- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
Gittinizmi doktora acaba göründümü keseYarın gideceğim tekrar. Kasıkta bi his var yani böyle ağrı gibi de değil batma gibi de değil ama birşeyler oluyor hissediyorum. Yorgunluk ve uyku hali var devamlı evde olmama rağmen. Göğüs hassasiyeti var baya 2-3 gündür. Şimdilik hiç kanama vs. olmadı çok şükür. Sürekli yeme dürtüsü de var ama bu büyük ihtimal eve kapandigimizdan
Çok sevindim canım ay inşallah yolunda gider bana umut oldun ard arda yaşadın benim gibi yaş kaçtı senin benimde İnşallah bidahaki tutarKan verdim az önce tekrar 636 çıktı kızlar. 3 gün önce 157 çıkmıştı. P.tesi muayeneye gidicem. Çok şükür iyiye gidiyor inşallah
Doktordan randevu almıştım ama dün iptal oldu randevum. Muayene olamadım yine. Pazartesi sabah gidip sira numarası alıcam artık. Bugün de acilde kan verdim.Gittinizmi doktora acaba göründümü kese
Canım benim Allah razı olsun. inşallah senin mutlu haberini de alıp sevincini paylaşacağızÇok mutluyumm senin adına burda beraber dertleşip sonra böyle haberler almak o kadar güzel kiiiii
AmiinnÇok sevindim canım ay inşallah yolunda gider bana umut oldun ard arda yaşadın benim gibi yaş kaçtı senin benimde İnşallah bidahaki tutar
İnşallah canımAmiinn31 yaşındayım canım. Zaten umutsuzluğa düşülmesin diye paylaşmak istiyorum burada sürecimi. Aynı acıları yaşadık ama bu tünelin sonu aydınlık olacak inşallah hepimiz için.
Canım tebrik ediyorum çok sevindim senin adınaSınıf öğretmeniyim canım.senin branşın ne ki?
Aman ya ben cesaret edip de bu kararı verene kadar 1.5 yıl geçti. Hoş biz çalışmalara başladığımızda daha türkiyede yoktu virüs. Ama olsaydı da degistirmezdi kararımızı. Ne zaman neyle karşılaşacağımız belli mi? Ben bir çok seyi hesaba katmaya çalıştım bebek planlarken. Ilk basta ilk çocukla yaş farkını hesap ettik çok açmayalım dedik ozaman düşük oldu. Tutturamadik mesela. Sonra tekrar istedik ben trafik kazası geçirdim yine düşük oldu. Hatta bu gebeligimde doğum iznimi denk getirmeyi falan planlıyodum ama artık bıraktım. Hayatta her an risk var, her an şartlar değişiyor. bir de virüsün vereceği ihtimal zararları da katarsak bu işin içinden çıkılmaz bence. Plan yapanların en hayırlısı rabbimdir. Hayırlısıyla nasip ederse ona teslimiz
Amiin canım darısı başınıza.Canım tebrik ediyorum çok sevindim senin adınaAllah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
Yaa ne güzelKızlar bu arada ben de Türkçe öğretmeniyim meslektaşız ☺ İnşallah en kısa zamanda birbirimize güzel haberler veririz
Canım kontrolde doktor her şey normal dedi üstten ultrasonla baktı. Bugün 8. Gün hafif kanamam devam ediyo en başından beri doktor normal dedi. İki haftaya kadar az az gelebilirmiş . İki ay korunmamız gerektiğini söyledi. İki ay sonra tanısal histereskopi yapılacak. Durumlar böyleAmiin canım darısı başınıza.Sen kontrole gidecektin sanırım bugün naptın?
Yaa ne güzelinşallah canım
Ay iyi bari bi sorun çıkmadığına sevindim. Allahım sabırla beklemek nasip etsin. Zor oluyor çünkü beklemek. Insan tezcanlı oluyor böyle beklerken. Ben öyle oldum aklıma düşünceCanım kontrolde doktor her şey normal dedi üstten ultrasonla baktı. Bugün 8. Gün hafif kanamam devam ediyo en başından beri doktor normal dedi. İki haftaya kadar az az gelebilirmiş . İki ay korunmamız gerektiğini söyledi. İki ay sonra tanısal histereskopi yapılacak. Durumlar böyleİnşallah tez zamanda biz de alırız güzel haberler
Ben de öyleyim canım hedefe odaklanmış ok gibiyimAy iyi bari bi sorun çıkmadığına sevindim. Allahım sabırla beklemek nasip etsin. Zor oluyor çünkü beklemek. Insan tezcanlı oluyor böyle beklerken. Ben öyle oldum aklıma düşünce
Ben de öyleyim canım hedefe odaklanmış ok gibiyimHuyum kurusun kafama koyduğum şeyi yapana kadar başka hiçbir şey benim için önemli olamıyor. Şimdi sabırla sürenin dolmasını bekleyeceğim Çok şükür psikolojim geçen haftaya göre çok daha iyi
Harika bir haber verdinKan verdim az önce tekrar 636 çıktı kızlar. 3 gün önce 157 çıkmıştı. P.tesi muayeneye gidicem. Çok şükür iyiye gidiyor inşallah
Amin canım inşallah. Ediyorum hep duamdasınız inşallah.Harika bir haber verdinSağlıkla ilerlesin canım guzel haberler vermeye devam et insallah Bizim için de dua et
Amin canım inşallah
Daha iyi olacaksın inşallah canım . artık doktorunun tavsiyesi önemli. Inşallah sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın canım
Yumurta oluşmasada kanama olur mu adet olur muyuz acaba?
Canım merhaba. SEni hatırladım. Ben de biliyorsun kürtaj oldum. 2 ay geçmesine rağmen lekelenmelerim bitmemişti. en son muayenede bana histereskopi yapılmasına karar vermişti doktorlar. Ben operasyonumu oldum. Ve sonuç rahimde bebeğin plesentasından 3 cm parça kaldığı. Zaten 8 haftalık hatta 6 ftalıkta kalmıştı bebeğim 8 haftalıkken kürtajı oldum. Bebeğin plesentası komple okadardır ki. operasyonu yapan doktorum parçanın rahim duvarıyla nerdeyse bütünleştiğini söyledi ve zor da olsa güzel bir operasyon olduğunu söyledi. Kontrolerde de rahim duvarının inceliği falan gayet iyi değildi. 2 rengl korunma verdi. Bakalaım daha ilk rengli mi olmadım bekliyorum. 27 Şubatta oldum operasyonumu ne zaman rengl olurum onu da bilmiyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?