Geçmiş olsun. Bi kere oldu yine olcak unutma. Bu aydan ümitli misin pekiBen de bir kimyasal gebelik geçirdim 3 gün sürdü o heyecan mutluluk değerim 32 ye cıkmıstı sanırım 2 haftalıktı ve maalesef kanamayla elimden kaydı gitti temmuzda yaşadım bu olayı üstüne Aralık ayında rahim filmi çektirdim sağ tüp kapalı çıktı ve hala da bekliyorum bakalım .. nasip
Tabi ki hayır canım yumurtlama günlerini demek istedim8 ay boyunca hergün mü oldu yani?
Bravo vallaevet seyrek olunca daha iyi erkek açısından ama onun zamanlamasını da iyi ayarlamak lazım insan bilemiyoki ne zaman çatlayacağını
Tutacağı varsa her türlü tutar sen elinden geleni yap gerisi Allah'tan
Tabi ki hayır canım yumurtlama günlerini demek istedim
Allah korusun ya. Benimde bi arkadaşım kürtaj olmuştu 4 sene önce felan sonra hamile kalamadı en son tüp bebek denediler. Benimde aklıma o geliyor hepHa anladım bizde 9 aydır yumurtlama günlerini full değerlendiriyoruz ama nasip olmadı henüz☹ ben artık kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz
Adı ne pekiBen de almayı dusunuyorum, su anda folik asit b12 karisimi bir hap ve d vit iciyorum
Allah korusun ya. Benimde bi arkadaşım kürtaj olmuştu 4 sene önce felan sonra hamile kalamadı en son tüp bebek denediler. Benimde aklıma o geliyor hep
Adı ne pekiBen de almayı dusunuyorum, su anda folik asit b12 karisimi bir hap ve d vit iciyorum
Cok gecmis olsun, bize gore biraz daha şanslısın sanırım, kimyasal gebeliği düşük kabul etmiyorlar, inşallah sen de en kısa sürede anne olursunBen de bir kimyasal gebelik geçirdim 3 gün sürdü o heyecan mutluluk değerim 32 ye cıkmıstı sanırım 2 haftalıktı ve maalesef kanamayla elimden kaydı gitti temmuzda yaşadım bu olayı üstüne Aralık ayında rahim filmi çektirdim sağ tüp kapalı çıktı ve hala da bekliyorum bakalım .. nasip
Aynen bizde öyle yapıyorduk ama baktık ki olmuyor yöntemi değiştirmek lazım, bence sizde en azından bir ay 2 3 günde bir deneyin olacağına inanıyorum. Kürtajla alakası yoktur benceHa anladım bizde 9 aydır yumurtlama günlerini full değerlendiriyoruz ama nasip olmadı henüzben artık kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz
Osende 2M kullanıyorum, artık gebelik olana kadar haftada 2 gün kullanman yeterli dediFolik asidin folidoce mi? Ondan kullanmıştım bi ara...daha kullanmıyorum epeydir
Arada bi aklıma gelirse folbiol kullanıyorum haftada 1 falan d vitamini bende kullanıyorum ocean . Ay zaten d vitamini düşük olmayan var mı ki
Tuttu o şimdi dünya tatlısı bi oğlu varAllah korusun ya tüp bebek tuttu mu peki? ☹
Vardır bi nedeni ben hiçbişeyin nedensiz olmadığını düşünüyorum
Geçmiş olsun canm. 52 gün de adet olmuşsun ya ona göre hesaplanan lazımEvet canım ilk gebeliğimdi. Baya gecikti benim ya 52 günde oldum. Olurken de ilk gün baya kıvrandım en son doktoruma gittim. Kontrolde evet adet olacaksın ama sökülemiyor gibi dedi. Sancım çok uzun sürdü. Tarlusal yazdı akşam yatarken bi tane içip yattım sabaha adet olmuştum çok şükür.
Bu ay ki adeti nasıl hesaplatacam hiç bilmiyorumşu sıra da kursağımda sanki bi doluluk var. Hani afedersiniz çıkarsan rahatlayacak gibi. İlk gebeliğimde de böyle anlamıştım. Şimdi korunuyoruz ama bilemedim yine aynısı olunca. Test yaptırdık bi hafta önce daha sonuçta çıkmadı
Hadid düzeyde pıhtılaşma dedi Dr. Ve Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmanı önerdiSeninkinin sonucu ne cikti. Baska bir arastirma vs. Istedi mi doktorun
Çok geçmiş olsun. Benim de düşmeyin e ameliyat oldum. Sezaryana benzer. Sanli doğum yapmış gibiyimSon iki düşüklerim peşpeşe oldu evet arada adet görmedim. Ama şöyle birşey var. Sonuncusunda ben trafik kazası geçirdim. İlaçlı tomografi çekildi anestezi verildi ameliyat oldum. Belki böyle bir travmadan dolayı da düşük olmuş olabilir demişti doktorum. Ama yine de araştırılacak canım
Günaydın herkeseGünaydın kızlar,iyi hafta sonlarıne var ne yok nasıl gidiyor?
Ben de sonuç bekliyorum, hangi testlerde sıkıntı çıktı sizde?Hadid düzeyde pıhtılaşma dedi Dr. Ve Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmanı önerdi
Günaydın kızlar,iyi hafta sonlarıne var ne yok nasıl gidiyor?
Evet bitmek üzeredir benim öyle olmuştu rengi iyice açılıp sonra bitiyor zatenGünaydın herkeseBir sey soracağım benim lekelenmem çok çok az devam ediyor ama rengi iyice açıldı...Bitecek mi demek bu acaba
Doktoruna sor bence de o ne derse oİyilik canım sen nasılsın?
Ya ben 2 aydır c life macun kullanıyodum
Duymuşsunuzdur.... Bu 3.ay 2 gün kullandım yine ama doktor femarayı verdiğinden beri kullanmıyorum bide takviye ilaç verdi zaten bunlar yumurta geliştirip büyütüyor o yüzden macunu bıraktım macunu satan üreticisine sordum "İlaçlarla birlikte kullanabilirsiniz" diye yazdı ama emin olamadım doktora sorucam
C life duydum canım,ama bencede bi doktora sor. Ne olur ne olmaz herşey bi bahaneye bakıyo zatenİyilik canım sen nasılsın?
Ya ben 2 aydır c life macun kullanıyodum
Duymuşsunuzdur.... Bu 3.ay 2 gün kullandım yine ama doktor femarayı verdiğinden beri kullanmıyorum bide takviye ilaç verdi zaten bunlar yumurta geliştirip büyütüyor o yüzden macunu bıraktım macunu satan üreticisine sordum "İlaçlarla birlikte kullanabilirsiniz" diye yazdı ama emin olamadım doktora sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?