Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.
Ben birden 3 kişiyi görünce şaşırdım üçü de akrabam. Acaba hamilelik haberlerini mi alcam ki

benimki genelde 3 gün sürer. normalde yumurtlama günün gelmiş canım neyin nesi acaba o lekelenmeler
Kahverengi lekeler var hala. Bence rahim temizleniyor. Bu ayda Dr korunmamı önerdiği için sorun yok. Dr 2 ay bekle dedi. Ben 3 ay düşünüyorum. Hala dikilşlerm ağrıyor. Nisan sonu mayıs gibi artk. Hayırlısı her şeyin. Bir de bu arada biraz kilo vermek istiyorum. Ne kadar versem o kadargebelikte rahat ederm.

Bende kilo vermek istiyorum. Çok yok ama yinede eski kiloma dönmek istiyorum

Bende kilo vermek istiyorum. Çok yok ama yinede eski kiloma dönmek istiyorum
Valla benim çok kilom. Boyum uzun ama fazlalığı var işte. 10kilo versem süper olacak. 168 boy 86 kiloyum. 86 tartıda çok ama Öyle çok kilolu durmuyorum. Hatta millete diyet yapyrm deyince şaşırıyorlar.

ne dikişi canım. o kilo başa bela zaten ben hamile kalınca hemen almıştım kilo

kızlar günaydın. Adetim bitti dün abdestimi aldım toplamda 3 gün sürdü ama baya yoğundu.
Hayırlı olsun denemelere baslayacaktiniz galiba değil mi
Kızlar günaydıın. Rüyamda tanıdıgım 3 kişinin hamile oldugunu görüyodum. Galiba psikolojim git gide bozuluyor
Düşünmemek lazım ama nasıl olacaksa ben evde çocuk konusunu hiç açmıyorum artık ama beynimde kurtlar tilkiler tepişiyor
Ben de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.
Bu hiç düşünmeyenler hiç istemeyenler de çatır çatır gebe kalıyor çocuk doğuruyor, bizim gibi garibanlar da sızlanıp duruyor
benimki genelde 3 gün sürer. normalde yumurtlama günün gelmiş canım neyin nesi acaba o lekelenmeler
Inşallah benim de normal zamanda normal gunlerde olur gecikse de fazla gecikmez insallah yaaa

melinda-
Evet canım başlıycam hemen :)
inşallah canım bende dört gözle bekliyordum ama 40 günü buldu hastalanmam adet günümde normal her zamanki gibi oldu

Valla benim çok kilom. Boyum uzun ama fazlalığı var işte. 10kilo versem süper olacak. 168 boy 86 kiloyum. 86 tartıda çok ama Öyle çok kilolu durmuyorum. Hatta millete diyet yapyrm deyince şaşırıyorlar.
Benim boyum kısa o yüzen dikkat etmeye çalışıyorum yoksa enim boyum bir olur

Düşünmemek lazım ama nasıl olacaksa ben evde çocuk konusunu hiç açmıyorum artık ama beynimde kurtlar tilkiler tepişiyor
Benim kürtaj oldugum günden beri aklımda başka bişe yokki

Valla çok iyi sabrediyorsunuz kızlar, denemeye başladığım zaman hergun kan verecekmişim gibi bir psikopatlık seziyorum kendimde şu an, inşallah geçer bu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…