- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Çok çok çok yavaş geçiyor canım bir düzene girsekUmarım doktora gitmeye gerek kalmadan gelir.Ben de 27deyim zaman hiç bu kadar yavaş geçmemişti hayretler içindeyim
Yok baktırmadım canım. Ctesi günü doktora gideceğim cumadan beta vs kan tahlili yaptırıp gideceğimgünaydın canım. ben 40. günümde hastalandım hiç betaya baktırmadın mı
O zaman bugün mü baktırsamParesilaaa
muhtemelen betayla alakalıdır canım düşmediyse ondan olabilir ben baktırdım 4.77 1 hafta sonra 1.80 çıktı akşamına adet oldum
bence baktır. benim doktorum beta düşmezse adet gelmez demişti o yüzden ben her hafta baktırmıştımO zaman bugün mü baktırsam
Kürtaj bile olsa böyle mi kuzumbence baktır. benim doktorum beta düşmezse adet gelmez demişti o yüzden ben her hafta baktırmıştım
Hiç ama şişlik yok herhangi birşey yok ben anlamadım bunlar yoksa sıfırlanmış olmalı aslındabence baktır. benim doktorum beta düşmezse adet gelmez demişti o yüzden ben her hafta baktırmıştım
ben zaten kürtaj olmuştum canım doktorum baktır dediKürtaj bile olsa böyle mi kuzumben de baktırayım eğer öyleyse
benimde hiç şişliğim yoktu canım belirtimde yoktu. normaldede 1 ayda sıfırlanırmış zatenHiç ama şişlik yok herhangi birşey yok ben anlamadım bunlar yoksa sıfırlanmış olmalı aslında
Offfffffbenimde hiç şişliğim yoktu canım belirtimde yoktu. normaldede 1 ayda sıfırlanırmış zaten
Banlanmış neden olduğunu anlayamadım
bişey yaptı demekkiBanlanmış neden olduğunu anlayamadım
inşallah sorun teşkil etmezPıhtılaşma testlerimin bir tanesinde düşük düzeyde sorun çıktı, benim için bir anlamı var mı yok mu bilmiyorum
Bende de bir tane sorun cıkmırstı ama sen tedbir amaclı ıgne iste doktorundan bana da bıseu olmaz dedi doktorum ikinciyi de kaybettim yada farklı doktorlara da gitPıhtılaşma testlerimin bir tanesinde düşük düzeyde sorun çıktı, benim için bir anlamı var mı yok mu bilmiyorum
Aspirin mi kullanmıştın sadece yoksa hicbir sey kullanmadın mı? Butun sonuclar çıkınca doktora göstereceğim inşallah istediğim gibi başlar tedaviyeBende de bir tane sorun cıkmırstı ama sen tedbir amaclı ıgne iste doktorundan bana da bıseu olmaz dedi doktorum ikinciyi de kaybettim yada farklı doktorlara da git
Bugün 9.gün ve bugğn bitti sayılır kanamam leke var sadece. Dr gidebildim bugün Rahim temiz dedi. İyiym ağrılarımda yok dündendir. Çok teşekkür ederim hepinize.Kanaman biraz fazladusuk ve kurtaj sonrasi eskiye göre farklı adetler duymuştum ama pıhtı diyince bilemedim..Ben olsam doktora giderdim..Su anda nasıl durumun?
Bu arada günaydın herkese...Kötü bir sabaha uyandık ama...İnşallah son olur bu şehit haberleri
Sadece corasprin kullandım hayırlısı olur ınsallahAspirin mi kullanmıştın sadece yoksa hicbir sey kullanmadın mı? Butun sonuclar çıkınca doktora göstereceğim inşallah istediğim gibi başlar tedaviye
Hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallahSadece corasprin kullandım hayırlısı olur ınsallah
Banlanmış neden olduğunu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?