Her zaman dua ediyorum canım benim. İnşallah sen de görürsün ve ben de sağlıklı gebelik geçiririz ve hepimizİnşallah kuzum banada dua etinşallah çift çizgiyi görürsün senin kadar bende heycanlandım şimdi
Amin aminnn kuzummmHer zaman dua ediyorum canım benim. İnşallah sen de görürsün ve ben de sağlıklı gebelik geçiririz ve hepimiz
Benimde bugun karnım ağrıdı biraz. Olcam mı acaba dedim. Ama erken olan da var belli olmaz bu işlerAdet olacakmışım gibi ağrılar var bu kadar erken olur mu 25 gün olduDöngüm 31-32
Bende gelsin diye bekliyorumInşallah canım ya bugün yine baya kasıklarım ağrıdı ne olur gelmesin bat
ağrın var mı peki? sen 45e yaklaştın olmazsan bakalım doktor ne diyecekBende gelsin diye bekliyorum
43 gün oldu. Hiç ağrım kalmadı. Akıntı vs de kalmadı. Sadece midem bulanıyor. Her adet öncesi benim midem hep bulandırdı. Hiç baktırmadım hafta içi betaya batıracağım. Haftasonuna kadar olmazsam da doktora gideceğimağrın var mı peki? sen 45e yaklaştın olmazsan bakalım doktor ne diyecekbeta hcg baktırdın mı hiç nasıl düşmüş diye
Bu adet beklemek can sıkıcı biliyorum kötü bişey olmasından korkuyor insan, benimde bir türlü gelmemişti tam o hafta doktara gidecektim 40 gün sonra geldi. Bu hafta gelmesse mutlaka gidin doktoraBende gelsin diye bekliyorum
Benim bugün 43.gün gelmiyor bir türlü.. Hafta sonu gideceğim gelmezse artıkBu adet beklemek can sıkıcı biliyorum kötü bişey olmasından korkuyor insan, benimde bir türlü gelmemişti tam o hafta doktara gidecektim 40 gün sonra geldi. Bu hafta gelmesse mutlaka gidin doktora
İki kürtajda alınan parcalar patoloji ye gitti sıkıntı yok onda. Her iki gebelik arasında 4 ay var. Korunmayı bıraktığım ikinci ayda hamile kaldım cok şükür ama iste ilerlemiyor daha doğrusu ilerliyor ama bir yerde tıkanıyor ınsallah sonucları cıksın bir cok doktora gidecegim. 10martta belli olacak sonucÇok geçmiş olsun canım. Sonuç ne zaman çıkıyor. Yeni mi kürtaj oldun. Valla benim ilk kürtajım ve araştırlmadı zaten inşallah bidaha yaşamam inşallah sende yaşamazsınn❤ ilk düşükle ikincinin arasında ne kadar zaman var
Bize de laboratuvardaki doktor bisey cıkmaz ama yine de yaptırın demıs. Korkuyorum acıkcası sonuctan sıkıntı cıkarsa tüp bebege yönlendiriliriz diye cok korkuyorum ınsallah sıkıntı cıkmazCanim çok geçmiş olsun. Kromozom analizinden bahsetmişsin. Arkadaşımın kardeşinin iki düşüğünde de incelemeye göndermişler ikisinde de down sendromlu demişler ama şuanda 5 yaşında gayet sağlıklı bir çocuğu var. Olumsuz bir sonuç çıksa bile kötü düşünme inşallah
İnanın her sabah aynı saatte tuvalete gidip kusuyorum cok kötü gecıyrdu ama ben şükrediyordm bebegim den sinyal alıyorum hayatta diye iki gun kusmadım esım şüphelendı doktora gittik yıkıldık Allah kimseye kimseye yasatmasın. İnsallah hepimiz saglıklı gebelik ler yasarizÇok geçmiş olsun herşey çok güzel giderken çok acı yaşadıklarınız, inşallah son olurinşallah hepimiz anne oluruz zamanı geldiğinde
Herkese günaydın
Amin cok tesekkur ederim cümlemizin kucagını bos bırakmasınÇok geçmiş olsun... Allahım bir daha yaşatmasın
Allahım size sabır versin... Çok şükür sebebini öğrenmişsiniz... Bir daha Allahım yaşatmasın sağlıkla sıhatle kucağınıza alın bebeğinizi
Tabiki haber veririm ama hala olmadım bıktım ya.
Sizi en iyi anlayanlar sizin durumunuzu yaşayanlardırAllahım bir daha yaşatmasın...
İnşallah bundan sonraki gebeliğinizde bir sorunla karşılaşmadan sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız
Umarım gerek kalmaz canımBenim bugün 43.gün gelmiyor bir türlü.. Hafta sonu gideceğim gelmezse artık
Tamam kuzum bende yapcam yarın test aldm hazır bekliyordu yarın ilk idrarla yapcamYarın test alacam zaten ama ilk idrarla yapmam lazım yoksa çıkmaz@UykucuPanda18 beraber aynı gün yapalım canım yalnız bırakma beni
Yaa kan için henüz gidemem canım küçük oğlum var evde kesinleşmeden gitmem sanırım boşa gitmiş gbi olurum üzülürüm eğer evdeki testte çıkarsa giderim18-19sa kanda kesin çıkar kuzum yapsana yarıninşallah bebiş geliyordur
inşallah canimmBenimde kasık ağrılarım var inşallah bebiş vardırr
İnşallah gerek kalmaz bu kadar olmayı dört gözle bekleyeceğimi sanmazdımUmarım gerek kalmaz canım
Aynen öyle,dışardan çok basit gözükebiliyor insanlara ama biz bi can kaybettiğimizi bildiğimiz için acının en dibini yaşıyoruz.Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürsün,acılarımızı dindirsin.
Benimde biraz önce sol kasıgım o kadar ağrıdı ki aynı hamileliğimde ki gibi belim de çok ağrıdı ama iş yaptığım için olabilir oher sabah göğüslerime bakıyorum farklılık var mı diye ben kimseye bişe demiyorum eşime diyorum ama çok ümitlenmek istemiyorum. İnşallah hamilesindir bat ne zaman
Sizi en iyi anlayanlar sizin durumunuzu yaşayanlardırAllahım bir daha yaşatmasın...
Bence bir hafta içinde olursunuz. Stres yapmayın. Bi hafta bekleyin sonra Dr gidin.İnşallah gerek kalmaz bu kadar olmayı dört gözle bekleyeceğimi sanmazdım
Ayy canım inşallah çift çizgiyi görürsün, ben de alim yaparım hemenTamam kuzum bende yapcam yarın test aldm hazır bekliyordu yarın ilk idrarla yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?