Hadi bakalım hayırlısıKızlar galiba bugun yumurtluyorum
Test mi yaptın nasılanladınKızlar galiba bugun yumurtluyorum
Canım akıntıdan anlıyorumHadi bakalım hayırlısıDaha önce de hissediyor muydun?
Yok canım,hani böyle yumurta akı gibi şeffaf uzayan akıntı oluyo o şekilde hamile kaldığım ay da olmuştuTest mi yaptın nasılanladın
Ağrı nasıl? Kasıklarında mı?Benim ağrım var normal mi bu...Hiç ağrım yoktu, şimdi bu nerden çıktı sinirim çok bozuldu ya
Evet ara ara artıp azalıyor, bir anlam veremedimAğrı nasıl? Kasıklarında mı?
Dün banada oldu aynısı ama bugün bişey yokEvet ara ara artıp azalıyor, bir anlam veremedim
Benim de ilk adetm kürtaj ve ameliyat sonrası. Bugün 3.günüm ilk 2 gün çok yoğundu gittikçe azaldı. Normal benceEvet ara ara artıp azalıyor, bir anlam veremedim
Bikaç gün takip et dayanılmayacak kadar çok olursa de git. Bi de adetliysen normal bence değilsen anormal.Evet ara ara artıp azalıyor, bir anlam veremedim
Adetli değil sanırımBikaç gün takip et dayanılmayacak kadar çok olursa de git. Bi de adetliysen normal bence değilsen anormal.
Değilim, daha 20 gun oldu benim, şu anda daha iyiyim çok şükürBikaç gün takip et dayanılmayacak kadar çok olursa de git. Bi de adetliysen normal bence değilsen anormal.
Günaydın kuzum nasılsıngünaydın kızlar
İyyim canım tek derdim hala adet olmadım 35 gün olduGünaydın kuzum nasılsın
Ben de şu anda iyiyim, dün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu, belki de yumurtlamayla ilgiliydi ama daha önce hiç ağrım olmamıştı, gebelikten önce de yumurtlama dönemlerinde ağrım olmazdı o yüzden biraz panik oldum..Şu anda iyiyim çok şükür. 20 gün oldu beklemedeyim ben de, inşallah daha fazla gecikmez adetinİyyim canım tek derdim hala adet olmadım 35 gün olduSen nasılsın varmı sende bir değişiklik
benimde arada oluyor canım hastalandım zannediyorum ama yok bişey. inşallah canım artık hastalansamda önüme baksam böyle beklemekte çok sinir bozucu. korunuyoruz canım adet göreyimde sonra bırakıcam. sen hiç betaya baktırdın mıBen de şu anda iyiyim, dün adet ağrısına benzer ağrılarım oldu, belki de yumurtlamayla ilgiliydi ama daha önce hiç ağrım olmamıştı, gebelikten önce de yumurtlama dönemlerinde ağrım olmazdı o yüzden biraz panik oldum..Şu anda iyiyim çok şükür. 20 gün oldu beklemedeyim ben de, inşallah daha fazla gecikmez adetinKorunuyor musunuz?
evet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorumbenimde arada oluyor canım hastalandım zannediyorum ama yok bişey. inşallah canım artık hastalansamda önüme baksam böyle beklemekte çok sinir bozucu. korunuyoruz canım adet göreyimde sonra bırakıcam. sen hiç betaya baktırdın mı
Aynen bende öyle valla sanki adet olup korunmayı bırakınca hamile kalacakmışım gibi geliyor. niye bu beta böyle yavaş düşüyor acaba ben hiç anlamıyorumevet çok sinir bozucu...ilk defa sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorumben 2 adet korunacağım..7 gün önce beta hcg 74 çıkmıştı, doktorum baktır da demedi ama ben diğer testlerle birlikte onu da istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?