Hadi inşallah bitsin canım❤Günaydın herkeseBir sey soracağım benim lekelenmem çok çok az devam ediyor ama rengi iyice açıldı...Bitecek mi demek bu acaba
Doktoruna sor bence de o ne derse oBen böyle şeyler kullanmaya çok korkuyorum kendi kendime dengemi bozarsam diye. Bazılarında kürlerin düzeni bozduğunu okudum çünkü, ama c life konusunda hiç bilgim yok
Ben famerayi 3 ay kullandim. Insallah faydasini gorursunEvet bazıları ters etki yapabiliyo mesela çörekotu bal tarçın bi çok kişiye yarıyor ama ben yıllar önce denemiştim o ay adetim gecikti ama hamile kalmadım 51.günde adetim gelmişti. Bu c life'ı 2 ay kullandım
Sadece yumurtlamaya kadar kullanılıyor zaten
adetlerimi bozmadı şükür. Şimdi bıraktım tabi
Sadece femara ile omePa-Q10 kullanıyorum
Doktora sorsam muhtemelen kullanma diyecek
Trambofoli panelinde çıktı hangi i değer olduğunu hatrlamyrm. Dr toplumdaki kadınların %70 inde bu değer böyledir. Kaybının sebebi kesin bu diyemeyiz, dedi. Sadece tedbir için vurun tavsiye ederm dedi.Günaydın herkeseBir sey soracağım benim lekelenmem çok çok az devam ediyor ama rengi iyice açıldı...Bitecek mi demek bu acaba
Ben de sonuç bekliyorum, hangi testlerde sıkıntı çıktı sizde?
Öyleymiş ben de çok fazla araştırıyorum bugunlerde, genelde birsey cikiyormus ve cogu insanda zaten varmis ama bakilmadigi icin bilinmiyormus..Trambofoli panelinde çıktı hangi i değer olduğunu hatrlamyrm. Dr toplumdaki kadınların %70 inde bu değer böyledir. Kaybının sebebi kesin bu diyemeyiz, dedi. Sadece tedbir için vurun tavsiye ederm dedi.
Benimki düşük değildi ki. Doğum annındaoldu. 39 haftalık bebeğimdi. Sorun olsa o kadar süre karnımda duramazdı.ana yine de 2.gebelikte tedbir için her gün göbekten iğne vurundum..çok şükür çocugumu bu defa kucağıma aldm.Öyleymiş ben de çok fazla araştırıyorum bugunlerde, genelde birsey cikiyormus ve cogu insanda zaten varmis ama bakilmadigi icin bilinmiyormus..
Durabiliyormuş, gebeliğin her döneminde olabiliyormuş, çok şükür ki bir bebeğiniz olmuş sonra.Darısı başımızaBenimki düşük değildi ki. Doğum annındaoldu. 39 haftalık bebeğimdi. Sorun olsa o kadar süre karnımda duramazdı.ana yine de 2.gebelikte tedbir için her gün göbekten iğne vurundum..çok şükür çocugumu bu defa kucağıma aldm.
Bu tür şeyler yaşayıpta sonra sağlıklı bebekleri olan çok insan var çevremde de var. Bizimde olcakDurabiliyormuş, gebeliğin her döneminde olabiliyormuş, çok şükür ki bir bebeğiniz olmuş sonra.Darısı başımıza
Olacak inşallah tüm kalbimle inanıyorumBu tür şeyler yaşayıpta sonra sağlıklı bebekleri olan çok insan var çevremde de var. Bizimde olcak
Ben famerayi 3 ay kullandim. Insallah faydasini gorursun
Evet icinde oluyor baya.Amin canım Allah razı olsun
Kist mi yaptı? ☹ 1 kutu 3 ay gidiyo galiba
Amin Allah isteyen herkese versn. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki 5 yıl bekledim çocuk için. O yüzden de 2.çocuğa fazla beklemek istemyrm..Durabiliyormuş, gebeliğin her döneminde olabiliyormuş, çok şükür ki bir bebeğiniz olmuş sonra.Darısı başımıza
Evet icinde oluyor baya.
Benm fameradan hic kistim olmadi.
Yumurtalarim erken buyuyup catladi aksine.
Yani guzel bi ilac hala elimde var 1 kullanimlik
Hafif pco vardi tup bebek tedavisinden sora hormon aldigimiz icin bolbol. Hortladi biraz.Anladım canım bitirmeyi düşünüyomusun
Pco mu vardı sende
Hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyorum❤Kızlar bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı. Ben artık bebek için çalışmalara başlıcam. İnşallah bidaha ki ay güzel haberlerle geliriz sizebenim için dua edin ❤
Adeti beklemiycen mi aynıyız ya senle sen ne yazsan dikkatimi çekiyoKızlar bugün 2 hafta oldu kürtaj olalı. Ben artık bebek için çalışmalara başlıcam. İnşallah bidaha ki ay güzel haberlerle geliriz sizebenim için dua edin ❤
Ay inşallah kuzum❤Hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyorum❤
Hafif pco vardi tup bebek tedavisinden sora hormon aldigimiz icin bolbol. Hortladi biraz.
Yoksa yumurtlamam oluyordu benim
Beklemiyorum yaAdeti beklemiycen mi aynıyız ya senle sen ne yazsan dikkatimi çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?