Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim hepimize nasip etsin hayırlısıyla rabbim

Ben de 2 hafta önce kan verdim..1.5-2 ay dediler bana da.Onun sonucuna göre doktorumla tedavi takip planlama yapacağız.Sağlıklı gebelik nasip eder inşallah hepimize Allah
Tekrar hamilelik için sonuçlarını bekleyeceksin sen de ozaman. Insallah hayırlısıyla bu süreci atlatıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canim

Tekrar hamilelik için sonuçlarını bekleyeceksin sen de ozaman. Insallah hayırlısıyla bu süreci atlatıp sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canim
Bekleyeceğim yoksa içim rahat etmez kafaya takarım kendimi biliyorum...Bebeği stres çok etkiliyor rahat olmak lazım.Zaten 2 ay korunma önerdi doktorum, hemen hemen denk gelecek tarihler.Ben gebeyken de rahat değildim ama demek ki varmış bir bildiğim,Allah hissettirmiş ama anlamak istememişim.O yüzden bu sefer kafamı rahatlatabildigim kadar rahatlatacagim.Birsey olacaksa yine olur ama benim vicdanim rahat olur

Aslında biraz tez canlı davranıyoruz ya da psikolojimiz buna itiyor bizi bir kayıp yaşadıktan sonra daha çok istiyoruz.
Ama en mantıklısı doktoru dinleyip ona göre hareket etmek. Aksi taktirde Allah muhafaza yine aynı şekilde sonuçlanırsa hep bi 'keşke gitseydim' 'keşke doktoru dinleseydim' oluyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan.
Tabi en kötüsünü düşünerek böyle diyorum ama beklemeyenlerde de iyi bi sonuçla karşılaşıladabilinir bu da bi ihtimal.
Hayatta herşey bir sınav bir musibetle karşılaştığımız 'ilk' anda rabbimize isyan etmemek, bir nimetle karşılaştığımızda da şükretmeyi unutmamak gerek.

Ben de bugün araştırılması için kan verdim. Genetiğe bakacaklar. 1.5 ay sonra çıkacakmış sonuçlar. Bakalım ne çıkacak.
Ben ve eşim öncesi yaptırmıştık ve aklına gelecek hamilelik için toksoplazmadan tut kan pıhtılaşmasına kadar tüm testler yapıldı.5000 küsür enaz gitmiştir testlere. herşeyimiz temizdi.benim sadece rezervim az oda zaten hamileliği engelleyen biley değil.sonuçta bir yumurta ve bir sperm yeterli ki yumurta takibide yaptırtıyordum.23-22 mm de çatlıyorlardıda. Gayet iyi bir olgunluk. Rahim kalınlığıda çok iyidi.doktorların tek söylediği şey doğal seleksiyon.ben hamilelikte rahat olduğum kadar hiç bir zamanım olmamıştı.mide bulantısı yoktu neşem yerindeydi.sağlıkı besleniyordum zaten öncesi bir ay detox yapmıştım.herşey bukadar pozitif iken düşmesi Allahın elbette taktiri ama ben hala bir sebep var diye düşünüyorum.başka neyapılabilinir diye kaç zamandır düşünüyorum yok bulamıyorum.

Günaydın kızlar ben Aralık'ta kürtaj oldum biliyosnz ama burda okuduğumda göre herkesin lekelenmesi vs olmuş ama benim kurtajdan sonra hiç olmadı sıkıntı olmuş mudur ki vede 1 ay sonra adet gördüm hemen ama korunduk daha bu ay başladık çalışmalara bakam hayırlısı :)

Günaydın Sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum, sadece lekelenme varken ilişki önermiyorlar.2 adet korundun o zaman değil mi? Seni takipteyim Haberleri bekliyoruz

Bayanlar sizin düşükten sonra nezaman kan değeriniz sıfırlandı.ben çarşamba gecesi düşük yaptım bugün kan değerim 11.49 çıktı.sizce sıfırlanması uzun sürermi.kanamam biteli iki gün oluyor

Bana Dr kanamam olup olmaması çok önemli değil demişti

Günaydın Sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum, sadece lekelenme varken ilişki önermiyorlar.2 adet korundun o zaman değil mi? Seni takipteyim Haberleri bekliyoruz
Evet canım nolur nolmaz diye 2 adet korundum bakalm kuzum hayırlısı inşallah güzel haberler veririm aslında fazla umutlu değildim ama bugün böyle batma gibi biseuler oldu kasıklarımda umutlandim bı an psikolojik değildir umarım

Bu arada sen nisands mı baslicaktn galiba canm.insallah seninde buradaki herkesin dhemen ilk ay tutar yaa

Yaaaaaaa inşallah değildir yaaaa yumurtlama gunu ne zamandı?

Yaaaaaaa inşallah değildir yaaaa yumurtlama gunu ne zamandı?
Canım ovu testi yapmıyorum ama takvimim uygulamasına göre 19u ben kendimde mesela hissettim resmen 2 gün ağrım çoktu 19unda birden ağrılar püf oldu uçtu sanki dedim çatladı heralde yumurta

Canım ovu testi yapmıyorum ama takvimim uygulamasına göre 19u ben kendimde mesela hissettim resmen 2 gün ağrım çoktu 19unda birden ağrılar püf oldu uçtu sanki dedim çatladı heralde yumurta
Kasık batmaları inşallah yerleşme yüzündendir
Bu arada sen nisands mı baslicaktn galiba canm.insallah seninde buradaki herkesin dhemen ilk ay tutar yaa
Evet ben nisanda başlayacağım, test yapmadan deneyeceğim ben de, aramızda şimdiden deneyenler de var, inşallah hepimizin ilk denemede sağlıklı gebelikleri olur ve devam eder O kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…