Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun. Bi kere oldu yine olcak unutma. Bu aydan ümitli misin peki

Tabi ki hayır canım yumurtlama günlerini demek istedim

Tabi ki hayır canım yumurtlama günlerini demek istedim

Ha anladım bizde 9 aydır yumurtlama günlerini full değerlendiriyoruz ama nasip olmadı henüz ben artık kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz

Ha anladım bizde 9 aydır yumurtlama günlerini full değerlendiriyoruz ama nasip olmadı henüz☹ ben artık kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum
Allah korusun ya. Benimde bi arkadaşım kürtaj olmuştu 4 sene önce felan sonra hamile kalamadı en son tüp bebek denediler. Benimde aklıma o geliyor hep

Adı ne peki Ben de almayı dusunuyorum, su anda folik asit b12 karisimi bir hap ve d vit iciyorum

Evet onlarda önemli canım bunun adı omePa-Q10 biraz pahalı ama parayı düşünmüyorum artık hayırlısıyla inşallah fayda sağlasında
Her ay kullanmicam nasıl olsa
Femara ile birlikte bunu kullanıyorum

Allah korusun ya. Benimde bi arkadaşım kürtaj olmuştu 4 sene önce felan sonra hamile kalamadı en son tüp bebek denediler. Benimde aklıma o geliyor hep

Allah korusun ya tüp bebek tuttu mu peki?
Vardır bi nedeni ben hiçbişeyin nedensiz olmadığını düşünüyorum

Adı ne peki Ben de almayı dusunuyorum, su anda folik asit b12 karisimi bir hap ve d vit iciyorum

Folik asidin folidoce mi? Ondan kullanmıştım bi ara...daha kullanmıyorum epeydir
Arada bi aklıma gelirse folbiol kullanıyorum haftada 1 falan d vitamini bende kullanıyorum ocean . Ay zaten d vitamini düşük olmayan var mı ki

Cok gecmis olsun, bize gore biraz daha şanslısın sanırım, kimyasal gebeliği düşük kabul etmiyorlar, inşallah sen de en kısa sürede anne olursun

Ha anladım bizde 9 aydır yumurtlama günlerini full değerlendiriyoruz ama nasip olmadı henüz ben artık kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum
Aynen bizde öyle yapıyorduk ama baktık ki olmuyor yöntemi değiştirmek lazım, bence sizde en azından bir ay 2 3 günde bir deneyin olacağına inanıyorum. Kürtajla alakası yoktur bence

Osende 2M kullanıyorum, artık gebelik olana kadar haftada 2 gün kullanman yeterli dedi omega icin de bir bakayım da alayım bari

Geçmiş olsun canm. 52 gün de adet olmuşsun ya ona göre hesaplanan lazım

Çok geçmiş olsun. Benim de düşmeyin e ameliyat oldum. Sezaryana benzer. Sanli doğum yapmış gibiyim

Günaydın kızlar,iyi hafta sonları ne var ne yok nasıl gidiyor?
Günaydın herkese Bir sey soracağım benim lekelenmem çok çok az devam ediyor ama rengi iyice açıldı...Bitecek mi demek bu acaba
Hadid düzeyde pıhtılaşma dedi Dr. Ve Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmanı önerdi
Ben de sonuç bekliyorum, hangi testlerde sıkıntı çıktı sizde?

Günaydın kızlar,iyi hafta sonları ne var ne yok nasıl gidiyor?

İyilik canım sen nasılsın?
Ya ben 2 aydır c life macun kullanıyodum
Duymuşsunuzdur.... Bu 3.ay 2 gün kullandım yine ama doktor femarayı verdiğinden beri kullanmıyorum bide takviye ilaç verdi zaten bunlar yumurta geliştirip büyütüyor o yüzden macunu bıraktım macunu satan üreticisine sordum "İlaçlarla birlikte kullanabilirsiniz" diye yazdı ama emin olamadım doktora sorucam

Doktoruna sor bence de o ne derse o Ben böyle şeyler kullanmaya çok korkuyorum kendi kendime dengemi bozarsam diye. Bazılarında kürlerin düzeni bozduğunu okudum çünkü, ama c life konusunda hiç bilgim yok

C life duydum canım,ama bencede bi doktora sor. Ne olur ne olmaz herşey bi bahaneye bakıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…