Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetine baya varmış yani bu kadar erken belirti olmaz bence.

Haklısın canım , bu kadar erken belirtinin olmaması gerekiyor.
Ama elimde olmadan acaba mı diyorum.
Bu hafta değil haftaya Cumaya kadar adet olmam lazım.
Bakalım.

Kürtajdan sonra hemen kapıp belirtiler erken gösteriyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Öncekinde hiç midem bulanmamıştı. Ve bu kadar kendimi garip hissetmemiştim.
Her neyse belki de psikolojik yapıyorum
Hakkımızda hayırlısı, hayal kırıklığına uğramamak adına çok düşünmemeye çalışacağım.

Canım aslında senin hissin çok önemli ben hamile olduğum ay ben kesin hamileyim demiştim hissetmiştim gerçekten çok fazla belirti yaşamadığım halde sen de hissediyorsun neden olmasın ki

Çok haklısın, ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki..ister istemez hepimizde olacak galiba kafada kurma durumları

Kızlar size bişe sorcam. Sübyan muskası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Belirti olması için erken bence.gönlüne göre olur her şey inş.

Ilk düşükten sonraki adetimi hatırlamıyorum. Ama ard arda olan yani kürtajsız kendim düşük yaparken kanamam 1 hafta sürdü. (Adetim de normalde 1 hafta sürer) 14. Günü öncesini ve sonrasını degerlendirmiştik. O hesaba göre de günüm geçerken hamile olduğumu öğrendim. Ama herkesin farklı oluyor sanırım. Bu topikteki arkadaşlardan 20-35 gün geçmesine rağmen adet görmeyenler var.

Ben hamileyjen çok halsizdm.acayip Bi yorgunluk halim vardı. Arkadaşıma söylemiştm hatta o da diyet yapıyorsun o yüzden demişti. Ben de farklı Bi halsizlik demiştim. Sonra koku hassasiyet de olunca kesin hamileym dedim.adetm de geçince dişçiye gidecektim. Gidip kan verdm çıkmadı. Geç döllenmiş demek ki. Sonraki gün adet oldum röntgen çektm antibiyotik kullandım. Adetm bittikten sonraları lekelenmekerm ve kasık ağrılarım oldu. Kadın doğuma gitmeyi düşünürken düşük yaptpmı öğrendm. Ben hamileyjen normal adet olmuşm.çok şaşrdm açıkcası

Teşekkürler benim düşük öncesi 3-4 gün sürdü kanama sonrasıda 4 gün sürdü.adetim 5 gün sürer ama.gerçi ben 10 gün boyunca düşürmeye çalıştım düşmüyordu bir türlü doktorlarımın ikiside neyaptıysak kürtaja yanaşmadı öldüm dirildim resmen.çünkü ilk gebelik rahim müdahale görsün istemediler.Kanama bittikten sonra 14. Gün değilmi değerlendirdiniz.

Evet normalde benim adetlerim sancısız geçer ve düşüklerim de 4 ya da 5 haftada oldu. Yani çok küçüklerdi. Ama onun da sancısı bambaşka.
Hayır düşürmeye başladığım günü 1. Gün saydım. Adet gibi yani.
Ama şöyle birşey var ben sancılanıyorum sonra tuvalete gidince keseyi düşürüyorum üçünde de bu şekilde oldu. Diger ikisinde ertesi gün kürtaja çağırdı doktor. Ama kendim düşürürken ne cesaretse gitmedim doktora.

Ben de bugün araştırılması için kan verdim. Genetiğe bakacaklar. 1.5 ay sonra çıkacakmış sonuçlar. Bakalım ne çıkacak.

Evet hamileyken normal adet olanlar oluyomuş biride sensin demekki

Bende de vardı o bambaska halsizlik hali...ve kirec gibiydim, herkes hasta oldugumu düşünüyordu

Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun gitsin gelmesin ben neler çektiğimi düşününce bile psikolojim bozuluyo.onca acıya üç çocuk doğurmuştum.Allahım bize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Ben de bugün araştırılması için kan verdim. Genetiğe bakacaklar. 1.5 ay sonra çıkacakmış sonuçlar. Bakalım ne çıkacak.
Ben de 2 hafta önce kan verdim..1.5-2 ay dediler bana da.Onun sonucuna göre doktorumla tedavi takip planlama yapacağız.Sağlıklı gebelik nasip eder inşallah hepimize Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…