- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
Amiin canım inşallah ya bende Çok istiyorum herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallahKasık batmaları inşallah yerleşme yüzündendir
Evet ben nisanda başlayacağım, test yapmadan deneyeceğim ben de, aramızda şimdiden deneyenler de var, inşallah hepimizin ilk denemede sağlıklı gebelikleri olur ve devam ederO kadar çok istiyorum ki
Evet ben nisanda başlayacağım, test yapmadan deneyeceğim ben de, aramızda şimdiden deneyenler de var, inşallah hepimizin ilk denemede sağlıklı gebelikleri olur ve devam ederO kadar çok istiyorum ki
Yıl bittiği için mi avantajı oluyor, doğum tarihi ocak oluyor değil mibenim de o zamana kadar testlerim temiz çıkar ve doktor izin verirse nisanda başlamayı istiyorum. devlet memuruyum eğer nisanda tutarsa doğum iznim çok iyi denk geliyor.
Çalışan anneler izinleri,tatilleri de planlıyor değil miMilli egitimde çalışıyorum. Ocak ayına denk gelirse 2.dönemi kapatabiliyorum doğum izniyle. Üstüne de yaz tatilini ekleyince biraz daha büyümüş oluyor ok açılana kadar insallah
E nabıza siz sorunca baktım. Kendim düşük yaparken 12 haziranda 189'muş beta hcg hamileliğimi öğrendiğim test bu. 19 unda düşük başlayınca ölçtürmüşüm 135'e gerilemiş. En son 6 temmuzda sıfırlanmış canım. Yani 17 günde sıfırlanmış. Ve ben bunun üstüne 15 temmuzda tekrar hamile olduğumu öğrenmiştimBayanlar sizin düşükten sonra nezaman kan değeriniz sıfırlandı.ben çarşamba gecesi düşük yaptım bugün kan değerim 11.49 çıktı.sizce sıfırlanması uzun sürermi.kanamam biteli iki gün oluyor
Evet maalesef canım. Biraz daha toparlansın diye onu düşünmemiz gerekiyorÇalışan anneler izinleri,tatilleri de planlıyor değil mi
Ah tabi ya,inşallah denk gelirde senin içinde iyi olur bebiş de büyür birazEvet maalesef canım. Biraz daha toparlansın diye onu düşünmemiz gerekiyor
Ben de öğretmenim 2.dönem kapanınca rahat oluyo gerçekten.Milli egitimde çalışıyorum. Ocak ayına denk gelirse 2.dönemi kapatabiliyorum doğum izniyle. Üstüne de yaz tatilini ekleyince biraz daha büyümüş oluyor ok açılana kadar insallah
Kaç günde sıfırlandıgını kontrol ettirdiniz mi? Baya kötüymüş çok yıpratıcı olmuşturBenim hcg çok karışıktı. İlk öğrendiğim 6 ocakta gece 350 sabah 294 sonra bikaç gün içinde 217 oldu. Düşüyor derken tekrar yükseldi 350 deyken kürtaj oldum. Sonraki gün 400 olunca. Dış gebelik teşhisi kondu. İğne vurundum 700kadar çıktı 2.doz iğneyle tekrar düştü 180 olduğu gün kese kan ma başlattı. Bu defa ameliyat oldum. Gerçekten çok yıpratıcı yedı. En az 100 defa kan verdm. Bu süreçte 15 günde hastanede yattm.
Ameliyattan sonra baktrmadm hiç. Dr 2 ay bekle diyince şaşrdm. Çünkü dikilşkerm varKaç günde sıfırlandıgını kontrol ettirdiniz mi? Baya kötüymüş çok yıpratıcı olmuştur
Dikişlerin nasıl şuan iyileşti miAmeliyattan sonra baktrmadm hiç. Dr 2 ay bekle diyince şaşrdm. Çünkü dikilşkerm var
Yaa çok zor geçmiş gerçekten. Çok geçmiş olsun. Inşallah böyle bir seyi yaşamazsın tekrardanBenim hcg çok karışıktı. İlk öğrendiğim 6 ocakta gece 350 sabah 294 sonra bikaç gün içinde 217 oldu. Düşüyor derken tekrar yükseldi 350 deyken kürtaj oldum. Sonraki gün 400 olunca. Dış gebelik teşhisi kondu. İğne vurundum 700kadar çıktı 2.doz iğneyle tekrar düştü 180 olduğu gün kese kan ma başlattı. Bu defa ameliyat oldum. Gerçekten çok yıpratıcı yedı. En az 100 defa kan verdm. Bu süreçte 15 günde hastanede yattm.
Rabbimden hayırlısı tabiki biz böyle planlıyoruz ama O bize ne zaman ne verir bilemeyiz. Hayırlısı tabikiAh tabi ya,inşallah denk gelirde senin içinde iyi olur bebiş de büyür biraz
Bana bunların gizli bilgi olduğunu sadece elden alabileceğimi söylediler.Ne güzel erken çıkmış senin ya, ben çatlayacağım meraktanKızlar trombofili paneli yaptırmıştım ben ayın 13ünde. Sonuç çıkmış galiba sitesine girdiğimde görünüyor ama açılmıyor. Sonuç ektedir diyo, tıklamaya izin vermiyor ama. Sizler yaptırdıysanız netten görebilmiş miydiniz?
Kromozom analizi de istemiştim o görünmüyor henüz. Diğeri ile aynı anda almaya gidecez de doktor öyle gelin demişti çatladım ay resmenKeşke açılsa
Bana bunların gizli bilgi olduğunu sadece elden alabileceğimi söylediler.Ne güzel erken çıkmış senin ya, ben çatlayacağım meraktan
Ben telefonla öğrenecekmişim çıkıp çıkmadığını, 1.5 ay sonra bir sorun dediler ama 1 ay dolunca soracağım, 15 gün oldu benim kan vereliValla bende şaşırdım ya devlette yapıldı üstelik. Bekleriz en az 2 ay diyodum. Siz ne zaman yaptırdınız? Arada girip bakın sizde belki çıkar hemen
Ben yeni dün verdim ama bana da tek tek genetik,biyokimya,mikrobiyolojiye gidip sonuçlarını elden alıp bize getireceksin dediler. Sen hangi siteden bakıyorsun ki?Valla bende şaşırdım ya devlette yapıldı üstelik. Bekleriz en az 2 ay diyodum. Siz ne zaman yaptırdınız? Arada girip bakın sizde belki çıkar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?