3 gün daha bekle bakalım. Eğer gelmezse doktora gidersin. Ayy ölüm gibi ya. Valla birde adet bekliyoruz ya42 gün oldu
Ben de bakıyorum ağustos annelerineAynı benim de, bir ağlama bir gülme hali var kafamdan atmaya çalışıyorum ben de... iyi düşünmeye iyiye şartlamaya çalışıyorum, olacak zamanla...
Istemsizce hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz,ben de sayıyorum yarın 12 hf dolacaktı...gebelikleri devam edenlere bile bakıyorum bazen kendimi alamıyorumhenüz işlemedi zaman ama emin ol birgün işleyecek,bunu iyilestirebilecek başka bir de bebek var ama o da biz iyileşmeden gelmez belki ilk adetten sonra az da olsa düzelme olur...
Hamile olanları düşündünçe kahroluyorum. Bu kıskançlık değil çünkü ben hamile oldugumu öğrendiğimde de çevremde bi iki kişinin olmuyordu onlar için çok dua ettim. Ama hamileliği devam edenleri gördükçe benim suçum neydi diyorum. Bende mi hata var diyorum. Şu hayatta ne para da ne mal ne mülkde gözüm var. Para da kazanılır herşey olur. Ama evlat öyle mi. Kelimesi bile insanın içini titretiyor.Aynı benim de, bir ağlama bir gülme hali var kafamdan atmaya çalışıyorum ben de... iyi düşünmeye iyiye şartlamaya çalışıyorum, olacak zamanla...
Istemsizce hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz,ben de sayıyorum yarın 12 hf dolacaktı...gebelikleri devam edenlere bile bakıyorum bazen kendimi alamıyorumhenüz işlemedi zaman ama emin ol birgün işleyecek,bunu iyilestirebilecek başka bir de bebek var ama o da biz iyileşmeden gelmez belki ilk adetten sonra az da olsa düzelme olur...
Bende eylül olcaktım. O topiği gördükçe mahvoluyorum.Ben de bakıyorum ağustos annelerine
He ya suratım da sivilceler çıktı artık olsun ya bıktım olayım da iyice temizlensin içim artık tekrar hamile olayım3 gün daha bekle bakalım. Eğer gelmezse doktora gidersin. Ayy ölüm gibi ya. Valla birde adet bekliyoruz ya
Cok geçmiş olsun... insallah bir daha olmaz...Kurtaj oldunuz mu? Su anda aspirin kullanıyor musunuz, bir de hangi genlerde çıktı sorunAllah ım isteyen herkese nasip etsin öncelikle.. ben 3 yıllık evliyim son 8 ay içerisin de 3 tane kaybım var 2 si kimyasal gebelik en sonuncusu boş keseydi. genetik testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. tekrar hamile kalırsam iğne vurulacağım 9 ay. inşallah 4. sünü yaşamam çok zor bir durum..
Ben de pihtilasmadan şüpheleniyorum daha sonuçlarım çıkmadı..Coraspini gebelikten ne kadar süre önce başlamak lazım bir bilginiz var mı acaba.Doktorum şu anda bekletiyor ama ben biraz aceleciyimkürtaj olmadım doktor kürtaj veya renkli ile atacaksın dedi ben bekleyip renkli ile attım. aspirin değil de coraspin yazdı doktorum onu ve folik asit kullanıyorm. v leiden heterizogot bir de mthfr c677t de ki genlerim de sorun var
Bi kaç gün daha beklicen mecbur canım. Olursan yaz mutlaka. Bakalım bizim nasıl ilerliyor sürecimiz.He ya suratım da sivilceler çıktı artık olsun ya bıktım olayım da iyice temizlensin içim artık tekrar hamile olayım
Amin canım. Çok geçmiş olsun sanada. Boş kese oldugu kaçıncı haftada anlaşılıyor.5. Hafta 6.haftalarda mıAllah ım isteyen herkese nasip etsin öncelikle.. ben 3 yıllık evliyim son 8 ay içerisin de 3 tane kaybım var 2 si kimyasal gebelik en sonuncusu boş keseydi. genetik testi yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. tekrar hamile kalırsam iğne vurulacağım 9 ay. inşallah 4. sünü yaşamam çok zor bir durum..
Kürtaj oldum, hic belirti vermeden rutin kontrolde öğrendim bebeğin gelişimi ve kalp atışı durmuş, hiç beklemiyordum büyük bir şoktu benim için...Beta hcg değerlerim çok güzel artmıştı, kese normal zamanda görülmüştü ama doktorum söylemese de sonrası sanırım yavaş ilerledi bende...o yuzden supheleniyorum ben de..7 haftalık olması gereken zamanda ölçüm 6 hf ile uyumlu cıktı, o pıt pıt kalp atışını gördüğümüz halde duyamadık,sonraki kontrolde de olanlar oldu zateno konu hakkında hiç bir bilgim yok ama bnm doktorm da sonuç görmeden hiç birşey yapma dedi bence bekleyin sizde.. sonuçları götürdüğüm gün yazdı, hemen başla hamile kalır kalmaz yanıma gel ddi hamile kalınca da iğne yazacak çünkü sizin düşük var mı??
İğneyi herkes çok rahat yapıyor alışılıyor bence..doktorun onerisiyle 2 adet korunacagim ben zaten ama sonra hic korunmayacagim hani coraspini birkac ay onceden baslamak gerekiyorsa diye sorayım dedim...doktor bisey cikmayacagini dusunuyor sanırım..Bakalım göreceğizçok zor canım benm sen doktornu bekle pıhtılaşma çıkarsa iğne olursn gerekirse benm iğne olmam şart mesela bunu düşündükçe tüylerim ürperiyor iğneden çok korkarım ama sonra bebişin gelebileceği ihtimali geliyor aklıma bütün korkularımın yerini umutlar dolduruyor..
yok bence öyle 2 ay önceden başlanacak bişey değil çünkü ilacı iç hamile kal gel dedi max 1 ay önce olabilir diye düşünüyorm ama yine doktor daha iyi bilir.İğneyi herkes çok rahat yapıyor alışılıyor bence..doktorun onerisiyle 2 adet korunacagim ben zaten ama sonra hic korunmayacagim hani coraspini birkac ay onceden baslamak gerekiyorsa diye sorayım dedim...doktor bisey cikmayacagini dusunuyor sanırım..Bakalım göreceğiz
Anladım hayırlısı sağlıklısı olsun da en önemlisi o inşallah en kısa sürede kavuşursunuz siz deyok bence öyle 2 ay önceden başlanacak bişey değil çünkü ilacı iç hamile kal gel dedi max 1 ay önce olabilir diye düşünüyorm ama yine doktor daha iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?