Geçmiş olsun acını anlıyorum ben 2 kere yaşadım bu durumu...Sperm kalitesizliginden veya yumurta kalitesizliginden de gelişim durması olabilir bence daha doğrusu sağlıksız gebelik olarak açıklıyor bana doktorum. Pihtilasma testlerinin de mutlaka yapılması lazim sanırım sık görülüyor, benim de 2 genimde heterozigot mutasyon çıktı, ciddi genlerde değil bunlar kayıp nedeni olamaz sende dediler, ama ikinci gebelikte aspirin kullanmama ragmen birebir ayni şeyi yaşadım ben. Yumurta ve sperm kalite sorunumuz olmasa da doktorum takviye başladı bu sefer ikimize. Kaliteyi arttirmak için. Ben de aspirin başladım. Gebelik olursa iğne baslayacagiz, bir de böyle deneyeceğiz. Belirsizlik çok kötü....Insallah tekrar yaşamazsın, çok zor bir durum çok... Testleri mutlaka yaptırın ya da pıhtılaşma varmış gibi igne ve hap kullanin bence. Bu arada bana 2 adet korunma önerdi, oncekinde de öyle önermişti. Belki yaşımdan dolayi uzun sure vermemiştirKızlar hamile kaldım diye mutluluktan ağlarken son gittiğim kontrol de 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım resmen ve hala toparlanamıyorum eşim de morfoloji sorunu var zaten geç kavuştuğumuz bir bebekti ama doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi.
Sormak istediğim bebeğimin kalbinin durmasına sebep eşimin sperm kalitesizliği olabilir mi bazı yerlerde sperm yumurtayı döllüyosa zaten kalitelidir yazıyor ?
Doktorum 3 ay korun dedi ama zaten bizim ha diyince olmadığı için korunmak istemiyorum sizce bir sonraki adetim den sonra korunmasam sorun olur mu ?
Pıhtılaşma testi falan istemedi gebe kaldığında kan sulandırıcı başlıcam dedi bazı yerlerde hamile kalmak için aspirin kullananları okudum sizce etkisi var mı doktorumla görüşüp bende kullansam mı ?
Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolaylaşıyormuş bu doğru mu ?
İlk defa başıma gelen bir şey beni aydınlatırsanız çok minnettar kalırım
Çok teşekkür ederim öncelikle size de geçmiş olsun gerçekten çok büyük acı bilmiyorum ben mi çok etkilendim ama o kadar uğraş sonucu gebe kalıp kaybetmek canımı çok acıttı gerçekten hala etkisinden çıkamıyorım arada ağlama nöbetlerim tutuyoGeçmiş olsun acını anlıyorum ben 2 kere yaşadım bu durumu...Sperm kalitesizliginden veya yumurta kalitesizliginden de gelişim durması olabilir bence daha doğrusu sağlıksız gebelik olarak açıklıyor bana doktorum. Pihtilasma testlerinin de mutlaka yapılması lazim sanırım sık görülüyor, benim de 2 genimde heterozigot mutasyon çıktı, ciddi genlerde değil bunlar kayıp nedeni olamaz sende dediler, ama ikinci gebelikte aspirin kullanmama ragmen birebir ayni şeyi yaşadım ben. Yumurta ve sperm kalite sorunumuz olmasa da doktorum takviye başladı bu sefer ikimize. Kaliteyi arttirmak için. Ben de aspirin başladım. Gebelik olursa iğne baslayacagiz, bir de böyle deneyeceğiz. Belirsizlik çok kötü....Insallah tekrar yaşamazsın, çok zor bir durum çok... Testleri mutlaka yaptırın ya da pıhtılaşma varmış gibi igne ve hap kullanin bence. Bu arada bana 2 adet korunma önerdi, oncekinde de öyle önermişti. Belki yaşımdan dolayi uzun sure vermemiştir
Canım çok geçmiş olsun seni ocak 2021 annelerinde görmüştüm sanki bende oradaydım ama bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum geçen hafta Yeniden sağlıkla nasip olsun inşallah hepimizzeKızlar hamile kaldım diye mutluluktan ağlarken son gittiğim kontrol de 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım resmen ve hala toparlanamıyorum eşim de morfoloji sorunu var zaten geç kavuştuğumuz bir bebekti ama doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi.
Sormak istediğim bebeğimin kalbinin durmasına sebep eşimin sperm kalitesizliği olabilir mi bazı yerlerde sperm yumurtayı döllüyosa zaten kalitelidir yazıyor ?
Doktorum 3 ay korun dedi ama zaten bizim ha diyince olmadığı için korunmak istemiyorum sizce bir sonraki adetim den sonra korunmasam sorun olur mu ?
Pıhtılaşma testi falan istemedi gebe kaldığında kan sulandırıcı başlıcam dedi bazı yerlerde hamile kalmak için aspirin kullananları okudum sizce etkisi var mı doktorumla görüşüp bende kullansam mı ?
Evet kuzum o topikteydim bende malesef kaybettim bebeğimin kalbi durduCanım çok geçmiş olsun seni ocak 2021 annelerinde görmüştüm sanki bende oradaydım ama bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum geçen hafta Yeniden sağlıkla nasip olsun inşallah hepimizze
Aynen canım ne zaman oldun kürtaj ağrıların kanaman ne kadar sürdü. Benim ara ara ağrım oluyor kanamam az oldu patoloji sonucum çıksın kontrole gideceğim hemen hatta 2,3 farklı doktora gitmek istiyorum birde şu pıhtılaşma testini yaptırcamEvet kuzum o topikteydim bende malesef kaybettim bebeğimin kalbi durdusana da çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize çok zor süreç gerçekten
Doktorum ne bebeğimi patolojiye yolladı ne bana test yaptırmak istedi patolojiden bir şey çıkmıcaktır yüksek ihtimal pıhtılaşma dedi bir daha ki gebeliğinde kan sulandırıcı vercem dedi bende başka doktorlara gidicem 10 gün falan oldu kürtaj olalı kanamam bitti gibi ama arada hala hafif hafif geliyor ağrılarım arada oluyo bıçak gibi saplanıyor ama sürekli değil.Aynen canım ne zaman oldun kürtaj ağrıların kanaman ne kadar sürdü. Benim ara ara ağrım oluyor kanamam az oldu patoloji sonucum çıksın kontrole gideceğim hemen hatta 2,3 farklı doktora gitmek istiyorum birde şu pıhtılaşma testini yaptırcam
Gebelikte beni takip edene o an sormadım şok olmuştum ve üzgündüm o bana pıhtılaşmaya baktır dedi ben sonra devlete gidip kürtaj oldum ordaki doktor bir kez adet görüp tektat hamile kalabilirsin dedi canımDoktorum ne bebeğimi patolojiye yolladı ne bana test yaptırmak istedi patolojiden bir şey çıkmıcaktır yüksek ihtimal pıhtılaşma dedi bir daha ki gebeliğinde kan sulandırıcı vercem dedi bende başka doktorlara gidicem 10 gün falan oldu kürtaj olalı kanamam bitti gibi ama arada hala hafif hafif geliyor ağrılarım arada oluyo bıçak gibi saplanıyor ama sürekli değil.
Canım ayıptır sorması kaç ay korunma önerdi doktorun
Anladım canım bende başka doktora çıkıp sorucam zaten bizim hemen olmuyor malesef Hayırlısıyla sağlıkla inşallah bizlere de nasip olurGebelikte beni takip edene o an sormadım şok olmuştum ve üzgündüm o bana pıhtılaşmaya baktır dedi ben sonra devlete gidip kürtaj oldum ordaki doktor bir kez adet görüp tektat hamile kalabilirsin dedi canım
İnşallah canım beklemek ne kadar zor hayırlısıyla olsun inşallah kürtajdan sonra kiminin daha kolay oluyormuş Rahim temizlendiği için Allahta umut kesilmezAnladım canım bende başka doktora çıkıp sorucam zaten bizim hemen olmuyor malesef Hayırlısıyla sağlıkla inşallah bizlere de nasip olur
Merak etme kurtajdan sonra kolay gebe kalınıyor onu hiç kafana takma çoğunluk o şekilde oluyor ben denediğim ilk ay gebe kaldım, 2 ay korunma önermişti 3. ayda gebelik oldu. Ama arka arkaya kayip yasadigim icin psikolojik olarak cok fazla yıpratıcı oldu...... Bu sefer çabuk gebe kalamazsam diye korkuyorum ama çabuk olur diyor doktorum çok rahat umarım öyle olur.... Ben bu sefer en az 3-4 ay bekleyeceğim her türlü önlem alınsa da tekrar yaşama ihtimali var sonuçta ve göze alamiyorum psikolojik açıdan. Doktorunla tekrar konuşabilirsin gebelik haftan küçük olduğu için genelde uzun sure vermiyorlar artik vakumlu kurtaj yapıldığı için, ama yaşın küçükse belki ondan 3 ay demiştirÇok teşekkür ederim öncelikle size de geçmiş olsun gerçekten çok büyük acı bilmiyorum ben mi çok etkilendim ama o kadar uğraş sonucu gebe kalıp kaybetmek canımı çok acıttı gerçekten hala etkisinden çıkamıyorım arada ağlama nöbetlerim tutuyobirde acaba yine gebe kalabilcek miyim kalırsam aynı şeyi yaşayacak mıyım düşüncesi malesef aklımdan çıkmıyo doktoruma yakın zamanda gidicem korunma dönemini sorucam çünkü 3 ay gerçekten benim için uzun geliyo zaten ha diyince malesef olmuyo kan pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanmayı teklif edicem test yaptırmama gerek olmadığını söyledi ama bir yanım yaptırmak istiyo rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın gerçekten Siz kürtaj ne kadar süre sonra gebe kaldınız ?
Çok geçmiş olsun Rabbim inşaallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip ederMerhaba bende bebegım down sendrmu oldgu ıcın gebelıgımı sonlandırmak zorunda kaldımHala kabullenmyrm olmadıgını ınsallah rabbım hepımıze anne olmayı tekrar nasıp eder
Merhaba canım ilgilendiğin için teşekkür ederim, uzun zamandır , siteye giremedim.Yumurtlama gününüze denk gelmemiş olabilir sater bitmez başlayın
Canım nasılsın ne yaptın sonuçlarin nasıl?
Canım tebrik ediyorum ne kadar güzel 20.haftaya gelmişsin maaşallahMerhaba canım ilgilendiğin için teşekkür ederim, uzun zamandır , siteye giremedim.
Araya güzel telaşlar girince :)
Çok şükür eşimle benim genetiğimizde bir şey çıkmadı.
O ara bebek çalışmalarına başladıktan sonra çok şükür hamile kaldım. 20. haftadayım.
Her gün dua ediyorum.
İnşallah o günleri bir daha yaşamayız.
Elimde olmadan o korkuyu ne yazık ki ara ara yaşıyorum.
Canım tebrik ediyorum ne kadar güzel 20.haftaya gelmişsin maaşallah
Darısı basimiza inşallah..Sonuçlarında pıhtılaşma çıktımı peki iğne fln kullaniyormusun?
HAYır an bir ai değilsiniz o acıyı çeken ben iki kez yaşadım bir keresinde sekiz haftalık diğeri de gecen sene 16 haftalıkken bir sürü test yaptırdık sonuç mu ikimizde sağlıklıyız İnan’ın bana çok çok acı .. ben atlatamadığı ama herseyin başı sağlık geçmiş olsunÇok teşekkür ederim öncelikle size de geçmiş olsun gerçekten çok büyük acı bilmiyorum ben mi çok etkilendim ama o kadar uğraş sonucu gebe kalıp kaybetmek canımı çok acıttı gerçekten hala etkisinden çıkamıyorım arada ağlama nöbetlerim tutuyobirde acaba yine gebe kalabilcek miyim kalırsam aynı şeyi yaşayacak mıyım düşüncesi malesef aklımdan çıkmıyo doktoruma yakın zamanda gidicem korunma dönemini sorucam çünkü 3 ay gerçekten benim için uzun geliyo zaten ha diyince malesef olmuyo kan pıhtılaşma için kan sulandırıcı kullanmayı teklif edicem test yaptırmama gerek olmadığını söyledi ama bir yanım yaptırmak istiyo rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın gerçekten Siz kürtaj ne kadar süre sonra gebe kaldınız ?
Çok geçmiş olsun canım seni Ocak anneleri topiginde görmüştüm bende oradaydım umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırızKızlar merhaba benimde 9. Hafta kontrole diye gittim 6.haftada kalmış bebek kürtaj olacağım ama ilaç falan vermedi doktor direk yarın yapacak sizinde mi öyle oldu korkuyorum
Benimde başıma geldi12 haftalık kalbi durdu test yaptık pıhtılaşma çıktı bende doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi sonuçta rahim kendini hazır hissedince tekrar gebelik olucaktır bir adet görmen yeter bence seninki daha bile küçükmüş 28şubatta kürtaj olmuştum mayısta kimyasal geçirdim gerçekten düşük sonrası çabuk hamile kalınıyor bi sorun yoksa kürtaj işleminde doktorun üç ay bekle demesi psikolojik olarak hazır ol diye dir aslında beklemek daha çok üzücüKızlar hamile kaldım diye mutluluktan ağlarken son gittiğim kontrol de 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım resmen ve hala toparlanamıyorum eşim de morfoloji sorunu var zaten geç kavuştuğumuz bir bebekti ama doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?