Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorum
Hepimizin istediğimiz ilk aydan gebe kalması ve sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum... İnsan bu duyguyu tattıktan sonra çok daha fazla istiyor

Benim de dün ağrım vardı. Kasıklarda. Bugün beyaz akıntı geldi yumurtlama ağrısı sanırım. Oluyo normal sanırım

Hepimizin istediğimiz ilk aydan gebe kalması ve sağlıklı ilerlemesi için dua ediyorum... İnsan bu duyguyu tattıktan sonra çok daha fazla istiyor
napalım artık burda dert ortakları olduk desteğimizi dualarımızı eksik etmiycez birbirimizden

Benim de dün ağrım vardı. Kasıklarda. Bugün beyaz akıntı geldi yumurtlama ağrısı sanırım. Oluyo normal sanırım
burdan öğrendiğim o tarif edilen akıntı bende cuma akşamı olmuştu çatlama olunca oluyor o akıntı değil mi? belki de yanlış anladım

Napıyosunuz kızlaar. Gelen giden var mı ? Yada hamilelik haberi ? Benim bugün kürtajdan sonra 16.günüm. 16 gün geçmiş bile zaman geçip gidiyor gerçekten

evet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum ben 2 adet korunacağım..7 gün önce beta hcg 74 çıkmıştı, doktorum baktır da demedi ama ben diğer testlerle birlikte onu da istedim
Ben ameliyat sonrası hiç baktırmadm Hcg
. Çok da merak ediyrm. Haftaya Dr gidersem baktıracam.
Aynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorum
İnş kısa sürede hamile kalırsın tekrar. Bana da Dr 2 ay bekle dedi.

bengisu022
İnşallah canım hepimizede nasip olsun. banada doktorum adetini gör korunmayı bırak dedi. demeseydi bile zaten ben direk bırakacaktım. ilk düşüğümle bunun arasında 1 sene var. olacak olduktan sonra ne kadar beklersen bekle o bizi buluyor yani

burdan öğrendiğim o tarif edilen akıntı bende cuma akşamı olmuştu çatlama olunca oluyor o akıntı değil mi? belki de yanlış anladım
Evet yumurta olunca beyaz akıntı ve kasık ağrısı olur vücut ısısı biraz artar. İyi bişey bu demek ki rahim eski haline dönüyor. İnşallah 2 haftaya adet oluruz

Evet yumurta olunca beyaz akıntı ve kasık ağrısı olur vücut ısısı biraz artar. İyi bişey bu demek ki rahim eski haline dönüyor. İnşallah 2 haftaya adet oluruz
inşallah canım merakla bekliyorum

Ben ikinci düşüğümü kendim düşürdüm kürtaj yapılmadı. ayın 12 ya da 13 üydü başladı düşük. Diger ayın 15inde ogrendim hamile olduğumu
Darısı başıma inşallah. Yazınıza denk geldim.sz düşükten sonra hemen hamile kalmışsınız maşallah.nasıl oldu yumurtlama her ayın döngüsü gibimi oluyor. Bende kendim düşük yaptım.nerdeyse 7 haftalıktı.şimdi bende düşük sonrası nasıl oluyor felan merak ediyorum.Ayrıca çok korkuyorum çünkü çok yeni düşük yapalı.

Canım mesala ben kürtaj olalı 16 gün oldu dün yumurtlama günümdü internette 15-20 gün sonra oluyor diye yazıyor

ya kızlar su gibi akıntısı olan varmı resmen iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum

Bi bilebilsek. Keşke umursuz olsam o niye oluyor bu niye oluyor diye umursamasam. Dün çok belim ağrıdı,bu sabah kasıklarım
Başıma bunlar geldikten sonra en ufak şeyi takmaya başladım, aklımı kaçırıyorum galiba
ya kızlar su gibi akıntısı olan varmı resmen iç çamaşırımın ıslandığını hissediyorum
ben de devam eden bir akıntı yok 3 gün önce oldu sadece, yumurtlamış olabilirim dün de kasık ağrım oldu

aynen canım yumurtlamadır senin ki. ben kendimi baya ıslak hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…