- 9 Aralık 2019
- 136
- 254
- 53
- 34
Seni çok iyi anlıyorum, ama bu ruh halindeki dalgalanmalar gayet normal.Herkes yaşıyor bunu emin ol yaşamayan kimse yok..Böyle böyle zamanla geçecek, ama bu ay ama öbür aylarda en hayırlı sağlıklı zamanda olsun tekrar üzülmeyelim inşallah![]()
Öyle tabi ama çok zor. Stres de yapmak istemiyorum adet olcaksam zamanında olmam hep uzar. Ama inan içim parçalanıyor. İlk kürtaj oldugum güne döndüm sanki. Geçen haftalar da çok daha iyiydim moral olarak size bile yazıyordum kötüyü düşünmeyin iyi düşünün diye. Şuan kendimi o durumun içinde buldum. İyi düşünemiyorum,şu zaman bu kadarlık olcaktı diye diye kafamın içinde kuruyorum.Nasıl geçicek bilmiyorum
Maalesef o kürtajı yaşadığımızdan dolayı bazı şeyleri kolay kolay atlatamıyoruz.
Büyük travma geçirenler bile var.
Arada ağlamamız bence o kadar normal ki.
O dönemden sonra daha duygusal olduğumun kanaatindeyim. Ve içimde aşırı korkular üremeye başladı.
Her gün dua ettikçe azalıyor sanki. Öyle kendimi rahatlatıyorum.
Bu aralar hamile miyim değil miyim acaba diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Son dört gündür. Kahve içtiğimde tadı kötü gelmeye başladı. Daha önce hamile olduğumu öğrenmeden önceki belirtilerinden biri...
Bu konuyu çevremdekilere bahsettiğimde artık hep oraya bağladığımı düşünüyorlar.
Çevrem dediğimde annem, eşim ve ablam :) Onları çıldırttım artık. Arkadaşlarıma tabii söylemem deli olduğumu düşünürler.
Her neyse , Annemi o kadar bıktırdım ki, bebek konusunu artık konuşma diyor.

Bezdirmeyi başardım.
Nasıl atlatabilirim bilmiyorum.