Ben hala adet olmayı bekliyorumValla bilemiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra olmam lazım herhalde eğer öyle olursa 4 gün kaldıçok merak ediyorum bende. Haber vericem tabiki canım hemen gelişmeleri buraya aktarcam
Sen de ne var ne yok?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala adet olmayı bekliyorumValla bilemiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra olmam lazım herhalde eğer öyle olursa 4 gün kaldıçok merak ediyorum bende. Haber vericem tabiki canım hemen gelişmeleri buraya aktarcam
Sen de ne var ne yok?
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum bizi güzel şeyler bekliyoBen hala adet olmayı bekliyorumNisan adetinden sonra başlayacaz inşallah sonuçları da bekliyorum
Ciddi misinAralik ayındaki kromozom sonuçları bile hala çıkmamış ben 10 şubatta verdim daha çooooook bekleyecekmişim böyle dediler bana moralim çok bozuldu ben o kadar beklersem kafayı yiyeceğim![]()
Bende 3 şubatta bebek genetiğe gitti 23 mart kan vercez eşimle çok geç çıkıyormuş ya nasıl bekliycem bilmem üç ay koruncam ama sonucu çok merak ediyorumAralik ayındaki kromozom sonuçları bile hala çıkmamış ben 10 şubatta verdim daha çooooook bekleyecekmişim böyle dediler bana moralim çok bozuldu ben o kadar beklersem kafayı yiyeceğim![]()
Çok geçmiş olsun canım. Acaba bu pıhtılaşma felan sonradan oluşuyor mu ki bi evladın varmış çünkü onda bi sıkıntı yaşamadın değil mi? İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarızMerhaba bende ymei katildim yeni düşük yaptım 30 Gun olsu 12 +4 klip atışı durdu ikici kez oldu bi kızım var 3 yaşında 3 dusugim var bi kimyasal bi 8 haftalik kalbi durdu biri 12 haftlik bu yeni olan genetik test yapildi pihtialsnw felan bamilcsk sonuc bekluyirum cok zor ins birdaha yasamiyim kimse yasamasin cok aci zor bi dinem bi kizim var erkek istiyordum duusk yaptim eve gleidm bebefimi getiridm oralardw birakmak istemedim erkekmis gelince baktim cok zor allahim birdaha yasatmasin bir hafta aglsidm aklima geldikce gordugum icin icim yandi hala piskolojim bocuk uyutmadsn canli canli kurtaj yaptilar piskolohik olarsk iyi degilim ama korkmuyorum sonuc cilsin gine gebelik dusnuyorun ins kalrim iateyen dinleyen herkese nasip etsin ALLAH im
bana 35 gün oldu vereli hala bekliyorum daha dur ne yaptınAralik ayındaki kromozom sonuçları bile hala çıkmamış ben 10 şubatta verdim daha çooooook bekleyecekmişim böyle dediler bana moralim çok bozuldu ben o kadar beklersem kafayı yiyeceğim![]()
Çok geçmiş olsun inşallah son olur, kromozom sonuclarinin cikmasi 2-3ay olabiliyormus sizin gebeliginiz daha büyükmüş doktor daha uzun korunma onermis olabilir o yuzden..Hemen hemen ayni zamana denk gelir sonuçlar. Sadece genetik bolumune gitmeyin sakın, hematolojiye de mutlaka gidin onlari da ilgilendiren testler var onlari isteyeceklerMerhaba bende ymei katildim yeni düşük yaptım 30 Gun olsu 12 +4 klip atışı durdu ikici kez oldu bi kızım var 3 yaşında 3 dusugim var bi kimyasal bi 8 haftalik kalbi durdu biri 12 haftlik bu yeni olan genetik test yapildi pihtialsnw felan bamilcsk sonuc bekluyirum cok zor ins birdaha yasamiyim kimse yasamasin cok aci zor bi dinem bi kizim var erkek istiyordum duusk yaptim eve gleidm bebefimi getiridm oralardw birakmak istemedim erkekmis gelince baktim cok zor allahim birdaha yasatmasin bir hafta aglsidm aklima geldikce gordugum icin icim yandi hala piskolojim bocuk uyutmadsn canli canli kurtaj yaptilar piskolohik olarsk iyi degilim ama korkmuyorum sonuc cilsin gine gebelik dusnuyorun ins kalrim iateyen dinleyen herkese nasip etsin ALLAH im
3-4 ay bekleyemem kuzu..kromozomlarda birsey çıkaCiddi misinbaya var desene o zaman.
Pıhtılaşmanın iki çeşidi varmış doğuştan olanlar ve sonradan olanlar.Bir sorun olsa bile her gebelik sağlıksız olacak diye bir şart da yokmuş.Kadin doğumcular cogu dusugun nedeni bunlardan degil diye ilk kayipta test yaptirmayin diyorlarÇok geçmiş olsun canım. Acaba bu pıhtılaşma felan sonradan oluşuyor mu ki bi evladın varmış çünkü onda bi sıkıntı yaşamadın değil mi? İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız![]()
Meraktan sordum pıhtılaşma erken çıktı belki o da erken çıkar diye.2ay bekleyecegim ama 3-3.5 ay bekleyemembana 35 gün oldu vereli hala bekliyorum daha dur ne yaptın
Anladım canım. Valla çok zor bu işler. Kuzum hakkında hayırlısı olsun. Allaha teslimiz. Yaratan o. Birşey olcaksa 3 ay sonrada olur 1 ay sonra da.Çok geçmiş olsun inşallah son olur, kromozom sonuclarinin cikmasi 2-3ay olabiliyormus sizin gebeliginiz daha büyükmüş doktor daha uzun korunma onermis olabilir o yuzden..Hemen hemen ayni zamana denk gelir sonuçlar. Sadece genetik bolumune gitmeyin sakın, hematolojiye de mutlaka gidin onlari da ilgilendiren testler var onlari isteyecekler
3-4 ay bekleyemem kuzu..kromozomlarda birsey çıka
Pıhtılaşmanın iki çeşidi varmış doğuştan olanlar ve sonradan olanlar.Bir sorun olsa bile her gebelik sağlıksız olacak diye bir şart da yokmuş.Kadin doğumcular cogu dusugun nedeni bunlardan degil diye ilk kayipta test yaptirmayin diyorlar
Meraktan sordum pıhtılaşma erken çıktı belki o da erken çıkar diye.2ay bekleyecegim ama 3-3.5 ay bekleyemem![]()
Allah hayırlı olmayanı aldı zamanı geldiğinde hayırlı olanı verecektir tüm kalbimle inanıyorummelinda-
valla canım bende verdim testi ama ne zaman çıkacağı belli değil bana 90 gün sonra sonuç çıkar dediler 3 ay onlara kolay bana zor ben Allaha sığındım korunmayı düşünmüyorum Allahım iyisini bilir inşallah
Kesinlikle öyle belki yüzlerce kişiyle konuştum forumlar sayesinde, yaptırdığımız testler de hepsi hikaye sadece kendimi rahatlatmak adına yapıyorum, hasta olup sağlıklı doğuran da var hiçbir sorunu olmayıp sürekli kaybeden de var.Bekleyen de kaybediyor beklemeyen de.Sadece kader nasip.Allah yazdıysa doğru zamanda kavuşacağız.Herkes nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı ama ben doktoru dinlemekten yanayım.Ona kalsa bu testler de yapılmayacaktı o yüzden dediği süre geçince ben korunmayacağım kromozom sonuçları çıkmasa bileAnladım canım. Valla çok zor bu işler. Kuzum hakkında hayırlısı olsun. Allaha teslimiz. Yaratan o. Birşey olcaksa 3 ay sonrada olur 1 ay sonra da.
Bencede canım. İnşallah çok güzel haberler veririz birbirimize. Sen nisanda başlıcak mısın çalışmalaraAllah hayırlı olmayanı aldı zamanı geldiğinde hayırlı olanı verecektir tüm kalbimle inanıyorum![]()
Kesinlikle öyle belki yüzlerce kişiyle konuştum forumlar sayesinde, yaptırdığımız testler de hepsi hikaye sadece kendimi rahatlatmak adına yapıyorum, hasta olup sağlıklı doğuran da var hiçbir sorunu olmayıp sürekli kaybeden de var.Bekleyen de kaybediyor beklemeyen de.Sadece kader nasip.Allah yazdıysa doğru zamanda kavuşacağız.Herkes nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı ama ben doktoru dinlemekten yanayım.Ona kalsa bu testler de yapılmayacaktı o yüzden dediği süre geçince ben korunmayacağım kromozom sonuçları çıkmasa bile
Sag salim su adetleri olursam nisanda başlayacağım inşallah, olmazsam zaten süreç uzayacak insallah uzamaz yaBencede canım. İnşallah çok güzel haberler veririz birbirimize. Sen nisanda başlıcak mısın çalışmalara![]()
Uzamaz,uzamıcak. Rahat ol. Stres yapma ki gelsin. Biliyorum çok zor elinde değil ama. Biraz daha rahat olmaya çalış canım.Sag salim su adetleri olursam nisanda başlayacağım inşallah, olmazsam zaten süreç uzayacak insallah uzamaz ya
Canım ben kv ile oturuyorum yani ben ilgilenirsem oğlumla o temizlik yemek vs yapıyor bazenxe tam tersi oluyor bazen dedesi babası vs bakıyor yani destekçi çok bendeAh var ya ben herşeyi göze aldım uykusuzluguda yorgunlugudaRabbim onun kokaylıgınu verir bence. Senin ailen felan yakınlar mı?
Yaaa kayınvalideyle oturmak nasılCanım ben kv ile oturuyorum yani ben ilgilenirsem oğlumla o temizlik yemek vs yapıyor bazenxe tam tersi oluyor bazen dedesi babası vs bakıyor yani destekçi çok bende![]()
Aynen canım 21 yaşmYaaa kayınvalideyle oturmak nasılsen şanslısın sana yardımcı olan varmış peş peşe yap gitsin
çok iyi olur senin içinde. 21 yaşında mıydın :)
Çok sevindim senin adına,benim çevremde herkes dertlendiği için iyi bi örnek görmek şaşırttı. Bende küçük yaşta evlenmeyi çok isterdim ama annem sağolsunAynen canım 21 yaşmya şöyle birşey eğer kv anlayışlı ve iyiyse vede insan kendisi de başta önyargılı yaklaşmayıp iyi niyetle anlaşmaya bakarsa anlaşılır bence tabi karşılıklı bu olay tamamen bide bizim ev baya büyük u şeklinde düşün benim.odam evin bir ucunda özel banyom wcm falanda var yani sıkıntımız yok 2.5 senedir şükür
![]()