlama takibi yaptın mı ben nasıl yapıcam bilmiyorum eski adet düzene göre mi yoksa bu son adete göre mi normalde 28 günde bir oluyorum ama kürtajdan sonra 40. gün olduminşallah senınıde olur hemennnnnn
Doğrudur kuzumm. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden herşeyi öğrenmeye çalışıyorumona doktor karar veriyorum canım o ne derse o :)
Kürtajdan 1 ay sonra kontrole çağırıyor doktor ozaman söylersin canım hemen çocuk isteğini ona göre bişey planlarDoğrudur kuzumm. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden herşeyi öğrenmeye çalışıyorum
Ben kürtajdan 3 gün sonra kontrole gittim 3 ay korunun dedi ama ben 3 ay beklemek istemiyorum :)Kürtajdan 1 ay sonra kontrole çağırıyor doktor ozaman söylersin canım hemen çocuk isteğini ona göre bişey planlar
Beni bir hafta ve bir ay sonra çağırmıştı oyüzden dedim :) inşallah gönlüne göre versin RabbimBen kürtajdan 3 gün sonra kontrole gittim 3 ay korunun dedi ama ben 3 ay beklemek istemiyorum :)
Amiin canımm. Hepimizin inşallah. Burda şuan konuştuğum herkesden bebek haberi alırız umarımmBeni bir hafta ve bir ay sonra çağırmıştı oyüzden dedim :) inşallah gönlüne göre versin Rabbim
elinden geldiğince tüm kontrollerini yaptır canım eğer tanıdığın felan varsa araştırma hastanesinde genetik test yaptır. bu benim 2. düşüğüm ilkinde normaldir herkesin başına gelebilir dediler. 2. düşükte genetiğe yolladılar eşimde bende test verdik 2 aya yakın bir sürede çıkacakmış sonuç. yani şunu demek istiyorum düşük yaptığın zaman doktorların hiç umrunda olmuyorsun senin acın oluyor sadece ilk düşükte araştırma gereği bile duymuyorlar çünki onların umrunda değilsin. eğerki ben bilseydim böyle bir testlerin olduğunu ne yapar ne eder o tesleri ilk düşükte yaptırırdım ve ona göre yoluma bakardım tekrar aynı üzüntüyü yaşamazdım belkideDoğrudur kuzumm. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden herşeyi öğrenmeye çalışıyorum
Benim doktorum da gayet relax zaten devlette ilk düşüğü önemsemiyolar. Araştırma hastanesinde de tanıdığım yok. Genetik bölümü var mı yoksa başka bölüme gidip onun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben hiç kötüyü düşünmek istemiyorum ama bi problem varsa da senin dediğin gibi tekrsr bi düşük daha yaşamadan önlem almak gerekir.elinden geldiğince tüm kontrollerini yaptır canım eğer tanıdığın felan varsa araştırma hastanesinde genetik test yaptır. bu benim 2. düşüğüm ilkinde normaldir herkesin başına gelebilir dediler. 2. düşükte genetiğe yolladılar eşimde bende test verdik 2 aya yakın bir sürede çıkacakmış sonuç. yani şunu demek istiyorum düşük yaptığın zaman doktorların hiç umrunda olmuyorsun senin acın oluyor sadece ilk düşükte araştırma gereği bile duymuyorlar çünki onların umrunda değilsin. eğerki ben bilseydim böyle bir testlerin olduğunu ne yapar ne eder o tesleri ilk düşükte yaptırırdım ve ona göre yoluma bakardım tekrar aynı üzüntüyü yaşamazdım belkide
Canım 45 güne kadar önü var diyorlar eğer hala olmazsan o zaman doktora görün mutlaka rahim de yapışıklık olabiliyor felan da diyorlar Allah korusun.BENDE 14 ocak ta boş gebelikten dolayı kurtaj oldum ve halen adet olmadım . çok stres oldum. çok fazla akıntım var normal mi
Devlet hiç sallamıyor zaten canım senin canın yanmış kimin umrunda. tıbbi genetik olarak geçiyor canım sadece araştırma hastanesinde ve özel hastanelerde yapılıyor ama özel hastanede maliyeti çok yüksek 3 bine kadar çıkıyor. bende ilk kürtajda aldırış etmedim ama 2. si olunca doktorumda sağolsun direk genetiğe gidip test veriyorsunuz dedi onun sayesinde öğrenip gittim bendeBenim doktorum da gayet relax zaten devlette ilk düşüğü önemsemiyolar. Araştırma hastanesinde de tanıdığım yok. Genetik bölümü var mı yoksa başka bölüme gidip onun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben hiç kötüyü düşünmek istemiyorum ama bi problem varsa da senin dediğin gibi tekrsr bi düşük daha yaşamadan önlem almak gerekir.
Araştırma da da ücretli mi oluyor? İşte insan nolcağını bilemiyor ki bi düşük yapıp sonra sağlıklı bebekleri olan da var ama düşükleri tekrarlayan da. Senin sonucun çıkınca da yaz bize mutlaka. Senin ne kadarlıkdı düşüklerin?Devlet hiç sallamıyor zaten canım senin canın yanmış kimin umrunda. tıbbi genetik olarak geçiyor canım sadece araştırma hastanesinde ve özel hastanelerde yapılıyor ama özel hastanede maliyeti çok yüksek 3 bine kadar çıkıyor. bende ilk kürtajda aldırış etmedim ama 2. si olunca doktorumda sağolsun direk genetiğe gidip test veriyorsunuz dedi onun sayesinde öğrenip gittim bende
biz ücret ödemedik canım. 8 haftalıktı ilki 9 haftalıktı diğeri. uzun sürüyormuş canım sonuçların çıkması çünki ankaraya gidiyor tahliller orda araştırıp gönderiyolarmışAraştırma da da ücretli mi oluyor? İşte insan nolcağını bilemiyor ki bi düşük yapıp sonra sağlıklı bebekleri olan da var ama düşükleri tekrarlayan da. Senin sonucun çıkınca da yaz bize mutlaka. Senin ne kadarlıkdı düşüklerin?
Aklımda bulunsun o zaman. Kalp atışlarını duymuşmuydunbiz ücret ödemedik canım. 8 haftalıktı ilki 9 haftalıktı diğeri. uzun sürüyormuş canım sonuçların çıkması çünki ankaraya gidiyor tahliller orda araştırıp gönderiyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?