Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin rengine bayıldım hangi marka bu test hayali çizgi de belli inşallah sağlıklı bir gebelik vardır
[/QUOTE]
Canım çok teşekkür ederim dün kan verdim sonucum 11 çıktı yarın sabah tekrar vericem bakalım belli olacak yeni bir gebelik mi yoksa düşükten mi hala hormonlar sifirlanmamis doktorda anlayamadı rahim duvarin kalınlaşmış dedi . Test Türkiye de var mı bilmem markası sure check canım ben yurtdisindayim

Testin rengine bayıldım hangi marka bu test hayali çizgi de belli inşallah sağlıklı bir gebelik vardır
Canım çok teşekkür ederim dün kan verdim sonucum 11 çıktı yarın sabah tekrar vericem bakalım belli olacak yeni bir gebelik mi yoksa düşükten mi hala hormonlar sifirlanmamis doktorda anlayamadı rahim duvarin kalınlaşmış dedi . Test Türkiye de var mı bilmem markası sure check canım ben yurtdisindayim
[/QUOTE]
Düşük olalı iki ay olmuş dimi bence yeni gebeliktir bende kürtaj oldum şubatta bebeğin kalbi durmuştu 28 günde sıfır oldu değer

Düşük olalı iki ay olmuş dimi bence yeni gebeliktir bende kürtaj oldum şubatta bebeğin kalbi durmuştu 28 günde sıfır oldu değer
[/QUOTE]
Evet bakalım yarın belli olacak bazılarında geç sifirlaniyormus pekte umitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyor insan . Rabbim inşaallah hepimize tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip eder

Bugün tekrar kan verdim 11 den 9 a düşmüş neredeyse 2 ay oldu üstelikte regl gördüm yinede değer sifirlanmamis dedi doktorum . Sifirlanana kadar devamlı kan vericem demekki olabiliyor bazılarında hemen sifirlanirken bazimizda geç sıfırlanıyor . Hayırlısı olsun ne diyeyim Allah büyüktür

Değer sıfırlanmadan adet olabiliyor muymuş çok şaşırdım Kimyasal gebelik yaşıyor olamaz mısın

Değer sıfırlanmadan adet olabiliyor muymuş çok şaşırdım Kimyasal gebelik yaşıyor olamaz mısın
Doktora sordum ben regl oldum değerin sıfırlanması gerekmez miydi diye regl olup değerin sıfırlanmaması durumu olabiliyor dedi 2 2.5 ay bulan danısanları varmış değeri sıfırlanmadan bende çok şaşırdım .

Merhaba
Geçen hafta ben de 7 haftalık düşük yaptım kalbi atıyordu. Yaşım 38. Tıbbi genetik bölümüne randevu alsam bana genetik test yaparlar mı ?

Merhaba
Geçen hafta ben de 7 haftalık düşük yaptım kalbi atıyordu. Yaşım 38. Tıbbi genetik bölümüne randevu alsam bana genetik test yaparlar mı ?
Merhaba geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz. Genetik bölümünde kromozom analizi ve trombofili paneli testi yapılıyor, eşinden de kromozom analizi için kan alıyorlar. Diğer testleri kadin doğum ya da dahiliye istiyor, sadece genetik yeterli degil yani

Teşekkür ederim cevabınız için. Merak ettiğim devlette doktora yaptırmak istiyorum desem hemen yaparlar mı? Sadece 1 düşüğüm var ama yaşım ileri artık. Ayrıca tek randevu alıp eşimle mi gideyim yoksa ona da ayrı randevu mu alayım. İnşallah hepimize sağlıklı gebelikler nasip olur gerçekten zor.

Ben sadece kendime almıştım eşime de giriş vermişlerdi sonra..isterseniz ikinize de alın garanti olsun. 2 düşüğüm var diyin kimse belge sormuyor.. benim 2 kaybım var ama ilk kayıp sonrası yaptırmıştım testlerimi.. Muhtemelen yaşımdan dolayı sağlıksız gebelik benimkisi de..

İkimizi de randevu aldım. Çok teşekkür ederim. Bende de yaş var, senelerce içilmiş sigara ve sağlıksız bir hayat var maalesef. Yıllar da geri gelmiyor.
Benim çok cesaretim yok ama tekrar deneyeceğim ama olmazsa yine büyük ihtimalle pes ederim. Korkuyorum.

Rica ederim, bizim ikimizde de sigara yok ama yine aynı şey oluyor.Bazen nedenini bilemiyoruz böyle dedi doktorum Ucuncu denemeye cesaret toplamaya çalışıyorum ben de.Tup bebek önermedi gerek yok diyor,kafam çok karışık

Pıhtılaşmanıza baktırdınız mı? Sebebi bulunamayan düşükler annedeki pıhtılaşmadan da kaynaklanabiliyor..

Selam kızlar Kürtaj sonrası kontrole geldim 20 gün falan olacak . Temiz dedi sıkıntı görmedi miyom varmış sadece ama küçük dedi Pıhtılaşma testine tıp fakültesi bakıyor ama bir kürtajda bakılmıyor dedi ne yapsam bilmiyorum. Bir adet sonrada hamile kalabilirsin dedi.

Pıhtılaşmanıza baktırdınız mı? Sebebi bulunamayan düşükler annedeki pıhtılaşmadan da kaynaklanabiliyor..
Baktırdık,hafif pıhtılaşma eğilimi cıktı,aspirin yeterli dediler ikincide de aspirin kullanmıştım zaten.Bebekte sıkıntı olduğu için kaybettik ama pıhtılasmadan değil Tekrar olma ihtimali beni mahvediyor..
2 kürtajım var desen de olur, kimse belge sormuyor..bence yaptır mutlaka sana tavsiyem, 2 kere bu acıyı yaşamak çok kötü ben şu anda üçüncüyü denemeye korkuyorum bu yüzden

Ben de aspirin kullandığım halde düşük yaptım ama bana dr pıhtılaşmadan dolayı olduğunu söyledi.. Siz bebeğinizdeki sıkıntıdan dolayı olduğunu nereden anladınız tekrar hatırlattığım için özür dilerim ama ben kendimle ilgili hep pıhtılaşma kaynaklı olduğunu düşündüğüm için atladığım birşey ki var diye sormak istedim

Haklısın canım giderim tıpa belki ama kayıtlardan belli olurmu diye düşündüm

Bebek genetik incelemeye gitti kromozom analizi yapıldı onda belli oldu..Sizin bebek gönderildi mi?Ben de bu sonuç çıkana kadar hep kendimi suçladım, yedim bitirdim, eksik birsey yaptim mi acaba ihmalim oldu mu diye..Cunku aspirin kullanmıştım ve igne kullanan cok fazla insan var okudum burda acaba o yuzden mi oldu diye hep kendimi sucladim ister istemez.Sonuc bir ayda çıktı yeni öğrendik biz de..sizin pıhtılaşma sonuçları nasıl? Benim mthfr C677T ve pai heterozigot, hafif eğilim dediler

Kromozomda birşey çıkmadı dr pıhtılaşma testi istemedi benden aspirin kullandım ama yetmemiş olabilir diye düşünüyor ayrıca kromozom analizinde çıkmayan başka bir sıkıntı da olabilir dedi.Aidin Salih kitabında sağlıklı rahim hasta bebeği tutmaz hasta rahim de sağlıkla bebeği atar diyor demek ki siz sağlıklısınız üzülmeyin düşüklerden sonra hamile kalmanin kolay olduğunu söylemişti dr'um inşAllah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır kucağıniza alırsınız bebeğinizi

İki düşüğün olduğunu soylesen . Bence yaptır erkenden daha sonra hamile kalıp yine Allah korusun birşey olursa aynı acıyı tekrar yaşama sen tedbirini al önceden canım naçizane fikrim . Rabbim seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…