- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Dr görünce ne diyecek acaba? İğne vereceğini sanmyrm. Tek düşüjte mnermiyorlarPıhtılaşma testlerimin bir tanesinde düşük düzeyde sorun çıktı, benim için bir anlamı var mı yok mu bilmiyorum
Oldukça rahat sakin bir doktorum var bu sonucları nasil yorumlayacak hic bilmiyorum, önermese de eğer zararı olmayacaksa kanamam vs olmazsa ben kullanmak istiyorum kendimi daha rahat hissedeceğimDr görünce ne diyecek acaba? İğne vereceğini sanmyrm. Tek düşüjte mnermiyorlar
Noldu kuzucum niye banlandigini biz anlamadık birsey olmamış kiKızlar ben geldimbundan sonra sessiz takılcam burlarda banlanıyoruz sonra neler yapıyosunuzz ay özledim valla
Valla bende anlamadım sizleride çok özledim dert ortaklarımsınızNoldu kuzucum niye banlandigini biz anlamadık birsey olmamış kiözledik vallahi alışmışız bıdı muhabbete, nasılsın
Bir tane testte taşıyıcılık çıktı kendi doktoruma kromozom sonuçları da çıkınca gideceğim..o test için cok onemli degil diyorlar, insanlarin yaklasik yarisinda boyle çıkıyormuş cok yaygınmış, yine de tedavi verir inşallahValla bende anlamadım sizleride çok özledim dert ortaklarımsınıziyiyim canım sende iyisindir inşallah sanırım sonucun çıkmış. Son durum ne
Belkide bende bile vardır yani. Bakalım doktorun ne dicek canım. Eğer bu düşüğe sebep olan birşey değilse tedavi vermez zaten. Hakkında hayırlısı kuzum inşallah kromozom sonuçlarında temiz çıkar❤ Benimde adet öncesi sivilcem çıktı yüzümde bi tane hamile oldugum ay da çıkıp kurumuştu ama kestiremiyorum ne olcağını. Mide bulantım oldu sabah bariz şekilde. Ama başka birşeyden de olabilir yaniBir tane testte taşıyıcılık çıktı kendi doktoruma kromozom sonuçları da çıkınca gideceğim..o test için cok onemli degil diyorlar, insanlarin yaklasik yarisinda boyle çıkıyormuş cok yaygınmış, yine de tedavi verir inşallahonun dışında yakında adet olacak gibi hissediyorum umarım gecikmez.Sende var mı belirti
Valla butun belirtiler var inşallah gecikmeden gelirBelkide bende bile vardır yani. Bakalım doktorun ne dicek canım. Eğer bu düşüğe sebep olan birşey değilse tedavi vermez zaten. Hakkında hayırlısı kuzum inşallah kromozom sonuçlarında temiz çıkar❤ Benimde adet öncesi sivilcem çıktı yüzümde bi tane hamile oldugum ay da çıkıp kurumuştu ama kestiremiyorum ne olcağını. Mide bulantım oldu sabah bariz şekilde. Ama başka birşeyden de olabilir yanionun dışında göğüslerim çok dolgunlaştı,arada da kasıklarımda batmalar oluyor. Bakalım sivilceme göre adet olcaksam zamanı yakındır beklemek çok yorucu. Ağrın felan var mı ? Yada adet belirtileri
İnşallah canım,vallahi beklemek tam sabır gerektiren birşeymiş. Ben hala başka bişe düşünemiyorum. Kafam çok doldu artıkValla butun belirtiler var inşallah gecikmeden gelir
Stres olunca inadına gelmiyor diyorlar hem bebek için hem adet içinİnşallah canım,vallahi beklemek tam sabır gerektiren birşeymiş. Ben hala başka bişe düşünemiyorum. Kafam çok doldu artık
Öyle tabi kafa olarak rahat olmak lazım ama yapamıyoruz kiStres olunca inadına gelmiyor diyorlar hem bebek için hem adet içinEn sağlıklısı olsun hepimiz için öyle dua ediyorum canım. En sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun
Evet ya ne oldu merak ettik seniKızlar ben geldimbundan sonra sessiz takılcam burlarda banlanıyoruz sonra neler yapıyosunuzz ay özledim valla
Merhaba canım. 5. Hafta yani günüm geçiyor öğreniyorum maksimum 1 hafta 10 gün içinde düşük başlıyorMerhaba senin kac haftaya kadar geliyor, kacıncı haftalarda kaybettin
İnşallah en doğru kararı verir doktorun. Ben kendi Dr sırf sakin rahat olduğu için devam etmiştim. Diğer Doktorkar beni korkutup germiştiKızlar ben geldimbundan sonra sessiz takılcam burlarda banlanıyoruz sonra neler yapıyosunuzz ay özledim valla
Sağlıklı bir çocuğun var demi? Nihye böyle oluyo acaba. Yakın Bi arkadaşm da 1 çocuğu vardı. 2.istiyordu 3 defa düşük yaptı. 4.de düşün tehlikesi diye diye sağlıkla doğum yaptı. Bazen oluyormuş bu durymlarMerhaba canım. 5. Hafta yani günüm geçiyor öğreniyorum maksimum 1 hafta 10 gün içinde düşük başlıyor
Gebelik belirtilerin de var. Hadi hayırlı güzel haber verirsin belki. Bize de umut olurBelkide bende bile vardır yani. Bakalım doktorun ne dicek canım. Eğer bu düşüğe sebep olan birşey değilse tedavi vermez zaten. Hakkında hayırlısı kuzum inşallah kromozom sonuçlarında temiz çıkar❤ Benimde adet öncesi sivilcem çıktı yüzümde bi tane hamile oldugum ay da çıkıp kurumuştu ama kestiremiyorum ne olcağını. Mide bulantım oldu sabah bariz şekilde. Ama başka birşeyden de olabilir yanionun dışında göğüslerim çok dolgunlaştı,arada da kasıklarımda batmalar oluyor. Bakalım sivilceme göre adet olcaksam zamanı yakındır beklemek çok yorucu. Ağrın felan var mı ? Yada adet belirtileri
Senin düşük sonrası ilk adeti mi bekliyorsun 2.mi?Stres olunca inadına gelmiyor diyorlar hem bebek için hem adet içinEn sağlıklısı olsun hepimiz için öyle dua ediyorum canım. En sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun
Evet var çok şükür 4 yaşında şuan ve inan çok sağlıklı bir gebelik geçirdim.Sağlıklı bir çocuğun var demi? Nihye böyle oluyo acaba. Yakın Bi arkadaşm da 1 çocuğu vardı. 2.istiyordu 3 defa düşük yaptı. 4.de düşün tehlikesi diye diye sağlıkla doğum yaptı. Bazen oluyormuş bu durymlar
İnş o da iyi çıkar Bi dahaki gebeliklerimiz sağlıkla ilerler. Benim çocuğum da 2.5 yaşında. Ama çok geç hamile kalyrm diye hemen düşündük. Yani gebe kanamayı bekliyordum ama düşük aklıma gelmezdi. İlk bebeğime 22 ay sonra hamile kaldm. 39.haftaya kadar devam etti. Ama doğumda Kaybettim maalesef. 2.gebelikte 3 ay içinde ama yumurta rakibiyle hamile kaldm. Çocuğum sağlıkla doğdu çok şükür. 6.aydan sonra hep istedik.ama dr emzirmek gebeliği etkiler demişti. Sütten kestikten 1 ay sonra hamile kaldm. Ama emzirirken 2 yıl olmadı.Evet var çok şükür 4 yaşında şuan ve inan çok sağlıklı bir gebelik geçirdim.
Arkadaşımda var pıhtılaşma iğne vuruluyor hamileliğinde ama ilk hamileliginden beri bu sıkıntısı var zaten.
Son bi genetik testim kaldı onun sonucunu bekliyorum. Biyokimya ve mikrobiyolojideki testler normal aralıkta hepsi. Genetik de çıksın gidicem bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?