Ah canımValla çok iyi sabrediyorsunuz kızlar, denemeye başladığım zaman hergun kan verecekmişim gibi bir psikopatlık seziyorum kendimde şu an, inşallah geçer bu his
En erken mayısta haber verebilirim ama o kadar çabuk kalabileceğimi sanmıyorum önceki de çabuk olmamıştı çünküAh canımben de vermek istiyorum ama bende kansızlık var bi de önceki gebeliğim zor oldu çok test flan yapmıştım morelim bozuluyor bu yüzden boşuna kan vermek istemiyorum..Nisan çabucak gelse de güzel haberini alsak
Benim düşükten dolayı ameliyat oldum. Düşmeyince Dr ameliyata aldı. Dış gebelikti benimki.ne dikişi canım. o kilo başa bela zaten ben hamile kalınca hemen almıştım kilo
Bilmiyorum canım yaa adet gününü beklicem artık gelmezse yine yaparım belkiBen de öyleyim maalesef aklımdan çıktığı bir an bile yok
Umutlandırmak istemiyorum ama yumurtlama gününe göre idrar testi için erken olabilir...
Hadi yaa bizdeki sansta böyle ztnAh canım inşallah geç döllenmedir. Ben bir tane test aldım yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı kontrol çizgisi bile çıkmadı
Aynen canım bende adet geçti taa üç gün sonra yapmıştım ozaman çizgi çıktı öncekinde bakalm kırmızılar gelmezse deneriz birdahaU UykucuPanda18 canım zaten erkendi benim ilk gebeliğimde adetim bir gün geçti yaptım silik çıkmıştı ona rağmen. Bizim amacımız erken öğrenebilmek beklemek zor olduğu için
Evet ya nasılsa olmaz dersin olur, belli olmaz ilk denemede kalırsın inşallah. benim çevremdekiler hep öyle söylüyor umarım doğru çıkarEn erken mayısta haber verebilirim ama o kadar çabuk kalabileceğimi sanmıyorum önceki de çabuk olmamıştı çünküAma korunuyorum simdi olmaz diye korunmazsam bu sefer de olacağı tutar sonra onun vicdan azabıyla uğraşamam
anladım canım çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasınBenim düşükten dolayı ameliyat oldum. Düşmeyince Dr ameliyata aldı. Dış gebelikti benimki.
Benim de gebe kalmak sıkıntılı ilkinde ne kadar süre beklediniz.En erken mayısta haber verebilirim ama o kadar çabuk kalabileceğimi sanmıyorum önceki de çabuk olmamıştı çünküAma korunuyorum simdi olmaz diye korunmazsam bu sefer de olacağı tutar sonra onun vicdan azabıyla uğraşamam
Amin.anladım canım çok geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın
Evet canım bekleyelim o zaman zaten az kalmışBilmiyorum canım yaa adet gününü beklicem artık gelmezse yine yaparım belki
Hadi yaa bizdeki sansta böyle ztn
Aynen canım bende adet geçti taa üç gün sonra yapmıştım ozaman çizgi çıktı öncekinde bakalm kırmızılar gelmezse deneriz birdaha
Insallah once sizler sonra biz o şanslilardan oluruzEvet ya nasılsa olmaz dersin olur, belli olmaz ilk denemede kalırsın inşallah. benim çevremdekiler hep öyle söylüyor umarım doğru çıkar
Doktor çabuk olur dedi kendisi olur takma dedi yaşımdan dolayı 6 ay müddet verdi takip de yapmadi, artik doktora gitcem ben derken 5. ayda kalmışım doktora gitmeden once öğrendim işte...şimdi bu başıma gelenlerle birlikte oldukça fazla zaman kaybetmiş oluyorum...şimdi ne diyecek hiç bilmiyorum çok korkuyorumBenim de gebe kalmak sıkıntılı ilkinde ne kadar süre beklediniz.
Bende misafir ağırladım o yüzden zaman geçti hemde belirti var mı diye bakmadım iyi olduama bugün kaldığım yerden devam hadi kuzum inşallah güzel haberler verirsinde bizimde moralimiz yerine gelir. Yıl dönümü ne zaman
Gerçekten ya vakit geçircek birşeyler olunca kendinide dinlemiyosunMisafir mi çağırsam tekrardan , unutmak için acaba
İnşallah canım ya , şimdi boğazım gıcıklanmaya başladı.
Bu da adet döneminden önceki halimbağışıklık sistemim çöküyor regl dönemi yaklaştığında...
18 Martta
Gerçekten ya vakit geçircek birşeyler olunca kendinide dinlemiyosunregl belirlileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş ya benimde 20 mart eşimin doğum günü ona güzel haber vermek istiyorum
Ay inşallah canımİnşallah güzel haberler veririz eşlerimize...
Iyi akşamlar, bir tane kız var çıldırmış gibi her yere testini atıp hamile miyim diye soruyor kafayı yemiş durumda, gelecekteki halimiz mi diye onu düşünüyordumİyi akşamlaar kızlar napıyosunuzz
Nasıl ya aynı kişi mi atıyo farklı yerlereIyi akşamlar, bir tane kız var çıldırmış gibi her yere testini atıp hamile miyim diye soruyor kafayı yemiş durumda, gelecekteki halimiz mi diye onu düşünüyordum
AynenNasıl ya aynı kişi mi atıyo farklı yerlere
Söyleyemem yanlış anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?