Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başıma bunlar geldikten sonra en ufak şeyi takmaya başladım, aklımı kaçırıyorum galiba
Vallahi ya. Başımıza bunlar gelmese bizim için herşey sıradan olabilirdi ama bundan sonra çok zor. Yakında nefes alış verişimizi sorgulayacağız

Dün ilk ilişkim oldu korunmasız Bakalım nolcak. Ama hiç korunmayıp hamile kalamayanlarda var rahim hazır değilse olmuyo zaten hakkımda hayırlısı
Hayırlısı olsun en sağlıklı zamanda gelsin melekler

ooo çalışmalar başlamış hadi hayırlısı bakalım. bekleyelim neler olacak
Başladı valla mecburen kürtaj sonrası 45 güne kadar beklerim zaten eğer adet gelmezse kan testi yaptırırım

hep aynı şeyler olacak diye bişey yok canım. bak 2 kürtajdan sonra bile umudum aynen devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı umarım aynı şeyleri tekrar yaşamayız
Benim umudumda o. İnşallah canımm birbirimize güzel haberlerle gelelim

Hepimiz için bol bol dua ediyorum bu hayal kırıklığı son olsun ve sağlıkla kucağımıza alalım bebekleri diye İleride burdan güzel gelişmelerimizi paylaşmak nasip olsun...
Evet inşallah birbirimize veririz güzel haberleribirbirimizin dertleriyle dertlendik,sevinçleriyle de mutlu olalım. Sen naptın canım,hani hamile biriyle görüşcektin ya nasıl geçti günün

Evet inşallah birbirimize veririz güzel haberleribirbirimizin dertleriyle dertlendik,sevinçleriyle de mutlu olalım. Sen naptın canım,hani hamile biriyle görüşcektin ya nasıl geçti günün
Güzel geçti büyümüş kocaman olmuş karnı, o kadar tatlıydı ki, ona bakıp bakıp bizim hayalimizi kurdumBir ara ağladım ama napayım olur o kadar Yapacak birşey yok.Allah tekrarını yaşatmasın

Güzel geçti büyümüş kocaman olmuş karnı, o kadar tatlıydı ki, ona bakıp bakıp bizim hayalimizi kurdumBir ara ağladım ama napayım olur o kadar Yapacak birşey yok.Allah tekrarını yaşatmasın
Yaa kesinlikle çok tatlıdırr amin canım Rabbim bizede o günleri göstersin

Kızlar , hamilelik dönemini hatırlıyor musunuz?
Benim ilk defa geçen gün kasıklarım ağrıdı dışarıda olduğum gün, üşütmüş olabilirim diye düşündüm.
Sonra da bugün midem bulandı.
Bugün folik asitten sonra baya fındık yedim.
O yüzden midem karışmış olabilir mi diye düşünüyorum :S
İlk gebeliğimde daha önce böyle şeyler yaşamamıştım. Sadece göğüsümün ağrıdığını hissetmiştim.
Ümitlenmek de istemiyorum. Bu çok yorucu süreç olacak mıyım olmayacak mıyım diye düşünmekten yoruldum.
Adet günümün gelmesine daha var. Neredeyse iki hafta...

Canım adetine baya varmış yani bu kadar erken belirti olmaz bence.

Dollenme olduktan sonra bende garip garip şeyler olmuştu, bence kişiden kişiye değişiyor erken belirti de olabiliyor.Ben acemi olduğum için o belirtilerin hiçbirisini anlamamışım sonradan geriye dogru tek tek hepsini farkettim.Mide bulantısı yoktu sadece ama o pek olmadı bende zaten...

Erken döllenme olduysa belki olur ama aslında belirtilerin çoğu adet döneminden sonra oluyo gibi geliyo bana. Benim kasık ağrım,göğüslerde şişkinlik bide ağrı olmuştu adetten önce bide iştah artışı ama öyle 2 hafta varken değil yani adete daha yakındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…