Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kontrollerini nasıl çıktı canım ne dedi doktor Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
kürtajdan sonra kontrole gitmiştim parça kaldı mı felan bakmak için temiz çıkmıstı daha sonra gitmedim. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin

kürtajdan sonra kontrole gitmiştim parça kaldı mı felan bakmak için temiz çıkmıstı daha sonra gitmedim. Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin
Buradan güzel haberlerimizi alırız inşallah benim daha çok yeni tabi ama olsun

Canım seninde mesajlardan biraz okudum durumuna da ikinci düşük ne zaman yaşadın şimdi nasıl durumun
Ilk kurtaj subatta oldu, 6 haftalikti. 2 adet korunman yeterli dedi 3. Adet gebe kaldım, onu da kaybettim 6 haftalikken kurtaj oldum daha cok yeni 2 hafta once. Bugun kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolunda, psikolojimi de toparlarsam harika olacak. Senin ne zaman oldu? Ilk miydi

Canım Allah sabır ve güç versin benim ilk gebeliğimdi 6.haftada durmuş kalbi 9.haftada öğrendik dün alındı işte daha çok yeni sen pıhtılaşmaya falan baktırdınmı neden oluyormuş acaba

Canım Allah sabır ve güç versin benim ilk gebeliğimdi 6.haftada durmuş kalbi 9.haftada öğrendik dün alındı işte daha çok yeni sen pıhtılaşmaya falan baktırdınmı neden oluyormuş acaba
Benimkisine cok benziyor o zaman...pihtilasma testlerinde 2 genimde taşıyıcılık çıktı, ama ciddi genler değil bunlar düşük yapmaz aspirin yeterli diyorlar kac doktorla gorustuysem...Diger testlerim normal çıkıyor. Ikinci gebeligimde aspirin kullanmıştım ama yine ayni sey oldu. Bebegin genetik sonucu daha çıkmadı onu bekliyorum. Bundan sonra insallah tekrar gebe kalirsam igne ve hap deneyeceğiz

Anladım Allah bir daha yaşatmasın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba bende şubatta kalp durması yüzünden bebeğimi kaybettim doktor %80 pıhtılaşma kaynaklı dedi patoloji temiz çıktı iki adet sonu kimyasal yaşadım pıhtılaşma ve kromozom testi yaptım gerçekten pıhtılaşma çıktı bende şimdi gebelik öncesi coraspin gebelikte iğne kullanıcam şiddetle testi yaptırın derim

Test pıhtılaşma testi diyemi geçiyor evet yaptıracağım inşallah bende ,sizede hayırlısıyla nasip olur inşallah

Test pıhtılaşma testi diyemi geçiyor evet yaptıracağım inşallah bende ,sizede hayırlısıyla nasip olur inşallah
Trombofili paneli adı testin sekiz tane gen incelendi eşimle ikimizin kromozom dizilimimede bakıldı kadın doğum yönlendirir söylerseniz yada direkt olarak tıp fakültesinden randevu alabilirsin genetik bölümüne

Trombofili paneli adı testin sekiz tane gen incelendi eşimle ikimizin kromozom dizilimimede bakıldı kadın doğum yönlendirir söylerseniz yada direkt olarak tıp fakültesinden randevu alabilirsin genetik bölümüne
Tıp fakülteleri bir düşük olunca bakmıyor diyorlar ama sorarım teşekkürler

Size de gecmis olsun ben de aspirin başladım..igne dozunu soyledi mi doktorunuz? Bana ciddi pihtilasman yok sen istedigin icin igne verecegim dedi

Size de gecmis olsun ben de aspirin başladım..igne dozunu soyledi mi doktorunuz? Bana ciddi pihtilasman yok sen istedigin icin igne verecegim dedi
Sizin hangi genlerdeydi çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmasın rabbim kimseye evet dozu söyledi 0,4mg olarak lütfen iğneden vazgeçmeyin sizde çünkü iğnesiz tekrar kayıp olabiliyor

Sizin hangi genlerdeydi çok geçmiş olsun inşallah tekrar yaşatmasın rabbim kimseye evet dozu söyledi 0,4mg olarak lütfen iğneden vazgeçmeyin sizde çünkü iğnesiz tekrar kayıp olabiliyor
Yok asla vazgeçmem artik cok yoruldum yıprandım Mthfr C677T ve pai heterozigot benim. Sizin hangi genlerde?

0.6 kullananlar da var, neye gore karar veriyorlar bilmiyorum 0.6 kullansak zararı olur mu ki? Bir de sizin homozigot
Evet oda şöyleymiş sordum üç gen ve üzeri bozukluk varsa heterozigot dahil onlar 0.6 kullanıyormuş

Evet oda şöyleymiş sordum üç gen ve üzeri bozukluk varsa heterozigot dahil onlar 0.6 kullanıyormuş
Ben burda cok fazla sordum cok okudum 2 gende olup 0.6 kullanan da var Bende 1 gende daha var o genin kadin dogumla ilgisi yokmuş, hpa-1 diye bir gen

Ben burda cok fazla sordum cok okudum 2 gende olup 0.6 kullanan da var Bende 1 gende daha var o genin kadin dogumla ilgisi yokmuş, hpa-1 diye bir gen
Yaa doğrudur Allah yardım etsin hepimize bilmiyorum şimdi dört tane dr ile görüştüm bunların ikisi uzman tüp bebek uzmanı güveniyorum inşallah yanılmam şimdi coraspin içiyorum işte şuan başka bişey yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…