Bu hayat bize çok şey öğretiyorişte öyle böyle beklemeyi öğreniyoruz
Ben birden 3 kişiyi görünce şaşırdımBen de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.
benimki genelde 3 gün sürer. normalde yumurtlama günün gelmiş canım neyin nesi acaba o lekelenmelerİyi çabuk bitmiş bari. Benimki 4.5 gü çok yoğundu. Bugün 12.gün ama hala lekelenme var. Tamamen bitmedi
Kahverengi lekeler var hala. Bence rahim temizleniyor. Bu ayda Dr korunmamı önerdiği için sorun yok. Dr 2 ay bekle dedi. Ben 3 ay düşünüyorum. Hala dikilşlerm ağrıyor. Nisan sonu mayıs gibi artk. Hayırlısı her şeyin. Bir de bu arada biraz kilo vermek istiyorum. Ne kadar versem o kadargebelikte rahat ederm.benimki genelde 3 gün sürer. normalde yumurtlama günün gelmiş canım neyin nesi acaba o lekelenmeler
Bende kilo vermek istiyorum. Çok yok ama yinede eski kiloma dönmek istiyorumKahverengi lekeler var hala. Bence rahim temizleniyor. Bu ayda Dr korunmamı önerdiği için sorun yok. Dr 2 ay bekle dedi. Ben 3 ay düşünüyorum. Hala dikilşlerm ağrıyor. Nisan sonu mayıs gibi artk. Hayırlısı her şeyin. Bir de bu arada biraz kilo vermek istiyorum. Ne kadar versem o kadargebelikte rahat ederm.
Valla benim çok kilom. Boyum uzun ama fazlalığı var işte. 10kilo versem süper olacak. 168 boy 86 kiloyum. 86 tartıda çok ama Öyle çok kilolu durmuyorum. Hatta millete diyet yapyrm deyince şaşırıyorlar.Bende kilo vermek istiyorum. Çok yok ama yinede eski kiloma dönmek istiyorum
ne dikişi canım. o kilo başa bela zaten ben hamile kalınca hemen almıştım kiloKahverengi lekeler var hala. Bence rahim temizleniyor. Bu ayda Dr korunmamı önerdiği için sorun yok. Dr 2 ay bekle dedi. Ben 3 ay düşünüyorum. Hala dikilşlerm ağrıyor. Nisan sonu mayıs gibi artk. Hayırlısı her şeyin. Bir de bu arada biraz kilo vermek istiyorum. Ne kadar versem o kadargebelikte rahat ederm.
Hayırlı olsun denemelere baslayacaktiniz galiba değil mikızlar günaydın. Adetim bitti dün abdestimi aldım toplamda 3 gün sürdü ama baya yoğundu.
Düşünmemek lazım ama nasıl olacaksaKızlar günaydıın. Rüyamda tanıdıgım 3 kişinin hamile oldugunu görüyodum. Galiba psikolojim git gide bozuluyor
Bu hiç düşünmeyenler hiç istemeyenler de çatır çatır gebe kalıyor çocuk doğuruyor, bizim gibi garibanlar da sızlanıp duruyorBen de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.
Inşallah benim de normal zamanda normal gunlerde olur gecikse de fazla gecikmez insallah yaaabenimki genelde 3 gün sürer. normalde yumurtlama günün gelmiş canım neyin nesi acaba o lekelenmeler
Benim boyum kısa o yüzen dikkat etmeye çalışıyorum yoksa enim boyum bir olurValla benim çok kilom. Boyum uzun ama fazlalığı var işte. 10kilo versem süper olacak. 168 boy 86 kiloyum. 86 tartıda çok ama Öyle çok kilolu durmuyorum. Hatta millete diyet yapyrm deyince şaşırıyorlar.
Benim kürtaj oldugum günden beri aklımda başka bişe yokkiDüşünmemek lazım ama nasıl olacaksaben evde çocuk konusunu hiç açmıyorum artık ama beynimde kurtlar tilkiler tepişiyor
Kaç gün vardı canım.
2 gün var canım silikte olsa çıkardı ya benxeuKaç gün vardı canım.
Geç döllenmede olabilir ama bekle bakalım 2 gün daha2 gün var canım silikte olsa çıkardı ya benxeu
Ben de öyleyim maalesef aklımdan çıktığı bir an bile yokBenim kürtaj oldugum günden beri aklımda başka bişe yokki
Umutlandırmak istemiyorum ama yumurtlama gününe göre idrar testi için erken olabilir...2 gün var canım silikte olsa çıkardı ya benxeu
Ah canım inşallah geç döllenmedir. Ben bir tane test aldım yaptım bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı kontrol çizgisi bile çıkmadı
Çok sevceğiz bebeklerimizi hele bi gelselerBen de öyleyim maalesef aklımdan çıktığı bir an bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?