Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruna sor bence de o ne derse o Ben böyle şeyler kullanmaya çok korkuyorum kendi kendime dengemi bozarsam diye. Bazılarında kürlerin düzeni bozduğunu okudum çünkü, ama c life konusunda hiç bilgim yok

Evet bazıları ters etki yapabiliyo mesela çörekotu bal tarçın bi çok kişiye yarıyor ama ben yıllar önce denemiştim o ay adetim gecikti ama hamile kalmadım 51.günde adetim gelmişti. Bu c life'ı 2 ay kullandım
Sadece yumurtlamaya kadar kullanılıyor zaten
adetlerimi bozmadı şükür. Şimdi bıraktım tabi
Sadece femara ile omePa-Q10 kullanıyorum
Doktora sorsam muhtemelen kullanma diyecek

Ben famerayi 3 ay kullandim. Insallah faydasini gorursun

Günaydın herkese Bir sey soracağım benim lekelenmem çok çok az devam ediyor ama rengi iyice açıldı...Bitecek mi demek bu acaba
Ben de sonuç bekliyorum, hangi testlerde sıkıntı çıktı sizde?
Trambofoli panelinde çıktı hangi i değer olduğunu hatrlamyrm. Dr toplumdaki kadınların %70 inde bu değer böyledir. Kaybının sebebi kesin bu diyemeyiz, dedi. Sadece tedbir için vurun tavsiye ederm dedi.

Trambofoli panelinde çıktı hangi i değer olduğunu hatrlamyrm. Dr toplumdaki kadınların %70 inde bu değer böyledir. Kaybının sebebi kesin bu diyemeyiz, dedi. Sadece tedbir için vurun tavsiye ederm dedi.
Öyleymiş ben de çok fazla araştırıyorum bugunlerde, genelde birsey cikiyormus ve cogu insanda zaten varmis ama bakilmadigi icin bilinmiyormus..

Öyleymiş ben de çok fazla araştırıyorum bugunlerde, genelde birsey cikiyormus ve cogu insanda zaten varmis ama bakilmadigi icin bilinmiyormus..
Benimki düşük değildi ki. Doğum annındaoldu. 39 haftalık bebeğimdi. Sorun olsa o kadar süre karnımda duramazdı.ana yine de 2.gebelikte tedbir için her gün göbekten iğne vurundum..çok şükür çocugumu bu defa kucağıma aldm.

Durabiliyormuş, gebeliğin her döneminde olabiliyormuş, çok şükür ki bir bebeğiniz olmuş sonra.Darısı başımıza

Durabiliyormuş, gebeliğin her döneminde olabiliyormuş, çok şükür ki bir bebeğiniz olmuş sonra.Darısı başımıza
Bu tür şeyler yaşayıpta sonra sağlıklı bebekleri olan çok insan var çevremde de var. Bizimde olcak

Amin Allah isteyen herkese versn. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki 5 yıl bekledim çocuk için. O yüzden de 2.çocuğa fazla beklemek istemyrm..

Kızlar bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı. Ben artık bebek için çalışmalara başlıcam. İnşallah bidaha ki ay güzel haberlerle geliriz size benim için dua edin

Evet icinde oluyor baya.
Benm fameradan hic kistim olmadi.
Yumurtalarim erken buyuyup catladi aksine.
Yani guzel bi ilac hala elimde var 1 kullanimlik

Anladım canım bitirmeyi düşünüyomusun
Pco mu vardı sende

Kızlar bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı. Ben artık bebek için çalışmalara başlıcam. İnşallah bidaha ki ay güzel haberlerle geliriz size benim için dua edin
Hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyorum❤

Adeti beklemiycen mi aynıyız ya senle sen ne yazsan dikkatimi çekiyo

Adeti beklemiycen mi aynıyız ya senle sen ne yazsan dikkatimi çekiyo
Beklemiyorum ya zaten rahim hazır değilse kalmam :) hazırsa kalırım çok araştırdım. Kürtajdan hemen sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapan çok insan var onlardan biri bende olabilirimmm. Beni neler bekliyo bilmiyorum inşallah güzel şeyler bekliyordur zaten 2 hafta oldu eğer 4 haftaya kadar tekrar adet görmezsem büyük ihtimal hamile olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…