Bir hafta geçmiş bile aramızda fazla fark yok, herkesin belirtileri da farklı oluyor, valla bi yanım buruk bi yanım mutlu ne yapacağımı bilemiyorum sevincim yarım kalır diye çok korkuyorumAy hadi az kalmış seninde. Benimde kasıklarımda ağrılar var ama bilmiyorum daha bi hafta geçti yumurtlamanın üstünden
İnsan en çok ondan korkuyor zaten o yüzden dizginlemek istiyor kendini. Ama ister istemez merak oluyor. Bakalım neler bekliyor biziBir hafta geçmiş bile aramızda fazla fark yok, herkesin belirtileri da farklı oluyor, valla bi yanım buruk bi yanım mutlu ne yapacağımı bilemiyorum sevincim yarım kalır diye çok korkuyorum
Her şeyin hayırlısı canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz en azından. Adete bir hafta ya da bir kaç gün kaldımı sanki zaman hiç geçmiyorİnsan en çok ondan korkuyor zaten o yüzden dizginlemek istiyor kendini. Ama ister istemez merak oluyor. Bakalım neler bekliyor bizi
Ilk güzel haber senden gelecek inşallahVar mı belirti
Günaydıın gözlerimiz senin üstünde hadi inşallahbelirtilerin var mı
Kızlar belirti olarak bel ve kasık ağrılarım nerdeyse yumurtlamadan sonra sürekli oldu öyle aşırı ağrı şeklinde değilde sizi gibi onun dışında bende göğüs agridi fln hiç olmaz zaten daha önceki gebeliklermde de olmadı öyle işteBenimde bata son 4 sırayla güzel haberler verelim inşallah
Ben de alacam ama dayanamam yaparımKızlar belirti olarak bel ve kasık ağrılarım nerdeyse yumurtlamadan sonra sürekli oldu öyle aşırı ağrı şeklinde değilde sizi gibi onun dışında bende göğüs agridi fln hiç olmaz zaten daha önceki gebeliklermde de olmadı öyle işteİnşallah veririz canım güzel haberler sen ne zaman test yapcan ben aldım evde duruyor da cesaret edemem heralde günü gelmeden yapmaya
Yumurtlama gününü biliyor musunBen de alacam ama dayanamam yaparımacaba çıkar mı şimdi
Ayın 21 inde doktor yumurtan büyümüş dedi o gün mü oluyor yoksa önceki gün mü, ben o günü baz alırsam yarın 10 gün geçmiş oluyor sizceYumurtlama gününü biliyor musun
Büyüyünce ne zaman çatlıyor bilmiyorum ama bence yarın sabah başla testeAyın 21 inde doktor yumurtan büyümüş dedi o gün mü oluyor yoksa önceki gün mü, ben o günü baz alırsam yarın 10 gün geçmiş oluyor sizce
Canım benim muhtemel yumurtlamam 18-19u tam emin değilim testle değil uygulamada gördüm çıkar mı yarın acabaYumurtlama gününü biliyor musun
Dur kız daha erken bekleBen de alacam ama dayanamam yaparımacaba çıkar mı şimdi
inşallahAllah tekrarından korusun. Bir dahakine kucağınıza alacapnz bebeğimiz olur inş.
18-19sa kanda kesin çıkar kuzum yapsana yarınCanım benim muhtemel yumurtlamam 18-19u tam emin değilim testle değil uygulamada gördüm çıkar mı yarın acaba
Aynen öyle kuzum valla çok zor inşallah hamilelik haberleri alırızHer şeyin hayırlısı canım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz en azından. Adete bir hafta ya da bir kaç gün kaldımı sanki zaman hiç geçmiyor
Benimde kasık ağrılarım var inşallah bebiş vardırrKızlar belirti olarak bel ve kasık ağrılarım nerdeyse yumurtlamadan sonra sürekli oldu öyle aşırı ağrı şeklinde değilde sizi gibi onun dışında bende göğüs agridi fln hiç olmaz zaten daha önceki gebeliklermde de olmadı öyle işteİnşallah veririz canım güzel haberler sen ne zaman test yapcan ben aldım evde duruyor da cesaret edemem heralde günü gelmeden yapmaya
Yarın test alacam zaten ama ilk idrarla yapmam lazım yoksa çıkmazBüyüyünce ne zaman çatlıyor bilmiyorum ama bence yarın sabah başla testeçok heyecanlı
Yaaa hemen buraya yazYarın test alacam zaten ama ilk idrarla yapmam lazım yoksa çıkmaz@UykucuPanda18 beraber aynı gün yapalım canım yalnız bırakma beni
Inşallah canım ya bugün yine baya kasıklarım ağrıdı ne olur gelmesin batAynen öyle kuzum valla çok zor inşallah hamilelik haberleri alırız
Yazmaz mıyım hiç yapınca haber veririmYaaa hemen buraya yaz
İnşallah kuzum banada dua etYazmaz mıyım hiç yapınca haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?