Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama sanırım bunun öncesinde uzun bi süre hamile kalamamak mı gerekiyor acaba doktor durup dururken kullandırtmaz diye düşünüyorum

aynen bünyeden bünyeye değişiyor işte.kimse başkalarıyla kıyaslamasın kendini.
Öyle adet olma tarihi de farklılaşıyor herkesde kimi 25 günde kimi bir ayda kimi 45 günde oluyor bize sabredip beklemek düşüyor

Ama sanırım bunun öncesinde uzun bi süre hamile kalamamak mı gerekiyor acaba doktor durup dururken kullandırtmaz diye düşünüyorum
Kuzum sende ve eşinde bir sorun yoksa once doktor uygun gördüğü bir süre doğal yolla denemenizi ister normalde boyle yapiyorlar ama simdi durumlar degisti, kaybimiz oldugu icin nasil onerirler hemen baslarlar mi hic bilmiyorum, yarin doktoruma soracağım buraya da yazarım

Sanırım ek bişe istemez. Çünkü test felan da gerek görmedi. Tamam kuzum yarın haber edersin.

inşallah senınıde olur hemennnnnn
Amin canım ya güzel haberler verelim hepimiz. Sen yumurtlama takibi yaptın mı ben nasıl yapıcam bilmiyorum eski adet düzene göre mi yoksa bu son adete göre mi normalde 28 günde bir oluyorum ama kürtajdan sonra 40. gün oldum

Doğrudur kuzumm. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden herşeyi öğrenmeye çalışıyorum
Kürtajdan 1 ay sonra kontrole çağırıyor doktor ozaman söylersin canım hemen çocuk isteğini ona göre bişey planlar

Kürtajdan 1 ay sonra kontrole çağırıyor doktor ozaman söylersin canım hemen çocuk isteğini ona göre bişey planlar
Ben kürtajdan 3 gün sonra kontrole gittim 3 ay korunun dedi ama ben 3 ay beklemek istemiyorum :)

Ben kürtajdan 3 gün sonra kontrole gittim 3 ay korunun dedi ama ben 3 ay beklemek istemiyorum :)
Beni bir hafta ve bir ay sonra çağırmıştı oyüzden dedim :) inşallah gönlüne göre versin Rabbim

Doğrudur kuzumm. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum o yüzden herşeyi öğrenmeye çalışıyorum
elinden geldiğince tüm kontrollerini yaptır canım eğer tanıdığın felan varsa araştırma hastanesinde genetik test yaptır. bu benim 2. düşüğüm ilkinde normaldir herkesin başına gelebilir dediler. 2. düşükte genetiğe yolladılar eşimde bende test verdik 2 aya yakın bir sürede çıkacakmış sonuç. yani şunu demek istiyorum düşük yaptığın zaman doktorların hiç umrunda olmuyorsun senin acın oluyor sadece ilk düşükte araştırma gereği bile duymuyorlar çünki onların umrunda değilsin. eğerki ben bilseydim böyle bir testlerin olduğunu ne yapar ne eder o tesleri ilk düşükte yaptırırdım ve ona göre yoluma bakardım tekrar aynı üzüntüyü yaşamazdım belkide

BENDE 14 ocak ta boş gebelikten dolayı kurtaj oldum ve halen adet olmadım . çok stres oldum. çok fazla akıntım var normal mi

Benim doktorum da gayet relax zaten devlette ilk düşüğü önemsemiyolar. Araştırma hastanesinde de tanıdığım yok. Genetik bölümü var mı yoksa başka bölüme gidip onun mu yönlendirmesi gerekiyor? Ben hiç kötüyü düşünmek istemiyorum ama bi problem varsa da senin dediğin gibi tekrsr bi düşük daha yaşamadan önlem almak gerekir.

BENDE 14 ocak ta boş gebelikten dolayı kurtaj oldum ve halen adet olmadım . çok stres oldum. çok fazla akıntım var normal mi
Canım 45 güne kadar önü var diyorlar eğer hala olmazsan o zaman doktora görün mutlaka rahim de yapışıklık olabiliyor felan da diyorlar Allah korusun.

Devlet hiç sallamıyor zaten canım senin canın yanmış kimin umrunda. tıbbi genetik olarak geçiyor canım sadece araştırma hastanesinde ve özel hastanelerde yapılıyor ama özel hastanede maliyeti çok yüksek 3 bine kadar çıkıyor. bende ilk kürtajda aldırış etmedim ama 2. si olunca doktorumda sağolsun direk genetiğe gidip test veriyorsunuz dedi onun sayesinde öğrenip gittim bende

Araştırma da da ücretli mi oluyor? İşte insan nolcağını bilemiyor ki bi düşük yapıp sonra sağlıklı bebekleri olan da var ama düşükleri tekrarlayan da. Senin sonucun çıkınca da yaz bize mutlaka. Senin ne kadarlıkdı düşüklerin?

biz ücret ödemedik canım. 8 haftalıktı ilki 9 haftalıktı diğeri. uzun sürüyormuş canım sonuçların çıkması çünki ankaraya gidiyor tahliller orda araştırıp gönderiyolarmış

biz ücret ödemedik canım. 8 haftalıktı ilki 9 haftalıktı diğeri. uzun sürüyormuş canım sonuçların çıkması çünki ankaraya gidiyor tahliller orda araştırıp gönderiyolarmış
Aklımda bulunsun o zaman. Kalp atışlarını duymuşmuydun İnşallah kötü bişe çıkmaz sonuçlarında kuzum. benimde 5 haftalıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…