Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iki ay önce düşük yaptım maalesef 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. Doktor sebebini bile söylemedi çok sorumsuz bir doktora denk geldim sanırım..
İlk adetim 36 gün sonra geldi.
İkincisini bekliyorum hala gelmedi. İki gün önce hafif pembe leke geldi bir iki damla adet olacağım sandım ama maalesef olmadım. Hiçbir belirti yok adetimle ilgili. Bazen kasıklarım ağrıyor ama bu sıralar çok temizlik yapıp üşüttüm ondan da olabilir. Kafam çok karışık bakalım adetim ne zaman gelecek.
Düşük sonrası bu tip gecikmeler vs normalmiş sanırım. O yüzden hamile miyim diye düşünmek istemiyorum. Çokta bir çalışma yapmadım zaten

Çok şükür bir yavrunuz var, neden bu isyan? Rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği böyle düşünün, yavrunuz odaklananın. Zaten siz bebeğinize odaklandıkça stresiniz geçecek,Rabbim nasip ederse tekrardan hamile kalacaksınız.

Yok asla isyan etmiyorum her zaman şükür ediyorum bir sağlıklı evladım var diyorum. Sadece içimde tekrar çocuk isteği daha çok daha çok artıyor. Neden bende bilmiyorum. Rabbim inşallah nasip eder bana ve isteyen herkese.

Ben hep bunu vesveseye bağlıyorum. Algıya bağlıyorum. Allaha bırakalım inşallah olur

Ben hep bunu vesveseye bağlıyorum. Algıya bağlıyorum. Allaha bırakalım inşallah olur
Benim yaşım ileri diye ve kimyasal oldu ilk diye tüp bebek yaptık. Ve baya beklemiştik 4 yıl kadar. Rahim filminden sonra kimyasal gebelik oldu. Hiç beklemezsen arka arkaya naturel gebelik ve sonuç hüsran olunca çok üzücü ve yıpratıcı. Sen neye bağlarsın bilmiyorum ama. Allah büyüktür ol derse gene olacaktır. Umarım olur.

Ben duanın ayetlerin gücüne inanan insanım. Bol bol ayetel kürsi okuyun kendinize kasıklarınıza doğru üfleyin. Ama tekli rakam olsun 3 gibi 5 gibi

Çok geçmiş olsun...Sadece yaşa mı bağladılar Yaş kaçtı
Geçmiş olsun canım....Gecikmeler normal diyorlar birkac adet..Korunmuş muydunuz? Gebelik de olabilir, kaç gün gecikti, test yapsana...

Ay ben bunu yeni gördüm ya
Çok çok sevindim canım
Sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Toz bile alma boşver sen hamileliğin tadını çıkar

Canım bugün tam bir hafta oldu kanamam en başından beri çok az leke şeklinde geldi bitmedi henüz yatın kontrolüm var acaba normal mi yoksa benim de mi hemstam olsu

Ay ben bunu yeni gördüm ya
Çok çok sevindim canım
Sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Toz bile alma boşver sen hamileliğin tadını çıkar

amiiinn çok sagol canım. Öyle yapıyorum zaten. Virüsten dolayı okul tatili de uzadı. Tatil edilmesi bana yaradı açıkçası işe de gitmiyorum yan gelip yatıyorum

Umudunuzu yitirmeyin ne hissettiğinizi gayet iyi anlıyorum benim de. 2 oğlum var 11 yaş 9 yaş 3.olsun çok istedim 1 yılda 4 kimyasal yaşadım banada 2 evladına allah ömğr versin zorlama diyolarlar ama bilmiyor lar içimdeki çocuk isteğini kendimi çok şartladım 4-5 çocuk doğuran nasıl doğuruyor diyorum yumurta yaş ilerledikçe azalıyor kalitesizleşir spermde öyle güçlendirmek için vitaminler var bitkisel üsrünler var sen önlemini al sonra Allaha tevekkül et rabbim içimizdeki sesi duyacaktır eminim KünFe Yekûn

Canım bugün tam bir hafta oldu kanamam en başından beri çok az leke şeklinde geldi bitmedi henüz yatın kontrolüm var acaba normal mi yoksa benim de mi hemstam olsu
İnşallah değildir canım gittinmi doktora ne dedi

Çok geçmiş olsun...Sadece yaşa mı bağladılar Yaş kaçtı

Geçmiş olsun canım....Gecikmeler normal diyorlar birkac adet..Korunmuş muydunuz? Gebelik de olabilir, kaç gün gecikti, test yapsana...
Yani sadece yaş değil ama ilk etken yaş dedi. İkincisi tiroid bezlerinin olmaması bunun yeterince iyi takip edilmemesi dedi. Yaşım 44. İzmir buca kadın doğuma zor yetiştim bulantı kusma liderli sancı oldu. Orda yarış ve kürtaj yapıldı. Üçüncü düşük olduğu için belki kandaki pıhtılaşmayada bakmışlar ama öyle bir şey yoktu. Oradaki doktor bir şey söylemedi yaşla alakalı. Özel doktorum söyledi. Ve ben yurt dışında yaşıyorum. Buradada endişelenme dene tekrar dedi. Çok kişi var senin gibi çocuk sahibi olan. Bende bilemedim Allah büyük.

Merhaba ocak ayında tüp bebek ile hamile kaldım. Keseyi ve kalp atışını duyduk .Bugun 11 hafta 3 gunluk olmustu doktor kontrilumuzde 7 hafta 5 günlükken kalbinin durduğunu söyledi doktorum . Yarın kürtaj olacağım vakkumla .

Çok geçmiş olsun. Benim de 7+2 de kalbi durmuştu. Allah sabır versin

amiiinn çok sagol canım. Öyle yapıyorum zaten. Virüsten dolayı okul tatili de uzadı. Tatil edilmesi bana yaradı açıkçası işe de gitmiyorum yan gelip yatıyorum
Çok sevindim ya hep yat dinlen. Tam hatırlayamadım senin kürtajdan ne kadar sonra oldu gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…