Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı. Ben artık bebek için çalışmalara başlıcam. İnşallah bidaha ki ay güzel haberlerle geliriz size benim için dua edin

Hakkında hayırlısı canım. Inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve istediğin sonucu alırsın

Kızlar düşükten önce daha iyiydim bebek konusunda ama düşük yapınca bebeği ne kadar çok istediğimi farkettm. Bir de kadın doğum katında 15 gün kalınca bebek isteğim daha da arttı sanrm. Ya da hormonlar gebelik hormonu bu kadar etkiledi beni

Canım bence hepimiz öyleydik,bebeği istiyorduk ama onu kaybettikten sonra içimizde daha farklı istek oldu. Ben bekleyemiyorum mesala ne ilk adet ne 3 ay. Burda sizlerle konuşmak çok iyi geldi bana ama. Birbirimize çok güzel destek oluyoruz bence. Hiçbirimiz tanımıyorumuz birbirimizi böyle olunca daha iyi sıkıntılarımızı anlatıyoruz. İnsan tanıdıklarına birşey anlatırken içnden seçip anlatmak zorunda kalıyor.

Canm aynen öyle. Ama bana sorarsan Doktorunu dinlesen daha iyi olur. Senin ve gelecek bebeğin için. Sonra 9 ay sıkıntı sorun yaşamak daha zor olur. Zaten 2 ay demiş sana da. Ve yaşın 35 üstü Bile değil. Her Yaşta isteyince aynı duygu ama yaş faktörü de etkiliyor

Bilmiyorum çok zor gerçekten ikilemde kalmamak elde değil. Doktorunu dinlemeyip hamile kalanları duydukca insan umutlanıyorama bünyeye göre galiba bazısı yine zor hamilelik geçiriyo düşük tehlikesi felan benim bünyemde zayıftr zaten kanımda düşük off off

Günaydın herkese Bugün soğan kürüne başlayayım diyordum.Daha önce hiç böyle birşey uygulamadım.Var olan düzeni bozar mı acaba?Konuyu okuyunca kafam karıştı,bazıları olan düzenim bozuldu gibi şeyler yazmış.Bildiğim kadarıyla kist vs yok bende.Kürtaj sonrası birsey varsa kaldıysa temizlensin ve gebe kalmama takviye olsun diye yapacaktım

Hamilelik için yapmıştım bende sorun çıkmadı adetim zamanında gelmişti zaten sonraki ayda hamile kaldım kürün etkisi oldu mu bilmiyorum bide 11 gün yapmıştım, herkeste etki farklı oluyor heralde

Aynı hisleri paylaşıyoruz canım
Kürtajdan sonra bende deli gibi arar oldum
9 aydır bir an olsun aklımdan çıkmıyor benimde
Sevincimiz yarım kaldığından böyle olduk
Allah tamamına erdirsin hepimizi sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
takma düşünme demekle öyle olmuyo
Herkes kendi çektiğini bilir...
Söylemek dile kolay ama kalbe değil

Ben hiç o tarz şeyler yapmadım ama bence bünyeyle alakalı diye düşünüyorum herkese farklı şekilde etki etmiştir. Ama yapanların sayısı çok

Kızlar dün gece eşim rüya görmüş. Ben hep bebek felan görüyordum kürtajdan sonra ama eşimin görmesi beni şaşırttı. Ben doğum yapıyormuşum ve kızımız oluyormuş isminide söylemişler rüyasında

Ben hiç o tarz şeyler yapmadım ama bence bünyeyle alakalı diye düşünüyorum herkese farklı şekilde etki etmiştir. Ama yapanların sayısı çok
Ben yapmayacağım vazgeçtim Yaaaa çok güzel bir rüya, bakalım ne zaman gerçek olacak

Ben yapmayacağım vazgeçtim
Yaaaa çok güzel bir rüya, bakalım ne zaman gerçek olacak
İyi yapmışsın bencede ben çok fazla başvurmak istemem bu tarz kürlere çok büyük sıkıntım olmadıgı sürece. Seninde şuanlık yok bişeyin zaten
Evet canım banada anlatınca hem şaşırdım hem mutlu oldum. Ama rüyada söylenen isim çok değişik yani öyle bişe yok

Neymiş peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…