Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ağrım var normal mi bu...Hiç ağrım yoktu, şimdi bu nerden çıktı sinirim çok bozuldu ya

İyyim canım tek derdim hala adet olmadım 35 gün oldu Sen nasılsın varmı sende bir değişiklik
Ben de şu anda iyiyim, dün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu, belki de yumurtlamayla ilgiliydi ama daha önce hiç ağrım olmamıştı, gebelikten önce de yumurtlama dönemlerinde ağrım olmazdı o yüzden biraz panik oldum..Şu anda iyiyim çok şükür. 20 gün oldu beklemedeyim ben de, inşallah daha fazla gecikmez adetin Korunuyor musunuz?

benimde arada oluyor canım hastalandım zannediyorum ama yok bişey. inşallah canım artık hastalansamda önüme baksam böyle beklemekte çok sinir bozucu. korunuyoruz canım adet göreyimde sonra bırakıcam. sen hiç betaya baktırdın mı

evet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum ben 2 adet korunacağım..7 gün önce beta hcg 74 çıkmıştı, doktorum baktır da demedi ama ben diğer testlerle birlikte onu da istedim

evet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum ben 2 adet korunacağım..7 gün önce beta hcg 74 çıkmıştı, doktorum baktır da demedi ama ben diğer testlerle birlikte onu da istedim
Aynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…