Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yaşamayız bir daha kuzum

Ahh canım ya nasip cidden canım sen ne zaman kürtaj oldun Allah yeniden nasip etsin sağlıkla inşallah
Benim kürtaja gerek kalmadı düştü kendiliğinden . 40 gün oldu adette gördüm iki gündür midem bulanıyor hafif hafif sabah evde test vardı yaptım hayalet bir çizgi çıktı kafam karıştı Bir kaç gün bekleyip gidip kan veriyim en iyisi[/QUOTE]

Eklentiler

• IMG_20200706_072800.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
[/QUOTE]
Aa evet çok silik var gibi biraz daha bekle bakalım canım hayırlısı olsun

[/QUOTE]
Belkide düşen gebelikten kalmış olabilir çünkü HCG degerimin sifirlandigini görmedim en son 21.06. tarihinde 129 a düşmüştü belki sifirlanmadi çünkü bazen 2 ayı buluyormus sıfırlanması zaten belli olur doktora gidince

Belkide düşen gebelikten kalmış olabilir çünkü HCG degerimin sifirlandigini görmedim en son 21.06. tarihinde 129 a düşmüştü belki sifirlanmadi çünkü bazen 2 ayı buluyormus sıfırlanması zaten belli olur doktora gidince
[/QUOTE]
Evet doktora gittiğinde belli olur daha benimde sıfırlanmamıştır ozaman 11 gün falan oldu

Evet doktora gittiğinde belli olur daha benimde sıfırlanmamıştır ozaman 11 gün falan oldu
[/QUOTE]
Evet sanırım yavaş yavaş sıfırlanıyor senin daha 11 gün olduysa sifirlanmamis olasılığı daha yüksek benim çünkü düşükten sonra çok dalgalı seyretti . Ben artık en son 129 görünce bıraktım birde regl oldum sıfırlanır artık diyerek bıraktım

Eklentiler

• IMG_20200706_124816.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 44
Evet sanırım yavaş yavaş sıfırlanıyor senin daha 11 gün olduysa sifirlanmamis olasılığı daha yüksek benim çünkü düşükten sonra çok dalgalı seyretti . Ben artık en son 129 görünce bıraktım birde regl oldum sıfırlanır artık diyerek bıraktım
[/QUOTE]
Sürekli kanmı veriyorsun bu değerlere bakmak için?

[/QUOTE]
Regl olana kadar verdim sifirlanmasini görmek için ama regl olunca bıraktım bende bı daha vermedim

Regl olana kadar verdim sifirlanmasini görmek için ama regl olunca bıraktım bende bı daha vermedim
[/QUOTE]
Anladım canım inşallah haber alınca paylaş

merhaba günaydıın kızlar.. bende 16 haziranda hamile olduğumu öğrendim 19 haziranda düşük yaptım 4 haftalıkken. hatta bir doktor düşük yapıyorsun dedi bir doktor bunu hamilelikten bile saymıyoruz kimyasal dedi... daha üstüne adet olmadım ama hemen bebek istiyorum yine doktorda yasak falan vermedi kimyasaldan ne kadar sonra olur ki bebek ya hepsi öyle olursa diye de korkuyorum ....

O korku hep oluyor canım ama birkaç doktora gidip görüş al genelde bir adetten sonra tekrar denenebilir diyorlar benim kimyasal değil kalbi durdu ama bende istiyorum tekrar hayırlısı olsun sağlıkla inşallah

Benim bir arkadaşım kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kaldı ve 1 ay sonra doğum yapacak . Hiç korkma yüreğini ferah tut

O korku hep oluyor canım ama birkaç doktora gidip görüş al genelde bir adetten sonra tekrar denenebilir diyorlar benim kimyasal değil kalbi durdu ama bende istiyorum tekrar hayırlısı olsun sağlıkla inşallah
y inşallah canım ya sende aynı şekilde inşllah hemen olur uğraştırmaz

Kızlar Pıhtılaşma testine kadın doğumcu mu bakıyor yoksa başka bölüme mi randevu almalıyım?

Kızlar Pıhtılaşma testine kadın doğumcu mu bakıyor yoksa başka bölüme mi randevu almalıyım?
Bir kısmını kadın doğum istiyor, genlerle ilgili olan kısmını yani trombofili paneli dedikleri şeyi genetik bölümü istiyor

[/QUOTE]
Testin rengine bayıldım hangi marka bu test hayali çizgi de belli inşallah sağlıklı bir gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…