• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olacakmışım gibi ağrılar var bu kadar erken olur mu 25 gün oldu :KK43: Döngüm 31-32

:KK51:
Adet olacakmışım gibi ağrılar var bu kadar erken olur mu 25 gün oldu :KK43: Döngüm 31-32
Benimde bugun karnım ağrıdı biraz. Olcam mı acaba dedim. Ama erken olan da var belli olmaz bu işler

ağrın var mı peki? sen 45e yaklaştın olmazsan bakalım doktor ne diyecek :KK43: beta hcg baktırdın mı hiç nasıl düşmüş diye
43 gün oldu. Hiç ağrım kalmadı. Akıntı vs de kalmadı. Sadece midem bulanıyor. Her adet öncesi benim midem hep bulandırdı. Hiç baktırmadım hafta içi betaya batıracağım. Haftasonuna kadar olmazsam da doktora gideceğim :KK61:

Bu adet beklemek can sıkıcı biliyorum kötü bişey olmasından korkuyor insan, benimde bir türlü gelmemişti tam o hafta doktara gidecektim 40 gün sonra geldi. Bu hafta gelmesse mutlaka gidin doktora
Benim bugün 43.gün gelmiyor bir türlü.. Hafta sonu gideceğim gelmezse artık :kızgın:

Çok geçmiş olsun canım. Sonuç ne zaman çıkıyor. Yeni mi kürtaj oldun. Valla benim ilk kürtajım ve araştırlmadı zaten inşallah bidaha yaşamam inşallah sende yaşamazsınn❤ ilk düşükle ikincinin arasında ne kadar zaman var
İki kürtajda alınan parcalar patoloji ye gitti sıkıntı yok onda. Her iki gebelik arasında 4 ay var. Korunmayı bıraktığım ikinci ayda hamile kaldım cok şükür ama iste ilerlemiyor daha doğrusu ilerliyor ama bir yerde tıkanıyor ınsallah sonucları cıksın bir cok doktora gidecegim. 10martta belli olacak sonuc
Canim çok geçmiş olsun. Kromozom analizinden bahsetmişsin. Arkadaşımın kardeşinin iki düşüğünde de incelemeye göndermişler ikisinde de down sendromlu demişler ama şuanda 5 yaşında gayet sağlıklı bir çocuğu var. Olumsuz bir sonuç çıksa bile kötü düşünme inşallah
Bize de laboratuvardaki doktor bisey cıkmaz ama yine de yaptırın demıs. Korkuyorum acıkcası sonuctan sıkıntı cıkarsa tüp bebege yönlendiriliriz diye cok korkuyorum ınsallah sıkıntı cıkmaz 🙏🙏
Çok geçmiş olsun herşey çok güzel giderken çok acı yaşadıklarınız, inşallah son olur😞 inşallah hepimiz anne oluruz zamanı geldiğinde😞
Herkese günaydın 🌸
İnanın her sabah aynı saatte tuvalete gidip kusuyorum cok kötü gecıyrdu ama ben şükrediyordm bebegim den sinyal alıyorum hayatta diye iki gun kusmadım esım şüphelendı doktora gittik yıkıldık Allah kimseye kimseye yasatmasın. İnsallah hepimiz saglıklı gebelik ler yasariz 🙏🙏
Çok geçmiş olsun... Allahım bir daha yaşatmasın :KK61:

Allahım size sabır versin... Çok şükür sebebini öğrenmişsiniz... Bir daha Allahım yaşatmasın sağlıkla sıhatle kucağınıza alın bebeğinizi

Tabiki haber veririm ama hala olmadım bıktım ya. :KK61:

Sizi en iyi anlayanlar sizin durumunuzu yaşayanlardır:KK61: Allahım bir daha yaşatmasın...

İnşallah bundan sonraki gebeliğinizde bir sorunla karşılaşmadan sağlıkla sıhatle kucağınıza alırsınız :dua::dua:
Amin cok tesekkur ederim cümlemizin kucagını bos bırakmasın 🙏🙏

Kızlar ya ilk adet sonrası diğer aylarda döngünüz sizin de sapıttı mı? İlk adeti 52. Gün gördüm şimdide 33. Gün oldu hala gelen giden yok :( önce ne zaman hamile kalacağımı takıyordum şimdi de adet düzenini 🤦🏻‍♀️

Yarın test alacam zaten ama ilk idrarla yapmam lazım yoksa çıkmaz :KK17: :rapci:@UykucuPanda18 beraber aynı gün yapalım canım yalnız bırakma beni:dondurma:
Tamam kuzum bende yapcam yarın test aldm hazır bekliyordu yarın ilk idrarla yapcam🤭

18-19sa kanda kesin çıkar kuzum yapsana yarın 🙈 inşallah bebiş geliyordur :anneadayı:
Yaa kan için henüz gidemem canım küçük oğlum var evde kesinleşmeden gitmem sanırım boşa gitmiş gbi olurum üzülürüm eğer evdeki testte çıkarsa giderim 😚

Kizlar dusuk sonrasi bugun 18.gunum.Yani 12 subatta dusuk basladi 5.gun kanamam bitti.Adet agrilarim var.18 gun sonra adet olunur mu ne dersiniz kizlar.

:KK70:
Aynen öyle,dışardan çok basit gözükebiliyor insanlara ama biz bi can kaybettiğimizi bildiğimiz için acının en dibini yaşıyoruz.Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürsün,acılarımızı dindirsin.

Benimde biraz önce sol kasıgım o kadar ağrıdı ki aynı hamileliğimde ki gibi belim de çok ağrıdı ama iş yaptığım için olabilir o:KK70:her sabah göğüslerime bakıyorum farklılık var mı diye:KK71: ben kimseye bişe demiyorum eşime diyorum ama çok ümitlenmek istemiyorum. İnşallah hamilesindir bat ne zaman

Hehe valla aynıyız.
Bende her gün göğüslerimi yokluyorum.
Artık, elleye elleye ağrıma noktasına getireceğim:KK48:
Psikopat gibiyim. O yüzden nasıl atlatacağım bilmiyorum.
Neyse bugün misafir ağırladığım için unuttum. Bir şeylerle meşgul olunca unutuyorum sanki.
29 günde bir olduğum için bat tarihim 5 Mart- 6 Mart ...
Bu hafta sonuna doğru...
Bakalım ... Eğer olmaz ise üzülmemeye çalışıp, evlilik yıl dönümüne odaklanacağım:KK74:

Sizi en iyi anlayanlar sizin durumunuzu yaşayanlardır:KK61: Allahım bir daha yaşatmasın...

Haklısınız. Sizlerle paylaşmak inanın beni çok rahatlatıyor.
Amin :dua: İnşallah bir daha yaşamayız.

Back
X