- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
He ya gelmiyor namussuzŞimdi bekliyoruz ya gelmiyorbende adetim gelsin denemeler başlıcam inşallah rabbim nasip eder tekrar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya gelmiyor namussuzŞimdi bekliyoruz ya gelmiyorbende adetim gelsin denemeler başlıcam inşallah rabbim nasip eder tekrar
stres beslenme vs bi çok neden.yada kısmet belkide sadece .:) düşünmemek lazım .ben çok düşündüm çok stresli yaşamım var aldığım radyasyonlar da cabası onlara yordum ben. sebepsizdir bazen bazı şeyler. düşünmemek lazım bence :)Bunun nedeni ne olabilir acaba, günlerdir bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim
Sonucunu yazarsın burayadaYarın alacağım
Klomen ne için kullanılıyor. Doktordan bizde istek verir mi yani hamile kalmaya yardımcıysainşallah canım tez zamanda gelsinlerde Allahın izniyle önümüze bakalım. hamile kaldığım ay ovulasyon takibi yapmıştım klomenle beraber ve sık ilişki o şekilde devam edeyim Hayırlısı Rabbimden bekleyip görücez
Keşke kürtajdan 2 hafta sonra adetimiz gelse bizde kaldığımz yerden devam etsek bu süre uzadıkca bizde strese giriyoruz vallahiHe ya gelmiyor namussuz![]()
amin inşallah nasip eder canım
![]()
Yediklerimiz çok etkliyor bencedestres beslenme vs bi çok neden.yada kısmet belkide sadece .:) düşünmemek lazım .ben çok düşündüm çok stresli yaşamım var aldığım radyasyonlar da cabası onlara yordum ben. sebepsizdir bazen bazı şeyler. düşünmemek lazım bence :)
Artık bu haftada gelmezse doktora gideyim diyorumKeşke kürtajdan 2 hafta sonra adetimiz gelse bizde kaldığımz yerden devam etsek bu süre uzadıkca bizde strese giriyoruz vallahi
herşey hormon artık en büyük etken. benim feritin yerlerdeydi hamileliği öğrendiğimde başladım ilaca mesela.düşükten sonra bıraktım herşeyi ..Yediklerimiz çok etkliyor bencede
canım klomen adetin 3. veya 5. günü kullanılıyor sabah akşam 5 gün boyunca yumurtaları geliştirip büyümesine yardımcı bir ilaç sonra doktor seni ultrasona çağırıyor yumurtaların güzel büyümüşse eğer tabiki gerek görürse çatlatma iğnesi veriyor ve sonrasında bi saat söylüyor sana ilişki olsun diye. ben çatlatma iğnesi kullanmadım gerek görmedi kendi çatladı o ayda hamile kalmıştımKlomen ne için kullanılıyor. Doktordan bizde istek verir mi yani hamile kalmaya yardımcıysa![]()
bekliyoruz gelen giden yok şuandaKürtaj sonrası ilk adet nasıl geldi kızlar
Normal adetten biraz daha uzun sürüyor mesela benim 6 gün normalde ama bunda 8 gün sürdü yoğun yani bide ağrım da oldu 4 günKürtaj sonrası ilk adet nasıl geldi kızlar
Amin canm insallahÇok geçmiş olsun. Ben bi tanenin acısını kaldıramıyorken 3 taneyi düşünemiyorum.Rabbim tekrarını yaşatmasın.
belki O ilk adeti gormeden kalirizBizde bi ilk adeti görseydikinşallah tutar hemencecik
inşallah senınıde olur hemennnnnnİnsallah gebesindir❤ ben de bu ay başladım ilk adetten sonra
benım normal geldi 4 5 gün sürüyor 6.gün hafif kahve akıntı ve kapanış..Kürtaj sonrası ilk adet nasıl geldi kızlar
aynen bünyeden bünyeye değişiyor işte.kimse başkalarıyla kıyaslamasın kendini.Galiba herkesin farklı oluyor, bazilari eskisi gibi olmaya devam etmis, bazilarinda gecikme ya da erken gelme olmus, kanama miktari ve agri da oyle
Git canım adet söktürücü felan verirArtık bu haftada gelmezse doktora gideyim diyorum![]()
Benimde kanım düşük şuan kan ilacı kullanıyorumherşey hormon artık en büyük etken. benim feritin yerlerdeydi hamileliği öğrendiğimde başladım ilaca mesela.düşükten sonra bıraktım herşeyi ..