Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle öyle. etrafımda yengem dahil olmak üzere ilk gebelikler problemli oluyor hep. çok geçmiş olsun sizede.

bende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.

Bu gün kan verdim ama eve gelince adet oldum ve çok ağrım var silik çizgiye anlam veremiyorum iki test yapmıştım sizce testler bozuk olabilir mi
Üzüldüm canım beta sıfırlanmadıysa idrar testinde çift çizgi çıkıyormuş. Ondan olabilir. Belkide testler bozuktu dediğin gibi

bende boş gebelikten kurtaj oldum iki ay önce.2.adetim 10 gün sonra olacak.ama umarım olmaz.1.adetten sonra başladım hemen çalışmaya bakalım ne zaman tutacak.
İlk adetin ne zaman gelfi canım hatırlıyor musun. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah gelmez bebiş gelir❤

İnsallah gebesindir ben de bu ay başladım ilk adetten sonra

1 ocak da ilk adetimi geldi.teşekür ederim canım inşallahhhh
yaklaşık 14 aydır istiyoruz.
İnşallah olur kuzumm. Sağlıklı bi gebelik geçirirsin ❤ Şu adet beklemesi çok zormuş

Haklısın 2.adetini de olmuşsun üstelik.Valla bakalım kan da ne çıkcak sonucunu ne zamam alıyosun?

Bizde bi ilk adeti görseydik inşallah tutar hemencecik
inşallah canım tez zamanda gelsinlerde Allahın izniyle önümüze bakalım. hamile kaldığım ay ovulasyon takibi yapmıştım klomenle beraber ve sık ilişki o şekilde devam edeyim Hayırlısı Rabbimden bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…