Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ay koruncam canım oburunde 3 ay korundum 7 ci ayda kaldım koruarak da hemen gebelik olmaya biliyor rahim ne zaman hazır olurda bakalım mayısa kadsr bekliycem ben gebeliği öğrenen kadsr haziranda çıkmış olur belki hemen kalırım belki uzun sürer ALLAH BILIR inş gine kalırım ısteyen herkese nasip etsin

Canım doktor birimcid3 olmayıp ikincide olabilir dedi ama benim izin hemanjiom diye bi hastalıklı doğdu 3 yasin da geçti vücudunda kızarıklıklar vardı damar hastalığı olabilir bi sıkıntı var artık bende ogrencez

Adaçayı yaptım bekliyorum Karnım tef gibi oldu başlayacak ama baslayamıyor gibi hissediyorum

Çok zor valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aminnnn eskiden yoktu ya çok çoğaldı bu olay bunaldı yaşayacak hiç aklıma gelmezdi
Valla eskiden annelerimiz hiç dikkat etmezlermiş bide. Biz çok pinpirikli oldugumuz için mi böyle bilmiyorum. Ama tabi teknoloji çağı radyasyon alıyoruz hormonlu gıdalar tüketiyorurz.

Benim bütün gebelikte o uyku hali vardı. Arada Bi uyku bastırıyordu Bi de ben de koku hassasiyeti oluyordu. Her şeyin kokusu aşırı yoğun geliyordu.

Allah sabır versin canm. Çok zor bir durum.Keşje baksaydnz belli daha kolay atkatırdnz ama olan olmuş. Canımız çok acıyı çok üzülüyoruz ama sağlıklı değil ki ilerlemiyor. Bir de bu durumu sadece biz yaşamıyoruz. Bizim gibi yüzlerce insan her gün kürtaj oluyo bebek kaybediyor.

Benim bütün gebelikte o uyku hali vardı. Arada Bi uyku bastırıyordu Bi de ben de koku hassasiyeti oluyordu. Her şeyin kokusu aşırı yoğun geliyordu.
Geçende bi yemek çok kötü koktu sadece tiksindim resmen ama başka olmadı

İlk çocuğu sağlıklı doğup 2.de pıhtılaşma olabiliyormuş. Burda çok var ilki sağlıklı olup 2.pıhtılaşmadan 9. Ayda kaybedenlet bile

Oda çok kötü ya nolcak bizim halimiz böyle
Kaderimizde ne varsa o olacak Teslim oldum bekliyorum inşallah kaderimize yazmıştır sağlıklı evlatlar Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, isteğim son bir ayda daha da arttı kat kat arttı

Kaderimizde ne varsa o olacak Teslim oldum bekliyorum inşallah kaderimize yazmıştır sağlıklı evlatlar Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, isteğim son bir ayda daha da arttı kat kat arttı
İnşallah kuzum inşallah. Gerçekten öyle kürtajdan sonra daha fazla anne olmak istiyorum,ona ulaşamıyorm çünkü sevincimde yarım kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…