• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi
Sagolun allah razı olsun. Ben de yeni tahlil verdim araştırılması icin 1.5 ay sonra çıkacak

Bende eşime diyorum bidaha hamile olursam sanada söylemicem:KK6: ama eşime söylerim sanırım her zaman yanımda olan o bi sorunum sıkıntım olduğunda da. Ama başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Sevincimizi paylaşmak istedik bize hüzün kaldı geriye:mad:
ben de düşünüyorum daha ama sadece ona söylerim muhtemelen :KK43: Ah gelsin de o günler, düşünmesi kalsın geriye sadece
Allah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi
Sadece iğne mi kullandınız, aspirin gibi hap da vermediler mi?

ben de düşünüyorum daha ama sadece ona söylerim muhtemelen :KK43: Ah gelsin de o günler, düşünmesi kalsın geriye sadece

Sadece iğne mi kullandınız, aspirin gibi hap da vermediler mi?
Coraspin folikasit vermişlerdi fakat doğuma kadar kustum sadece 7 kilo almıştım oda bebek ve vs.ydi claxen 6000 hergün ve lohusalıktada 40 gün vurdu eşim .

Kızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben kan ilacı kullanıyorum kürtajdan sonra kullanmaya başladım ve 9 tane hapım kaldı. İlacım bittikten sonra kan değerlerime baktırmak istiyorum.Şüpheli ilişkinin üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor. Eğer gebelik varsa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyip mi gitsem?

Kızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben kan ilacı kullanıyorum kürtajdan sonra kullanmaya başladım ve 9 tane hapım kaldı. İlacım bittikten sonra kan değerlerime baktırmak istiyorum.Şüpheli ilişkinin üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor. Eğer gebelik varsa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyip mi gitsem?
14 günde çıkar canım :anneadayı:

Bazen geç döllenme de olabiliyor ya. Folik asite başlıcam ilaç bitince zaten. Tabi bu planları adet olmazsam üzerine yapıyorum:spor:
sen yumurtlamandan eminsen uzerine 14 gun koyman yeter tahlil için,
eğer emin değilsen geç döllenme ihtimaline karşı gün aşırı baktırmaya devam edersin 🤗 ben yaşadım geç döllenme ama yumurtlama günümü bilmiyordum

sen yumurtlamandan eminsen uzerine 14 gun koyman yeter tahlil için,
eğer emin değilsen geç döllenme ihtimaline karşı gün aşırı baktırmaya devam edersin 🤗 ben yaşadım geç döllenme ama yumurtlama günümü bilmiyordum
Valla eminim,tekrar aynı akıntı gelmezse o gün yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Bana düşen yalnızca beklemek :KK51:

Doktorun mu vermişti kan ilacını canım

yumurtlama gününü hesapladıysan eğerki eminsen 14 gün sonra adet olursun ama inşallah olmazsın :)
Ya gerçekten mi:KK28: yani ben ovulasyonla takip etmiyorum,hiç etmedim zaten fakat gelen akıntımdan anlıyorum hamile olduğum ay da anlamıştım:21: inşallah hamileyimdir

Ya gerçekten mi:KK28: yani ben ovulasyonla takip etmiyorum,hiç etmedim zaten fakat gelen akıntımdan anlıyorum hamile olduğum ay da anlamıştım:21: inşallah hamileyimdir
genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir ama adet döngüne bağlıdır bu eğer 30 günde adet oluyorsan 15 15 dir. hamile değilsende rahmin hazır değildir kendini hep iyiye odaklama ama

genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir ama adet döngüne bağlıdır bu eğer 30 günde adet oluyorsan 15 15 dir. hamile değilsende rahmin hazır değildir kendini hep iyiye odaklama ama
Kürtajdan sonra döngüm değişmiştir diye düşünüyordum. 29 günde bir oluyordum normalde. Kötü düşünmek istemiyorum canım ondan böyleyim ama hazırım herşeye de olmazsa üzülürüm ama en azından bi adet gördüm derim o da iyi yanı.

Back
X