Teşekkürler canımCanım mesala ben kürtaj olalı 16 gün oldu dün yumurtlama günümdüinternette 15-20 gün sonra oluyor diye yazıyor
Dün ilk ilişkim oldu korunmasızsen korunmuyosun demi
Vallahi ya. Başımıza bunlar gelmese bizim için herşey sıradan olabilirdi ama bundan sonra çok zor. Yakında nefes alış verişimizi sorgulayacağızBaşıma bunlar geldikten sonra en ufak şeyi takmaya başladım, aklımı kaçırıyorum galiba
ooo çalışmalar başlamışDün ilk ilişkim oldu korunmasızBakalım nolcak. Ama hiç korunmayıp hamile kalamayanlarda var rahim hazır değilse olmuyo zaten hakkımda hayırlısı
Hayırlısı olsun en sağlıklı zamanda gelsin meleklerDün ilk ilişkim oldu korunmasızBakalım nolcak. Ama hiç korunmayıp hamile kalamayanlarda var rahim hazır değilse olmuyo zaten hakkımda hayırlısı
Rica ederim kuzumTeşekkürler canım
Başladı vallaooo çalışmalar başlamışhadi hayırlısı bakalım. bekleyelim neler olacak
İnşallah kızlarHayırlısı olsun en sağlıklı zamanda gelsin melekler
acele etmiyeydin iyiydi aslında. neyse artık beraber bekleyelim bakalım neler olacakBaşladı vallamecburen kürtaj sonrası 45 güne kadar beklerim zaten eğer adet gelmezse kan testi yaptırırım
Çok haklısın vallaacele etmiyeydin iyiydi aslında. neyse artık beraber bekleyelim bakalım neler olacak
hep aynı şeyler olacak diye bişey yok canım. bak 2 kürtajdan sonra bile umudum aynen devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı umarım aynı şeyleri tekrar yaşamayızÇok haklısın valladua edin bana tekrar kötü bişe yaşamim
Hepimiz için bol bol dua ediyorum bu hayal kırıklığı son olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım bebekleri diyeÇok haklısın valladua edin bana tekrar kötü bişe yaşamim
Benim umudumda o. İnşallah canımm birbirimize güzel haberlerle gelelimhep aynı şeyler olacak diye bişey yok canım. bak 2 kürtajdan sonra bile umudum aynen devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı umarım aynı şeyleri tekrar yaşamayız
Evet inşallah birbirimize veririz güzel haberleriHepimiz için bol bol dua ediyorum bu hayal kırıklığı son olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım bebekleri diyeİleride burdan güzel gelişmelerimizi paylaşmak nasip olsun...
Güzel geçti büyümüş kocaman olmuş karnı, o kadar tatlıydı ki, ona bakıp bakıp bizim hayalimizi kurdumEvet inşallah birbirimize veririz güzel haberleribirbirimizin dertleriyle dertlendik,sevinçleriyle de mutlu olalım. Sen naptın canım,hani hamile biriyle görüşcektin ya nasıl geçti günün
Yaa kesinlikle çok tatlıdırrGüzel geçti büyümüş kocaman olmuş karnı, o kadar tatlıydı ki, ona bakıp bakıp bizim hayalimizi kurdumBir ara ağladım ama napayım olur o kadar Yapacak birşey yok.Allah tekrarını yaşatmasın
Canım adetine baya varmış yani bu kadar erken belirti olmaz bence.Kızlar , hamilelik dönemini hatırlıyor musunuz?
Benim ilk defa geçen gün kasıklarım ağrıdı dışarıda olduğum gün, üşütmüş olabilirim diye düşündüm.
Sonra da bugün midem bulandı.
Bugün folik asitten sonra baya fındık yedim.
O yüzden midem karışmış olabilir mi diye düşünüyorum :S
İlk gebeliğimde daha önce böyle şeyler yaşamamıştım. Sadece göğüsümün ağrıdığını hissetmiştim.
Ümitlenmek de istemiyorum. Bu çok yorucu süreçolacak mıyım olmayacak mıyım diye düşünmekten yoruldum.
Adet günümün gelmesine daha var. Neredeyse iki hafta...
Dollenme olduktan sonra bende garip garip şeyler olmuştu, bence kişiden kişiye değişiyor erken belirti de olabiliyor.Ben acemi olduğum için o belirtilerin hiçbirisini anlamamışım sonradan geriye dogru tek tek hepsini farkettim.Mide bulantısı yoktu sadece ama o pek olmadı bende zaten...Kızlar , hamilelik dönemini hatırlıyor musunuz?
Benim ilk defa geçen gün kasıklarım ağrıdı dışarıda olduğum gün, üşütmüş olabilirim diye düşündüm.
Sonra da bugün midem bulandı.
Bugün folik asitten sonra baya fındık yedim.
O yüzden midem karışmış olabilir mi diye düşünüyorum :S
İlk gebeliğimde daha önce böyle şeyler yaşamamıştım. Sadece göğüsümün ağrıdığını hissetmiştim.
Ümitlenmek de istemiyorum. Bu çok yorucu süreçolacak mıyım olmayacak mıyım diye düşünmekten yoruldum.
Adet günümün gelmesine daha var. Neredeyse iki hafta...
Erken döllenme olduysa belki olur ama aslında belirtilerin çoğu adet döneminden sonra oluyo gibi geliyo bana. Benim kasık ağrım,göğüslerde şişkinlik bide ağrı olmuştu adetten önce bide iştah artışıDollenme olduktan sonra bende garip garip şeyler olmuştu, bence kişiden kişiye değişiyor erken belirti de olabiliyor.Ben acemi olduğum için o belirtilerin hiçbirisini anlamamışım sonradan geriye dogru tek tek hepsini farkettim.Mide bulantısı yoktu sadece ama o pek olmadı bende zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?