• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi az kalmış seninde. Benimde kasıklarımda ağrılar var ama bilmiyorum daha bi hafta geçti yumurtlamanın üstünden:KK12:
Bir hafta geçmiş bile aramızda fazla fark yok, herkesin belirtileri da farklı oluyor, valla bi yanım buruk bi yanım mutlu ne yapacağımı bilemiyorum sevincim yarım kalır diye çok korkuyorum

Bir hafta geçmiş bile aramızda fazla fark yok, herkesin belirtileri da farklı oluyor, valla bi yanım buruk bi yanım mutlu ne yapacağımı bilemiyorum sevincim yarım kalır diye çok korkuyorum
İnsan en çok ondan korkuyor zaten o yüzden dizginlemek istiyor kendini. Ama ister istemez merak oluyor. Bakalım neler bekliyor bizi

Merhaba kızlar bende 1 yıl içinde 4 kez hamile kaldım malesef kese görünmeden düşüyor her defa hayal kırıklığı şuan 4.cü yeni düşüyor kanamam var bir kaç ay ara vermeye karar verdim rahmim toparlansın bu arada prowomen ve promenk eşim için önerdiler 2 ay ondan kullanıcam yumurtalıkları güclendiriyormuş inşallah işe yarar bende de kan pıhtılaşması var iğne kullandım aspirin kullandım ama yinede tutunmuyor hormonlarım iyi eşiminde iyi kendime riskli gebelik doktoru bakıcam birde

İnsan en çok ondan korkuyor zaten o yüzden dizginlemek istiyor kendini. Ama ister istemez merak oluyor. Bakalım neler bekliyor bizi
Her şeyin hayırlısı canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz en azından. Adete bir hafta ya da bir kaç gün kaldımı sanki zaman hiç geçmiyor:KK17:

Ilk güzel haber senden gelecek inşallah :halay::KK76::halay::KK76: Var mı belirti
Günaydıın gözlerimiz senin üstünde hadi inşallah :KK200: belirtilerin var mı
Benimde bata son 4 sırayla güzel haberler verelim inşallah:halay::KK9:
Kızlar belirti olarak bel ve kasık ağrılarım nerdeyse yumurtlamadan sonra sürekli oldu öyle aşırı ağrı şeklinde değilde sizi gibi onun dışında bende göğüs agridi fln hiç olmaz zaten daha önceki gebeliklermde de olmadı öyle işte 😊 İnşallah veririz canım güzel haberler sen ne zaman test yapcan ben aldım evde duruyor da cesaret edemem heralde günü gelmeden yapmaya 🙈

Kızlar belirti olarak bel ve kasık ağrılarım nerdeyse yumurtlamadan sonra sürekli oldu öyle aşırı ağrı şeklinde değilde sizi gibi onun dışında bende göğüs agridi fln hiç olmaz zaten daha önceki gebeliklermde de olmadı öyle işte 😊 İnşallah veririz canım güzel haberler sen ne zaman test yapcan ben aldım evde duruyor da cesaret edemem heralde günü gelmeden yapmaya 🙈
Ben de alacam ama dayanamam yaparım:KK48:acaba çıkar mı şimdi

Ayın 21 inde doktor yumurtan büyümüş dedi o gün mü oluyor yoksa önceki gün mü, ben o günü baz alırsam yarın 10 gün geçmiş oluyor sizce
Büyüyünce ne zaman çatlıyor bilmiyorum ama bence yarın sabah başla teste 🙈 çok heyecanlı

Her şeyin hayırlısı canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz en azından. Adete bir hafta ya da bir kaç gün kaldımı sanki zaman hiç geçmiyor:KK17:
Aynen öyle kuzum valla çok zor inşallah hamilelik haberleri alırız

Benimde kasık ağrılarım var inşallah bebiş vardırr

Back
X