- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Yok canım. Zatan diş röntgeni, antibiyotik kullandım. Olmamalı.Adet değilde Bebiş olmasınevet kuzum inşallah bu sefer sağlıklı hamilelik geçiririm
Hem de nasıl hem gergin sinirli oluyorsun hem de acaba başka bir problem mi var diyorsunBenim dün gece sanki başlayacak gibiydi şu anda hiçbir sey yok ne sinir bozucu şey bu ya
Eşim bugünlerde niye sinirlisin diyip duruyor niye acabaHem de nasıl hem gergin sinirli oluyorsun hem de acaba başka bir problem mi var diyorsun
Benim ki alıştıEşim bugünlerde niye sinirlisin diyip duruyor niye acaba
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuKuzum benim bat yok daha hiç adet olmadım. Yumrtlamanın üstünden 10 gün geçti kürtaj olalı da 25.günhaklısın canım. Bebek rahat bi bebekse bakımı kolaysa peşine yapılabilir ama diğer türlüsü çok büyük risk almak. Benim hayalimdi bmyle beraber büyüsünler diye düşünürdüm zaman ne gösterir bilemem. Sen ne güzwl tadıyosun en azından annelik duygusunu Rabbim bizlerede nasip etsin. Sanada ikinci bebişi inşallah
Ayy ne zaman adet olman gerekiyordu. Biz senle aynı gün kürtaj olmuştuk. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bizeKuzum benim bat yok daha hiç adet olmadım. Yumrtlamanın üstünden 10 gün geçti kürtaj olalı da 25.günhaklısın canım. Bebek rahat bi bebekse bakımı kolaysa peşine yapılabilir ama diğer türlüsü çok büyük risk almak. Benim hayalimdi bmyle beraber büyüsünler diye düşünürdüm zaman ne gösterir bilemem. Sen ne güzwl tadıyosun en azından annelik duygusunu Rabbim bizlerede nasip etsin. Sanada ikinci bebişi inşallah
Yakındır belkide canım tam olarak kaç gün oldu kürtaj olalıBenim dün gece sanki başlayacak gibiydi şu anda hiçbir sey yok ne sinir bozucu şey bu ya
Ay öyle mi. İnşallah canıımmm Rabbim çok büyükYok canım. Zatan diş röntgeni, antibiyotik kullandım. Olmamalı.
Aminnn canımmmm hepimiz inşallah sağlıklı gebelik geçirip sağlıkla kucağımıza alalım
Ah var ya ben herşeyi göze aldım uykusuzluguda yorgunlugudaAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyucanım inan çocuk olduktan sonra daha farklı oluyor heleki ilk zamanlar alistigin rahatliktan kopmak vs insanı etkiliyor ama sonra tabiki iyiki olmuş diyorsun anne ve bebekte birbirine alışıyor git gide benimde korkum zaten hamileyken ilgilenemezse vs diye
Valla bilemiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra olmam lazım herhalde eğer öyle olursa 4 gün kaldıAyy ne zaman adet olman gerekiyordu. Biz senle aynı gün kürtaj olmuştuk. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler verirsin bize
kız bi test yapsana sen ben 4 gün kala öğrenmiştimValla bilemiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra olmam lazım herhalde eğer öyle olursa 4 gün kaldıçok merak ediyorum bende. Haber vericem tabiki canım hemen gelişmeleri buraya aktarcam Sen de ne var ne yok?
Ama kuzum ben betaya baktırmadım. Eğer tam düşmediyse idrarda pozitif çıkabiliyomuş. O yüzden sevinip üzülmek istemem sonrakız bi test yapsana sen ben 4 gün kala öğrenmiştim
işte betanıza bi baktırmazsanız böyle muallakta kalırsınızAma kuzum ben betaya baktırmadım. Eğer tam düşmediyse idrarda pozitif çıkabiliyomuş. O yüzden sevinip üzülmek istemem sonrahem kürtaj olalı 1 ayıda geçmiş olur daha iyi olur. Bende çok heycanlıyım ama geçenki gibi havalarda uçmak istemiyorum
Ayneen. O yüzden hem 1 ayı doldurcam. Hemde belirtiler yoğunlaşır adet de olmazsam kan tahlili yaptırırımişte betanıza bi baktırmazsanız böyle muallakta kalırsınız
hadi bakalım hakkında hayırlısı hepimizin. ben başlıyım bari ufaktan çalışmalara :)Ayneen. O yüzden hem 1 ayı doldurcam. Hemde belirtiler yoğunlaşır adet de olmazsam kan tahlili yaptırırım
Amin canım. Hadi bakalımm başla çalışmalarahadi bakalım hakkında hayırlısı hepimizin. ben başlıyım bari ufaktan çalışmalara :)
Amin canım. Hadi bakalımm başla çalışmalaraannelerini fazla bekletmesin minik kuşlarımız
Yakındır belkide canım tam olarak kaç gün oldu kürtaj olalı
işte betanıza bi baktırmazsanız böyle muallakta kalırsınızo ihtimal çok yüksek aynen canım yapma kalsın
Bence de betayi bilmezken kafa karıştırma bekle ama bence sende birseyler var cok hissediyorsunAyneen. O yüzden hem 1 ayı doldurcam. Hemde belirtiler yoğunlaşır adet de olmazsam kan tahlili yaptırırım
Çabuk gelsinlerAmin canım. Hadi bakalımm başla çalışmalaraannelerini fazla bekletmesin minik kuşlarımız
Bişe kalmamış canım. Üzülme sakın kötü günler geride kaldı28. Gündeyim tam 4 hafta önce bu saatlerde yatıyordum işlem bitmişti çoktangecikmezse 3 gün sonra olmam lazım
Bence de betayi bilmezken kafa karıştırma bekle ama bence sende birseyler var cok hissediyorsun
Çabuk gelsinler
Amin canım belirtilerin var... En hayırlısı olsunBişe kalmamış canım. Üzülme sakın kötü günler geride kaldıaynen canım betayı bilmiyorum o yüzden şuan harekete geçmeyi düşünmüyorum. Kuzum dün gece 3 kere lavaboya kalktım ilk defa. Dün ve bugünde bi uyku hali bastırıyo bana. Vücudum değişik tepkiler gösteriyor ama bilemiyorum hiç inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?