Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun nedeni ne olabilir acaba, günlerdir bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim
stres beslenme vs bi çok neden.yada kısmet belkide sadece .:) düşünmemek lazım .ben çok düşündüm çok stresli yaşamım var aldığım radyasyonlar da cabası onlara yordum ben. sebepsizdir bazen bazı şeyler. düşünmemek lazım bence :)

Klomen ne için kullanılıyor. Doktordan bizde istek verir mi yani hamile kalmaya yardımcıysa

Yediklerimiz çok etkliyor bencede

Klomen ne için kullanılıyor. Doktordan bizde istek verir mi yani hamile kalmaya yardımcıysa
canım klomen adetin 3. veya 5. günü kullanılıyor sabah akşam 5 gün boyunca yumurtaları geliştirip büyümesine yardımcı bir ilaç sonra doktor seni ultrasona çağırıyor yumurtaların güzel büyümüşse eğer tabiki gerek görürse çatlatma iğnesi veriyor ve sonrasında bi saat söylüyor sana ilişki olsun diye. ben çatlatma iğnesi kullanmadım gerek görmedi kendi çatladı o ayda hamile kalmıştım

Kürtaj sonrası ilk adet nasıl geldi kızlar

Galiba herkesin farklı oluyor, bazilari eskisi gibi olmaya devam etmis, bazilarinda gecikme ya da erken gelme olmus, kanama miktari ve agri da oyle

Galiba herkesin farklı oluyor, bazilari eskisi gibi olmaya devam etmis, bazilarinda gecikme ya da erken gelme olmus, kanama miktari ve agri da oyle
aynen bünyeden bünyeye değişiyor işte.kimse başkalarıyla kıyaslamasın kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…