Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittinizmi doktora acaba göründümü kese

Kan verdim az önce tekrar 636 çıktı kızlar. 3 gün önce 157 çıkmıştı. P.tesi muayeneye gidicem. Çok şükür iyiye gidiyor inşallah
Çok sevindim canım ay inşallah yolunda gider bana umut oldun ard arda yaşadın benim gibi yaş kaçtı senin benimde İnşallah bidahaki tutar

Çok sevindim canım ay inşallah yolunda gider bana umut oldun ard arda yaşadın benim gibi yaş kaçtı senin benimde İnşallah bidahaki tutar
Amiinn 31 yaşındayım canım. Zaten umutsuzluğa düşülmesin diye paylaşmak istiyorum burada sürecimi. Aynı acıları yaşadık ama bu tünelin sonu aydınlık olacak inşallah hepimiz için.

Canım tebrik ediyorum çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Amiin canım darısı başınıza. Sen kontrole gidecektin sanırım bugün naptın?

Yaa ne güzel inşallah canım
Canım kontrolde doktor her şey normal dedi üstten ultrasonla baktı. Bugün 8. Gün hafif kanamam devam ediyo en başından beri doktor normal dedi. İki haftaya kadar az az gelebilirmiş . İki ay korunmamız gerektiğini söyledi. İki ay sonra tanısal histereskopi yapılacak. Durumlar böyle İnşallah tez zamanda biz de alırız güzel haberler

Ay iyi bari bi sorun çıkmadığına sevindim. Allahım sabırla beklemek nasip etsin. Zor oluyor çünkü beklemek. Insan tezcanlı oluyor böyle beklerken. Ben öyle oldum aklıma düşünce

Ay iyi bari bi sorun çıkmadığına sevindim. Allahım sabırla beklemek nasip etsin. Zor oluyor çünkü beklemek. Insan tezcanlı oluyor böyle beklerken. Ben öyle oldum aklıma düşünce
Ben de öyleyim canım hedefe odaklanmış ok gibiyim Huyum kurusun kafama koyduğum şeyi yapana kadar başka hiçbir şey benim için önemli olamıyor. Şimdi sabırla sürenin dolmasını bekleyeceğim Çok şükür psikolojim geçen haftaya göre çok daha iyi

Daha iyi olacaksın inşallah canım . artık doktorunun tavsiyesi önemli. Inşallah sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım

Kan verdim az önce tekrar 636 çıktı kızlar. 3 gün önce 157 çıkmıştı. P.tesi muayeneye gidicem. Çok şükür iyiye gidiyor inşallah
Harika bir haber verdin Sağlıkla ilerlesin canım guzel haberler vermeye devam et insallah Bizim için de dua et

Merhaba canım bende hatırladım seni
Aaa demek o yüzden kanamaların bitmemişti
Çok geçmiş olsun ya nasıl dikkatsiz yapmışlar ki parça kalmış... Çok şükür geride kaldı artık yakın zamanda adetin gelir inşallah
Ağrın sızın yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…