• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız benim yarin bat günüm bakalım neler olacak o_O
Ya kızlar birde az önce forumda bir konu gördüm birde burda sorayım dedim sizce çocuklar arası yaş farkı ne olmalı? Benim bir oğlum var 19 aylık destekcmde çok sağolsunlar. İkici eğer olursa (tabi hemen bu ay) doğana kadar oğlum yaklaşık 2.5 yaşında oluyor. Size göre ilgi bölünür mü 2.5 yaş az.midir?
Çocuktan cocupa değişiyor. Ama senin yaşında önemli. Zaman geçiyor gebelik zorlaşıyor..ama 2.5 yaş da çok erken sanki. 3.5 ay geçse Bike daha rahat olursunuz. Benim çocuğum 3 ay öncesiyle şimdi fark var gerçekten. Destekçimiz de varmış ama arası 3 taş olsa en azından daha iyi olur. Benim fikrim

Çocuktan cocupa değişiyor. Ama senin yaşında önemli. Zaman geçiyor gebelik zorlaşıyor..ama 2.5 yaş da çok erken sanki. 3.5 ay geçse Bike daha rahat olursunuz. Benim çocuğum 3 ay öncesiyle şimdi fark var gerçekten. Destekçimiz de varmış ama arası 3 taş olsa en azından daha iyi olur. Benim fikrim
Ben daha gencim canım yaştan yana sıkıntım yok çok şükür.. evet destekcim hatta destekcilerim var şimdilik zamana bırakıyorum canım dediğin gibi bebek gelişimi aydan aya bile değişiyor tabiki ama hayırlısı olsun diyelim bakalm 😊

Selam kızlar nasılsınız benim yarin bat günüm bakalım neler olacak o_O
Ya kızlar birde az önce forumda bir konu gördüm birde burda sorayım dedim sizce çocuklar arası yaş farkı ne olmalı? Benim bir oğlum var 19 aylık destekcmde çok sağolsunlar. İkici eğer olursa (tabi hemen bu ay) doğana kadar oğlum yaklaşık 2.5 yaşında oluyor. Size göre ilgi bölünür mü 2.5 yaş az.midir?
Selam canıım,senle beraber beklrmedryiz.:dua: ben yaş konusunda çok tecrübesizim valla o yüzden eğer olursa peşpeşe yaparım diyorum:confused:

Ben daha gencim canım yaştan yana sıkıntım yok çok şükür.. evet destekcim hatta destekcilerim var şimdilik zamana bırakıyorum canım dediğin gibi bebek gelişimi aydan aya bile değişiyor tabiki ama hayırlısı olsun diyelim bakalm 😊
Kaç yaşındasın? 30 un altındaysan bari 5.6 ay bekle. Üstüysen bekleme hemen olsun bence

Kaç yaşındasın? 30 un altındaysan bari 5.6 ay bekle. Üstüysen bekleme hemen olsun bence
Canım 21im daha ben aslında maksadım beraber buyusunler istiyorum zaten calisan biri dgulim ev hanımıyım ilgi yönünden sıkıntı olacağını düşünmüyorum birazda şans işi aslında ya çocuk işi çünkü uykuyu seven bir bebekse çok rahat ama eğer tam tersiyse de çok zor olur ama belki bir sene sonrası da beraber büyür oynarlar şimdi oğlum kendine aekadas arıyor gibi geliyor bana bir misafir geldiğinde yada çocuklu bie yere gittiğimde vs çok mutlu oluyor öyle görünce onu düşünüyorum işte neyse hayırlısı yaa bakalm 😊
Selam canıım,senle beraber beklrmedryiz.:dua: ben yaş konusunda çok tecrübesizim valla o yüzden eğer olursa peşpeşe yaparım diyorum:confused:
Aynen kuzum senin bat ne zamandi??
Ya canım çocuk olmadan önce bende.oyle diyoedum hatta kendimde cocuklwri çok seven biriyim ama çocuk doğduktan sonra biraz daha düşündüruyor insanı bu mesele . Çünkü bebeğinden bebeğine değişir eğer cocucugun rahat bir cocuksa vede destekcin varsa olabilir birşey peşpeşe ama uyku düzeni yemek düzeni vs oturmamış vede sana çok bağlı yapışık bı bebekse zor olur herhalde. İnsan çocuk olduktan sonra daha iyi anlıyor bunu tabi benim bu yönlerden sıkıntım yok şükür sadece oğlum için düşündüm bir an acaba ilgim azalır mı haksızlık mı olur vs diye😊

Senin düşük sonrası ilk adeti mi bekliyorsun 2.mi?
Ilk adeti bekliyorum, 2 adet korunacağım, doktor benim için 2 yeter dedi ama eğer iyi hissetmezsem daha fazla da uzatabilirim...şimdilik çok ciddi bir sıkıntı çıkmaması biraz moral oldu daha umutlu hissediyorum..
Günaydın herkese :KK200:

Aynen kuzum senin bat ne zamandi??
Ya canım çocuk olmadan önce bende.oyle diyoedum hatta kendimde cocuklwri çok seven biriyim ama çocuk doğduktan sonra biraz daha düşündüruyor insanı bu me9sele . Çünkü bebeğinden bebeğine değişir eğer cocucugun rahat bir cocuksa vede destekcin varsa olabilir birşey peşpeşe ama uyku düzeni yemek düzeni vs oturmamış vede sana çok bağlı yapışık bı bebekse zor olur herhalde. İnsan çocuk olduktan sonra daha iyi anlıyor bunu tabi benim bu yönlerden sıkıntım yok şükür sadece oğlum için düşündüm bir an acaba ilgim azalır mı haksızlık mı olur vs diye😊
Kuzum benim bat yok daha hiç adet olmadım. Yumrtlamanın üstünden 10 gün geçti kürtaj olalı da 25.gün :KK15: haklısın canım. Bebek rahat bi bebekse bakımı kolaysa peşine yapılabilir ama diğer türlüsü çok büyük risk almak. Benim hayalimdi bmyle beraber büyüsünler diye düşünürdüm zaman ne gösterir bilemem. Sen ne güzwl tadıyosun en azından annelik duygusunu Rabbim bizlerede nasip etsin. Sanada ikinci bebişi inşallah:KK200:

Günaydııın canıım geldimmm çok zordu benim için:kızgın: napıyosun nasılsın :mapus:
Adet olamadım hala ve diş ağrısı çıktı başıma onla uğraşıyorum yarın beta için kan verecem cuma sonuç alıp ctesi doktora gideceğim tatlım sen naptın

Adet olamadım hala ve diş ağrısı çıktı başıma onla uğraşıyorum yarın beta için kan verecem cuma sonuç alıp ctesi doktora gideceğim tatlım sen naptın
Ay illet bişey o diş ağrısı:silah: geçmiş olsun canım. Valla 25 gün oldu kürtaj olalı. Daha gelen giden yok. Bende değişlikler var tabi. Ama adet mi bebrk mi bilemiyorum:KK47: git bakalım canım doktor ne dicek

Ay illet bişey o diş ağrısı:silah: geçmiş olsun canım. Valla 25 gün oldu kürtaj olalı. Daha gelen giden yok. Bende değişlikler var tabi. Ama adet mi bebrk mi bilemiyorum:KK47: git bakalım canım doktor ne dicek
Benim 46.gün.gerçi mide bulantısı var kasık ağrım var. Akıntı var sanırım yaklaştı adet ama yani olamamak sinir bozucu.
Gönlünden senin bebek geçiyor belirtiler inşallah bebiştir :halay:

Merhaba canım. 5. Hafta yani günüm geçiyor öğreniyorum maksimum 1 hafta 10 gün içinde düşük başlıyor
Anladım ne guzel bir cocugun varmıs, insallah saglıklı kardeslerı olur benimde genetik sonucunun cıkmasına bir hafta kaldı ınsallah sorunsuz cıkar tüm sonuc bekleyenlerin 🙏🙏

Günaydın nasılsın:KK200:
İyiyim çok şükür. Sen basıldı İn? Bikaç güne sonucu öğrenirsin o zaman. Ay az kaldı.
Çok fena diş ağrısı. Geçmil olsun. Benim aralıkta adet gecikti diş ağrım vardı. Dr antibotik verdi ben de kullanmasa önce kan verdm gebelik için baktm yok.sonraki gün de adet oldum. Röntgen çektiler antibotik kullandm. Bi hafta geçti. 1.5 aylık hamile olduğumu öğrendm. Hem kanda çıkmadı g er M adet oldum. Çok ilginç. Ama benim dış gebelikti o böyle yapıyormuş. Hcg yavaş yükse liyormuş

Benim 46.gün.gerçi mide bulantısı var kasık ağrım var. Akıntı var sanırım yaklaştı adet ama yani olamamak sinir bozucu.
Adet değilde Bebiş olmasın:rapci: evet kuzum inşallah bu sefer sağlıklı hamilelik geçiririm

Benim dün gece sanki başlayacak gibiydi şu anda hiçbir sey yok ne sinir bozucu şey bu ya :sinirli:

Back
X