Kontrollerini nasıl çıktı canım ne dedi doktor Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahEvet canımm hiç korunmadım ben kürtajdan sonra ama tekrar hamile de kalamadım
kürtajdan sonra kontrole gitmiştim parça kaldı mı felan bakmak için temiz çıkmıstı daha sonra gitmedim. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsinKontrollerini nasıl çıktı canım ne dedi doktor Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Buradan güzel haberlerimizi alırız inşallah benim daha çok yeni tabi ama olsunkürtajdan sonra kontrole gitmiştim parça kaldı mı felan bakmak için temiz çıkmıstı daha sonra gitmedim. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin
Ilk kurtaj subatta oldu, 6 haftalikti. 2 adet korunman yeterli dedi 3. Adet gebe kaldım, onu da kaybettim 6 haftalikken kurtaj oldum daha cok yeni 2 hafta once. Bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda, psikolojimi de toparlarsam harika olacak. Senin ne zaman oldu? Ilk miydiCanım seninde mesajlardan biraz okudum durumuna da ikinci düşük ne zaman yaşadın şimdi nasıl durumun
Canım Allah sabır ve güç versin benim ilk gebeliğimdi 6.haftada durmuş kalbi 9.haftada öğrendik dün alındı işte daha çok yeni sen pıhtılaşmaya falan baktırdınmı neden oluyormuş acabaIlk kurtaj subatta oldu, 6 haftalikti. 2 adet korunman yeterli dedi 3. Adet gebe kaldım, onu da kaybettim 6 haftalikken kurtaj oldum daha cok yeni 2 hafta once. Bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda, psikolojimi de toparlarsam harika olacak. Senin ne zaman oldu? Ilk miydi
Benimkisine cok benziyor o zaman...pihtilasma testlerinde 2 genimde taşıyıcılık çıktı, ama ciddi genler değil bunlar düşük yapmaz aspirin yeterli diyorlar kac doktorla gorustuysem...Diger testlerim normal çıkıyor. Ikinci gebeligimde aspirin kullanmıştım ama yine ayni sey oldu. Bebegin genetik sonucu daha çıkmadı onu bekliyorum. Bundan sonra insallah tekrar gebe kalirsam igne ve hap deneyeceğizCanım Allah sabır ve güç versin benim ilk gebeliğimdi 6.haftada durmuş kalbi 9.haftada öğrendik dün alındı işte daha çok yeni sen pıhtılaşmaya falan baktırdınmı neden oluyormuş acaba
Anladım Allah bir daha yaşatmasın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBenimkisine cok benziyor o zaman...pihtilasma testlerinde 2 genimde taşıyıcılık çıktı, ama ciddi genler değil bunlar düşük yapmaz aspirin yeterli diyorlar kac doktorla gorustuysem...Diger testlerim normal çıkıyor. Ikinci gebeligimde aspirin kullanmıştım ama yine ayni sey oldu. Bebegin genetik sonucu daha çıkmadı onu bekliyorum. Bundan sonra insallah tekrar gebe kalirsam igne ve hap deneyeceğiz
Amin canım inşallah kucağımıza alırız hepimizAnladım Allah bir daha yaşatmasın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba bende şubatta kalp durması yüzünden bebeğimi kaybettim doktor %80 pıhtılaşma kaynaklı dedi patoloji temiz çıktı iki adet sonu kimyasal yaşadım pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım gerçekten pıhtılaşma çıktı bende şimdi gebelik öncesi coraspin gebelikte iğne kullanıcam şiddetle testi yaptırın derimCanım Allah sabır ve güç versin benim ilk gebeliğimdi 6.haftada durmuş kalbi 9.haftada öğrendik dün alındı işte daha çok yeni sen pıhtılaşmaya falan baktırdınmı neden oluyormuş acaba
Test pıhtılaşma testi diyemi geçiyor evet yaptıracağım inşallah bende ,sizede hayırlısıyla nasip olur inşallahMerhaba bende şubatta kalp durması yüzünden bebeğimi kaybettim doktor %80 pıhtılaşma kaynaklı dedi patoloji temiz çıktı iki adet sonu kimyasal yaşadım pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım gerçekten pıhtılaşma çıktı bende şimdi gebelik öncesi coraspin gebelikte iğne kullanıcam şiddetle testi yaptırın derim
Trombofili paneli adı testin sekiz tane gen incelendi eşimle ikimizin kromozom dizilimimede bakıldı kadın doğum yönlendirir söylerseniz yada direkt olarak tıp fakültesinden randevu alabilirsin genetik bölümüneTest pıhtılaşma testi diyemi geçiyor evet yaptıracağım inşallah bende ,sizede hayırlısıyla nasip olur inşallah
Tıp fakülteleri bir düşük olunca bakmıyor diyorlar ama sorarım teşekkürlerTrombofili paneli adı testin sekiz tane gen incelendi eşimle ikimizin kromozom dizilimimede bakıldı kadın doğum yönlendirir söylerseniz yada direkt olarak tıp fakültesinden randevu alabilirsin genetik bölümüne
Size de gecmis olsun ben de aspirin başladım..igne dozunu soyledi mi doktorunuz? Bana ciddi pihtilasman yok sen istedigin icin igne verecegim dediMerhaba bende şubatta kalp durması yüzünden bebeğimi kaybettim doktor %80 pıhtılaşma kaynaklı dedi patoloji temiz çıktı iki adet sonu kimyasal yaşadım pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım gerçekten pıhtılaşma çıktı bende şimdi gebelik öncesi coraspin gebelikte iğne kullanıcam şiddetle testi yaptırın derim
Sizin hangi genlerdeydi çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmasın rabbim kimseye evet dozu söyledi 0,4mg olarak lütfen iğneden vazgeçmeyin sizde çünkü iğnesiz tekrar kayıp olabiliyorSize de gecmis olsun ben de aspirin başladım..igne dozunu soyledi mi doktorunuz? Bana ciddi pihtilasman yok sen istedigin icin igne verecegim dedi
Yok asla vazgeçmem artik cok yoruldum yıprandımSizin hangi genlerdeydi çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmasın rabbim kimseye evet dozu söyledi 0,4mg olarak lütfen iğneden vazgeçmeyin sizde çünkü iğnesiz tekrar kayıp olabiliyor
Benimde Mthfr1298c homozigot ve paı4g 4g oda homozigotYok asla vazgeçmem artik cok yoruldum yıprandımMthfr C677T ve pai heterozigot benim. Sizin hangi genlerde?
0.6 kullananlar da var, neye gore karar veriyorlar bilmiyorum 0.6 kullansak zararı olur mu ki? Bir de sizin homozigotBenimde Mthfr1298c homozigot ve paı4g 4g oda homozigot
Evet oda şöyleymiş sordum üç gen ve üzeri bozukluk varsa heterozigot dahil onlar 0.6 kullanıyormuş0.6 kullananlar da var, neye gore karar veriyorlar bilmiyorum 0.6 kullansak zararı olur mu ki? Bir de sizin homozigot
Ben burda cok fazla sordum cok okudum 2 gende olup 0.6 kullanan da varEvet oda şöyleymiş sordum üç gen ve üzeri bozukluk varsa heterozigot dahil onlar 0.6 kullanıyormuş
Yaa doğrudur Allah yardım etsin hepimize bilmiyorum şimdi dört tane dr ile görüştüm bunların ikisi uzman tüp bebek uzmanı güveniyorum inşallah yanılmam şimdi coraspin içiyorum işte şuan başka bişey yapamıyoruzBen burda cok fazla sordum cok okudum 2 gende olup 0.6 kullanan da varBende 1 gende daha var o genin kadin dogumla ilgisi yokmuş, hpa-1 diye bir gen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?