İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın. Bak gün gelecek ne kadar boşa üzüldüğünü hatırlayacanİnşallah gerek kalmaz bu kadar olmayı dört gözle bekleyeceğimi sanmazdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın. Bak gün gelecek ne kadar boşa üzüldüğünü hatırlayacanİnşallah gerek kalmaz bu kadar olmayı dört gözle bekleyeceğimi sanmazdım![]()
İnşallah öyle derim canım inşallahİnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın. Bak gün gelecek ne kadar boşa üzüldüğünü hatırlayacan![]()
canım ilk kürtajı göz önünde bulundurursam bu baya geç geldi. 40 gün evetİyi bari. Stres yapıyorsun. Kaçıncı günde oldun? İlk 40 gün normal demiştik zaten
Canım böyle dengesizlikler oluyormuş diye duymuştum.Maalesef kürtajdan sonra çok şeyi kafamıza takmak zorunda kalıyoruz.Kızlar ya ilk adet sonrası diğer aylarda döngünüz sizin de sapıttı mı? İlk adeti 52. Gün gördüm şimdide 33. Gün oldu hala gelen giden yokönce ne zaman hamile kalacağımı takıyordum şimdi de adet düzenini
![]()
Valla 25 gün sonra felan olanı biliyorum ama 18 gün bilemedim.Kizlar dusuk sonrasi bugun 18.gunum.Yani 12 subatta dusuk basladi 5.gun kanamam bitti.Adet agrilarim var.18 gun sonra adet olunur mu ne dersiniz kizlar.
Hehe valla aynıyız.
Bende her gün göğüslerimi yokluyorum.
Artık, elleye elleye ağrıma noktasına getireceğim
Psikopat gibiyim. O yüzden nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Neyse bugün misafir ağırladığım için unuttum. Bir şeylerle meşgul olunca unutuyorum sanki.
29 günde bir olduğum için bat tarihim 5 Mart- 6 Mart ...
Bu hafta sonuna doğru...
Bakalım ... Eğer olmaz ise üzülmemeye çalışıp, evlilik yıl dönümüne odaklanacağım![]()
Hadi kuzum geçmiş olsun dim ilk adetini atlattınkızlar günaydın. Adetim bitti dün abdestimi aldım toplamda 3 gün sürdü ama baya yoğundu.
sağol canım evet adetide atlattık bakalım neler olacak bundan sonra.Hadi kuzum geçmiş olsun dim ilk adetini atlattın![]()
Daha güzel olcak herşeysağol canım evet adetide atlattık bakalım neler olacak bundan sonra.
inşallah canım inşallah hepimiz içinDaha güzel olcak herşey
Sırayla hamilelik haberleri verip umut olcaz birbirimizeinşallah canım inşallah hepimiz için
inşallah canım hayırlısıyla. öncelikle sıra sende sen hiç korunmadınSırayla hamilelik haberleri verip umut olcaz birbirimize![]()
Valla göğüslerim dolgunlastı yine, adet yaklaşıyo da ondan mı bilmiyorum bakıp göreliminşallah canım hayırlısıyla. öncelikle sıra sende sen hiç korunmadın
o göğüs ağrısı her ikisinede orantılı olabilir en iyisi onu belirti olarak görmeyelimValla göğüslerim dolgunlastı yine, adet yaklaşıyo da ondan mı bilmiyorum bakıp görelim![]()
![]()
Valla öyle canım. Kesin bişe yok daha. Zamanla görceğiz. Beklemek çok zorrro göğüs ağrısı her ikisinede orantılı olabilir en iyisi onu belirti olarak görmeyelim
işte öyle böyle beklemeyi öğreniyoruzValla öyle canım. Kesin bişe yok daha. Zamanla görceğiz. Beklemek çok zorrr
İyi çabuk bitmiş bari. Benimki 4.5 gü çok yoğundu. Bugün 12.gün ama hala lekelenme var. Tamamen bitmedikızlar günaydın. Adetim bitti dün abdestimi aldım toplamda 3 gün sürdü ama baya yoğundu.
Ben de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.Kızlar günaydıın. Rüyamda tanıdıgım 3 kişinin hamile oldugunu görüyodum. Galiba psikolojim git gide bozuluyor![]()