Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla çok iyi sabrediyorsunuz kızlar, denemeye başladığım zaman hergun kan verecekmişim gibi bir psikopatlık seziyorum kendimde şu an, inşallah geçer bu his
Ah canım ben de vermek istiyorum ama bende kansızlık var bi de önceki gebeliğim zor oldu çok test flan yapmıştım morelim bozuluyor bu yüzden boşuna kan vermek istemiyorum..Nisan çabucak gelse de güzel haberini alsak

En erken mayısta haber verebilirim ama o kadar çabuk kalabileceğimi sanmıyorum önceki de çabuk olmamıştı çünkü Ama korunuyorum simdi olmaz diye korunmazsam bu sefer de olacağı tutar sonra onun vicdan azabıyla uğraşamam

Ben de öyleyim maalesef aklımdan çıktığı bir an bile yok

Umutlandırmak istemiyorum ama yumurtlama gününe göre idrar testi için erken olabilir...
Bilmiyorum canım yaa adet gününü beklicem artık gelmezse yine yaparım belki
Ah canım inşallah geç döllenmedir. Ben bir tane test aldım yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı kontrol çizgisi bile çıkmadı
Hadi yaa bizdeki sansta böyle ztn
U UykucuPanda18 canım zaten erkendi benim ilk gebeliğimde adetim bir gün geçti yaptım silik çıkmıştı ona rağmen. Bizim amacımız erken öğrenebilmek beklemek zor olduğu için
Aynen canım bende adet geçti taa üç gün sonra yapmıştım ozaman çizgi çıktı öncekinde bakalm kırmızılar gelmezse deneriz birdaha

Evet ya nasılsa olmaz dersin olur, belli olmaz ilk denemede kalırsın inşallah. benim çevremdekiler hep öyle söylüyor umarım doğru çıkar

Benim de gebe kalmak sıkıntılı ilkinde ne kadar süre beklediniz.

Evet canım bekleyelim o zaman zaten az kalmış

Evet ya nasılsa olmaz dersin olur, belli olmaz ilk denemede kalırsın inşallah. benim çevremdekiler hep öyle söylüyor umarım doğru çıkar
Insallah once sizler sonra biz o şanslilardan oluruz
Benim de gebe kalmak sıkıntılı ilkinde ne kadar süre beklediniz.
Doktor çabuk olur dedi kendisi olur takma dedi yaşımdan dolayı 6 ay müddet verdi takip de yapmadi, artik doktora gitcem ben derken 5. ayda kalmışım doktora gitmeden once öğrendim işte...şimdi bu başıma gelenlerle birlikte oldukça fazla zaman kaybetmiş oluyorum...şimdi ne diyecek hiç bilmiyorum çok korkuyorum

Misafir mi çağırsam tekrardan , unutmak için acaba
İnşallah canım ya , şimdi boğazım gıcıklanmaya başladı.
Bu da adet döneminden önceki halim bağışıklık sistemim çöküyor regl dönemi yaklaştığında...
18 Martta

Gerçekten ya vakit geçircek birşeyler olunca kendinide dinlemiyosun regl belirlileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş ya benimde 20 mart eşimin doğum günü ona güzel haber vermek istiyorum

Gerçekten ya vakit geçircek birşeyler olunca kendinide dinlemiyosun regl belirlileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş ya benimde 20 mart eşimin doğum günü ona güzel haber vermek istiyorum

İnşallah güzel haberler veririz eşlerimize...

İyi akşamlaar kızlar napıyosunuzz

Iyi akşamlar, bir tane kız var çıldırmış gibi her yere testini atıp hamile miyim diye soruyor kafayı yemiş durumda, gelecekteki halimiz mi diye onu düşünüyordum
Nasıl ya aynı kişi mi atıyo farklı yerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…