Hepimizin istediğimiz ilk aydan gebe kalması ve sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum... İnsan bu duyguyu tattıktan sonra çok daha fazla istiyorAynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorum
Benim de dün ağrım vardı. Kasıklarda. Bugün beyaz akıntı geldi yumurtlama ağrısı sanırım. Oluyo normal sanırımBen de şu anda iyiyim, dün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu, belki de yumurtlamayla ilgiliydi ama daha önce hiç ağrım olmamıştı, gebelikten önce de yumurtlama dönemlerinde ağrım olmazdı o yüzden biraz panik oldum..Şu anda iyiyim çok şükür. 20 gün oldu beklemedeyim ben de, inşallah daha fazla gecikmez adetinKorunuyor musunuz?
napalım artık burda dert ortakları olduk desteğimizi dualarımızı eksik etmiycez birbirimizdenHepimizin istediğimiz ilk aydan gebe kalması ve sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum... İnsan bu duyguyu tattıktan sonra çok daha fazla istiyor
burdan öğrendiğim o tarif edilen akıntı bende cuma akşamı olmuştuBenim de dün ağrım vardı. Kasıklarda. Bugün beyaz akıntı geldi yumurtlama ağrısı sanırım. Oluyo normal sanırım
Ben ameliyat sonrası hiç baktırmadm Hcgevet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorumben 2 adet korunacağım..7 gün önce beta hcg 74 çıkmıştı, doktorum baktır da demedi ama ben diğer testlerle birlikte onu da istedim
İnş kısa sürede hamile kalırsın tekrar. Bana da Dr 2 ay bekle dedi.Aynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorum
Evet yumurta olunca beyaz akıntı ve kasık ağrısı olur vücut ısısı biraz artar. İyi bişey bu demek ki rahim eski haline dönüyor. İnşallah 2 haftaya adet oluruzburdan öğrendiğim o tarif edilen akıntı bende cuma akşamı olmuştuçatlama olunca oluyor o akıntı değil mi? belki de yanlış anladım
inşallah canım merakla bekliyorumEvet yumurta olunca beyaz akıntı ve kasık ağrısı olur vücut ısısı biraz artar. İyi bişey bu demek ki rahim eski haline dönüyor. İnşallah 2 haftaya adet oluruz
Darısı başıma inşallah. Yazınıza denk geldim.sz düşükten sonra hemen hamile kalmışsınız maşallah.nasıl oldu yumurtlama her ayın döngüsü gibimi oluyor. Bende kendim düşük yaptım.nerdeyse 7 haftalıktı.şimdi bende düşük sonrası nasıl oluyor felan merak ediyorum.Ayrıca çok korkuyorum çünkü çok yeni düşük yapalı.Ben ikinci düşüğümü kendim düşürdüm kürtaj yapılmadı. ayın 12 ya da 13 üydü başladı düşük. Diger ayın 15inde ogrendim hamile olduğumu
Canım mesala ben kürtaj olalı 16 gün oldu dün yumurtlama günümdüDarısı başıma inşallah. Yazınıza denk geldim.sz düşükten sonra hemen hamile kalmışsınız maşallah.nasıl oldu yumurtlama her ayın döngüsü gibimi oluyor. Bende kendim düşük yaptım.nerdeyse 7 haftalıktı.şimdi bende düşük sonrası nasıl oluyor felan merak ediyorum.Ayrıca çok korkuyorum çünkü çok yeni düşük yapalı.
Banada oluyor dediğin gibi su gibi resmenya kızlar su gibi akıntısı olan varmı resmen iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum
neyin nesi acaba buBanada oluyor dediğin gibi su gibi resmen
Bi bilebilsek. Keşke umursuz olsamneyin nesi acaba bu
lar hep yumurta belirtileri bence. Dün benim de kasıklarım ağrıdı beyaz akıntı geldiBi bilebilsek. Keşke umursuz olsamo niye oluyor bu niye oluyor diye umursamasam. Dün çok belim ağrıdı,bu sabah kasıklarım
sen korunmuyosun demiBi bilebilsek. Keşke umursuz olsamo niye oluyor bu niye oluyor diye umursamasam. Dün çok belim ağrıdı,bu sabah kasıklarım
Başıma bunlar geldikten sonra en ufak şeyi takmaya başladım, aklımı kaçırıyorum galibaBi bilebilsek. Keşke umursuz olsamo niye oluyor bu niye oluyor diye umursamasam. Dün çok belim ağrıdı,bu sabah kasıklarım
ben de devam eden bir akıntı yok 3 gün önce oldu sadece, yumurtlamış olabilirim dün de kasık ağrım olduya kızlar su gibi akıntısı olan varmı resmen iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum
aynen canım yumurtlamadır senin ki. ben kendimi baya ıslak hissediyorumBaşıma bunlar geldikten sonra en ufak şeyi takmaya başladım, aklımı kaçırıyorum galiba
ben de devam eden bir akıntı yok 3 gün önce oldu sadece, yumurtlamış olabilirim dün de kasık ağrım oldu
Bencede öyle çünkü benim hiç ağrım felan olmamıştı bi iki gündür böyle oluyorumOn
lar hep yumurta belirtileri bence. Dün benim de kasıklarım ağrıdı beyaz akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?