• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya ilk adet sonrası diğer aylarda döngünüz sizin de sapıttı mı? İlk adeti 52. Gün gördüm şimdide 33. Gün oldu hala gelen giden yok :KK43: önce ne zaman hamile kalacağımı takıyordum şimdi de adet düzenini 🤦🏻‍♀️
Canım böyle dengesizlikler oluyormuş diye duymuştum.Maalesef kürtajdan sonra çok şeyi kafamıza takmak zorunda kalıyoruz. :işsiz:

Hehe valla aynıyız.
Bende her gün göğüslerimi yokluyorum.
Artık, elleye elleye ağrıma noktasına getireceğim:KK48:
Psikopat gibiyim. O yüzden nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Neyse bugün misafir ağırladığım için unuttum. Bir şeylerle meşgul olunca unutuyorum sanki.
29 günde bir olduğum için bat tarihim 5 Mart- 6 Mart ...
Bu hafta sonuna doğru...
Bakalım ... Eğer olmaz ise üzülmemeye çalışıp, evlilik yıl dönümüne odaklanacağım:KK74:

Bende misafir ağırladım o yüzden zaman geçti hemde belirti var mı diye bakmadım iyi oldu :KK71: ama bugün kaldığım yerden devam:KK55: hadi kuzum inşallah güzel haberler verirsinde bizimde moralimiz yerine gelir. Yıl dönümü ne zaman :KK51:

Kızlar günaydıın. Rüyamda tanıdıgım 3 kişinin hamile oldugunu görüyodum. Galiba psikolojim git gide bozuluyor:kızgın:

Kızlar günaydıın. Rüyamda tanıdıgım 3 kişinin hamile oldugunu görüyodum. Galiba psikolojim git gide bozuluyor:kızgın:
Ben de rüyamda görümcemin hamile olduğunu gördüm. Hatta uyanınca eşime söyledim. Kadının 3 çocuğu var düşünmüyordu hiç. Bikaç gün önce gerçekten hamile olduğunu öğrendim.

Back
X