Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim göğüslerim şiş, arada kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım oluyo,sarı akıntım var midem çok kötü ama bunlar adet belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum

Benim göğüslerim şiş, arada kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım oluyo,sarı akıntım var midem çok kötü ama bunlar adet belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum
Kac gun kaldı canim bat a guzel haber bekliyorum senden inşallah

Benim biyokimyadan sonucum temiz cikti kızlar ama genetikten henüz sonuç çıkmadı. Ya var ya o kadar sabırsızım ki bu konuda aklıma girdi ya ovulasyon testi bile aldım belki bu ay bile başlayabilirim çalışmalara. Kafam o kadar karışık ki

Kac gun kaldı canim bat a guzel haber bekliyorum senden inşallah
Valla benim batım yok yumurtlamadan 8 gün geçti bende bekliyorum kendimden.Diğer hamileliğimde de göğüslerim şişmişti hep yine aynı bakalım neler oluyo

Ayy çok sevindim canımmm. İnşallah oda temiz çıkar. İnsan bian önce istiyo değil mi

Yaa evet doğru ya kusura bakma az kalmış inşallah ozaman

Ayy çok sevindim canımmm. İnşallah oda temiz çıkar. İnsan bian önce istiyo değil mi
Evet ya halbuki ben düşük yapalı 1 buçuk sene geçti korunduk hep hiç düşünmedik. Birkaç haftadır bu konuyu araştırınca hep aklımda. Zaten eşim de dışarda falan küçük bebe gördükçe biz de yapalım inşallah diyodu öyle olunca da fikrimi değiştirmeye yöneliyorum. Zaten tezcanlıyım birşeyi aklıma koyunca sonuca ulaşmadan bırakamıyorum hofff hayırlısı hakkımda.
Şöyle de birşey var eger pıhtılaşma çıkarsa genetikte zaten hamile kalınca başlatıyormuş dr iğneye. Çıkmazsa da birşey yok zaten. Ben de zaten sonuçların çıkacağı zamana kalabilirim hemen olursa. Zaten adam ceketini üstüme atsa kalıyom ama gerisi gelmiyi tabi.

İnşallah çıkmaz kuzuumm. Dualarım seninleegerçekten mi kolay mı hamile kalıyosun

İnşallah çıkmaz kuzuumm. Dualarım seninleegerçekten mi kolay mı hamile kalıyosun
Evet canım 3 düşükte ve oğlumda korunmadığımız zamanlarda hemen hamile kalmıştım. Hoş 1.5 yıldır ne durumdayım bilmiyorum. Ama ben korunmuyorum eşim korunuyor herhangi birşey kullanmadım hiç ilaç,igne,spiral vs

Evet ban demek de baktım mesajlarına da kimseyle tartışmamışta şaşırdım bir an görünce.
Aaaaaaa ben de anlamadım ne oldu acaba ya Sen ne yaptın var mı gelen giden
Herkese günaydın

Aaaaaaa ben de anlamadım ne oldu acaba ya Sen ne yaptın var mı gelen giden
Herkese günaydın
Günaydın hepinize kızlar
Bugün 45.gün ve gelen giden yok. Ctesiye randevu aldım canım. Bu gidişle doktora gideceğim

Günaydın hepinize kızlar
Bugün 45.gün ve gelen giden yok. Ctesiye randevu aldım canım. Bu gidişle doktora gideceğim
Umarım doktora gitmeye gerek kalmadan gelir.Ben de 27deyim zaman hiç bu kadar yavaş geçmemişti hayretler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…