Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bişey sormak istiyorum ben iki ay önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldm geçen ay adet oldum ama bu ay günüm geçti olmadım iki gün önce evde test yaptım çok silik bir çizgi çıktı bu sabah yine test yaptım yine çizgi aynı çok silik sizce hamilelik var mı çünkü çizgide hiç renk artması yok aşırı silik

Amin inşallah Bir daha yaşatmasın ve kucağımızı boş bırakmasın diye dua ediyorum ben de hep.İlk gebelikte bunu yaşamak çok çok daha yıkıcı...Ben de kürtaj sonrası ilk adetini bekleyenlerdenim, yarın da kontrol muayenem var, inşallah hersey yolundadır

Daha once hic test yapmış mıydın? Ya da beta hcg hiç bakıldı mı düşmüş müydü

Beta HCG bakmadım bu gün gidip kan vereceğim ama evde iki tane test yaptım iki gün arayla ve ikiside çok silik

Beta HCG bakmadım bu gün gidip kan vereceğim ama evde iki tane test yaptım iki gün arayla ve ikiside çok silik
Gecikme de olduğu için beta hcg baktırıp takibini yapmak gerekir, inşallah gebelik vardır Sonucu yazarsın buraya da

Arkadaşlar merhaba banada 30 gün oldu kürtaj olalı 2. kürtajım. adet olmayınca dün acile gittim betaya baktırdım 4.77 çıktı. aslında kürtajdan sonra ara ara kan vermek lazım takip çok önemli bence

Amin inşallah 3 tane dusuk yaptım acısı nasıl biliyorum her düşükte daha çok istedim bi türlü nasip olmadı malesef
Çok geçmiş olsun. Ben bi tanenin acısını kaldıramıyorken 3 taneyi düşünemiyorum.Rabbim tekrarını yaşatmasın.

Geçmiş olsun canım. İlk hamileliğinde bi sıkıntı yaşamışmıydın? Sonradan düşükler olmasının sebebi ne acaba? En azından tutuncak bi evladın var Benim kafamda olcak mı olmıcak mı ya hiç olmazsa soruları dolaşıyor.

Amin inşallah bizi ancak yaşayan anlar o yüzden destek olalım birbirimize güzel haberler verelim Rabbim in izniyle inşallah
İnşallah canım bu konuyu açmamın sebebi de o burda hem destek olalım birbirimize moral verelim sonrada güzel haberlerimizi paylaşalım. Herşey çok güzel olcak inşallah

Çok geçmiş olsun. Ne kadarlıkken düşük oldu? Doktor ne kadar korunun dedi? Hiçbirimizde psikoloji kalmadı ki yaşadığımızı bi bi biliyoruz. Hamilelik haberiyle deli gibi sevinip sonra yarım kalması. Ben inanıyorum ki Rabbim daha çok güzellikler hazırladı bizim için.

Geçmiş olsun. En azından yalnız değiliz sen ben onlarcası var.Sonrasında sağlıklı gebelik yaşayanlar var bunlar hep güzel örnekler bizim için.Devlet hastaneleri yapmıyor maalesef. Doktorumda bana normal bişey bu herkesin başına gelebiliyor çevrende de vardır illaki dedi. Bende buna inanmak istiyorum. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alcaz inşallah❤

17 ocakta kürtaj oldum yaklaşık 34 gün oldu ve hala adet olmadım istemesem gelir istersem gelmez olur isem deneyeceğim tekrar
Şimdi bekliyoruz ya gelmiyor bende adetim gelsin denemeler başlıcam inşallah rabbim nasip eder tekrar

İki ay olmuş sıfırlanmıştır bence.İnşallah güzel haberler verirsin bize❤

Bizede haber et canım gelişmelerden.

Arkadaşlar merhaba banada 30 gün oldu kürtaj olalı 2. kürtajım. adet olmayınca dün acile gittim betaya baktırdım 4.77 çıktı. aslında kürtajdan sonra ara ara kan vermek lazım takip çok önemli bence
Haklısın canım aslında. Benimde kafama çok takıldı benim 11 gün oldu müsait zamanımda gidip baktırcam.

Evet benim daha çok erken ama önce sizin güzel haberlerinizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…