Evet canım hatta beni direk o anda yatış yaptı ağız yoluyla ve alttan ilaç verdi bana öyle kanama şeklinde sancılı gelmesini söyledi sonrada kürtaja aldıKızlar merhaba benimde 9. Hafta kontrole diye gittim 6.haftada kalmış bebek kürtaj olacağım ama ilaç falan vermedi doktor direk yarın yapacak sizinde mi öyle oldu korkuyorum
Evet oradaydım canımÇok geçmiş olsun canım seni Ocak anneleri topiginde görmüştüm bende oradaydım umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırız
Aminn inşallah sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar selamlar. Bu topiğe yazamadım hiç 3 düşükten sonra 5. Gebeliğim sağlıklı ilerliyor çok şükür. 19. Haftadayım. Genetik testi yaptırmıştım. Tüm testlerim normal çıktı. Ama doktorum tedbir olması için coraspin başlattı. Kanaman olursa bırak demişti ama kanama lekelenme vs olmadı. 36. Haftaya kadar devam et kullanmaya dedi. Rabbim sizlerin de kucağını biran önce hayırlısıyla doldursun inşallah
Merhaba canım hoşgeldin ne zaman oldu kaybın benim 10 gün oldu testlerimi yaptırıp yeniden adet olmayı bekliyorum sonradında yine deneyeceğim bir aksilik olmazsa inşallah nasip olur hepimizeMerhaba bende aranıza katılmak istedimnasılsınız? Benim de bir düşüğüm var kürtaj oldum çok acı çok yeni sayılır henüz hamile kalamadım çok istiyorum ama yok yok yok
Hoşbulduk canım benim amin inşallah inşallahMerhaba canım hoşgeldin ne zaman oldu kaybın benim 10 gün oldu testlerimi yaptırıp yeniden adet olmayı bekliyorum sonradında yine deneyeceğim bir aksilik olmazsa inşallah nasip olur hepimize
Evet kesinlikle insan daha çok kendini kuruyo acaba olcak mı olmıcak diye doktorumla tekrar görüştüğümde sizin dediğiniz gibi 1 adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inşallah tekrar gebe kalırım psikolojik olarak olmadıkça daha çok etkiliyo çünkü bana pıhtılaşma testi yaptırmadı doktorum ama muhtemelen pıhtılaşmaya yordu aspirin pıhtılaşma sorunu olanlarda gebe kalmayı kolayştırıyo mu peki doktorunuz size verdi mi ?Benimde başıma geldi12 haftalık kalbi durdu test yaptık pıhtılaşma çıktı bende doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi sonuçta rahim kendini hazır hissedince tekrar gebelik olucaktır bir adet görmen yeter bence seninki daha bile küçükmüş 28şubatta kürtaj olmuştum mayısta kimyasal geçirdim gerçekten düşük sonrası çabuk hamile kalınıyor bi sorun yoksa kürtaj işleminde doktorun üç ay bekle demesi psikolojik olarak hazır ol diye dir aslında beklemek daha çok üzücü
Bana da gebelik öncesi coraspin verdi şuan coraspin içiyorum geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım onun da sebebi pıhtılaşmaymış sonuçlarım çıkalı on gün oldu yaklaşık on gündür coraspin içiyorum gebelik olursa inşallah iğne başlicazEvet kesinlikle insan daha çok kendini kuruyo acaba olcak mı olmıcak diye doktorumla tekrar görüştüğümde sizin dediğiniz gibi 1 adetten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi inşallah tekrar gebe kalırım psikolojik olarak olmadıkça daha çok etkiliyo çünkü bana pıhtılaşma testi yaptırmadı doktorum ama muhtemelen pıhtılaşmaya yordu aspirin pıhtılaşma sorunu olanlarda gebe kalmayı kolayştırıyo mu peki doktorunuz size verdi mi ?
Benim de doktorum gebe kalana kadar corasprin gebe kalınca iğne dedi test bile istemedi direk pıhtılaşmaya yordu inşallah yakın zamanda gebe kalırız corasprinde kolaylaştırır inşallahBana da gebelik öncesi coraspin verdi şuan coraspin içiyorum geçen ayda kimyasal gebelik yaşadım onun da sebebi pıhtılaşmaymış sonuçlarım çıkalı on gün oldu yaklaşık on gündür coraspin içiyorum gebelik olursa inşallah iğne başlicaz
İnşallahhBenim de doktorum gebe kalana kadar corasprin gebe kalınca iğne dedi test bile istemedi direk pıhtılaşmaya yordu inşallah yakın zamanda gebe kalırız corasprinde kolaylaştırır inşallah
Merhaba. Ben düşük veya kürtaj yaşamadım ama arkadaşım düşük yaptıktan 4 ay sonra tekrar hamile kaldı inşallah sizde kalırsınızMerhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Selamünaleyküm arkadaşlar☺ Ben de geçen ay düşük yaptım doktorum pıhtılaşmaya bağlı olabileceğini söyledi.. Benim gebeliğin başından beri akıntım azdı ve mide bulantım da pek yoktu sizin de gebeliğiniz bu şekilde miydi yani bendeki bu durum pıhtılaşmayla mı alakalıydı merak ediyorum siz de böyle miydiniz
Peki canım teşekkür ederimAleyküm selam canım. Belirtilerin pıhtılaşmayla alakalı olduğunu sanmıyorum yabenim mide bulantım çoktu
Sağol canım en hayırlı zamanda olur inşallahHoşbulduk canım benim amin inşallah inşallah6 ay falan oldu kürtajdan sonra tabi ara vermek zorunda kaldım 2 aydır deniyorum ama bakalım adet düzensizliğim de var benim. Sana da çok geçmiş olsun
Canım sen yinede yaptırsaydın keşke düşünüyor musun bir adet gördükten sonra hemen?Benim de doktorum gebe kalana kadar corasprin gebe kalınca iğne dedi test bile istemedi direk pıhtılaşmaya yordu inşallah yakın zamanda gebe kalırız corasprinde kolaylaştırır inşallah
Düşünüyorum canım bir dahaki adetimi gördükten sonra korunmıcam zaten bu kaybettiğim gebeliğimde uğraş sonucu olmuştu, pıhtılaşma testi de kan sulandırıcı kullanıcam sonuçta tedbiri alıp başlıcam o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum eğer allah korusun bir daha yaşatmasın ama yine bir düşük yaşarsan o zaman dna hasar testi, genetik testlerin hepsini yaptırırımCanım sen yinede yaptırsaydın keşke düşünüyor musun bir adet gördükten sonra hemen?
Evet benimde 6 haftalık düştüler iki kese gozukmustu nasipEvet oradaydım canımsen demi kayıp yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?