- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.731
- 133
Kızlar hamile kaldım diye mutluluktan ağlarken son gittiğim kontrol de 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım resmen ve hala toparlanamıyorum eşim de morfoloji sorunu var zaten geç kavuştuğumuz bir bebekti ama doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi.
Sormak istediğim bebeğimin kalbinin durmasına sebep eşimin sperm kalitesizliği olabilir mi bazı yerlerde sperm yumurtayı döllüyosa zaten kalitelidir yazıyor ?
Doktorum 3 ay korun dedi ama zaten bizim ha diyince olmadığı için korunmak istemiyorum sizce bir sonraki adetim den sonra korunmasam sorun olur mu ?
Pıhtılaşma testi falan istemedi gebe kaldığında kan sulandırıcı başlıcam dedi bazı yerlerde hamile kalmak için aspirin kullananları okudum sizce etkisi var mı doktorumla görüşüp bende kullansam mı ?
Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyormuş bu doğru mu ?
İlk defa başıma gelen bir şey beni aydınlatırsanız çok minnettar kalırım
Sormak istediğim bebeğimin kalbinin durmasına sebep eşimin sperm kalitesizliği olabilir mi bazı yerlerde sperm yumurtayı döllüyosa zaten kalitelidir yazıyor ?
Doktorum 3 ay korun dedi ama zaten bizim ha diyince olmadığı için korunmak istemiyorum sizce bir sonraki adetim den sonra korunmasam sorun olur mu ?
Pıhtılaşma testi falan istemedi gebe kaldığında kan sulandırıcı başlıcam dedi bazı yerlerde hamile kalmak için aspirin kullananları okudum sizce etkisi var mı doktorumla görüşüp bende kullansam mı ?
Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyormuş bu doğru mu ?
İlk defa başıma gelen bir şey beni aydınlatırsanız çok minnettar kalırım